MOTOR SPORT
![]() ![]() ![]() |
MOTOR SPORT
raducu68 |
![]()
|
||
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|||
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Auzi...?? Pai ce o sa iasa de aici ? Trebuia deschis un topic intitualat,,Formula 1 '' ca asa o sa iasa aici un ,,ghiveci'': si F1, si MotoGp, si WRC si Nascar !!!! Icepe unul o discutie despre F1 si altul continua cu Moto Gp...de nu mai stie lumea ,,ce si cum'' !!!!! :?
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
F1:
Pilot: Schummy( pot spune ca din 91 de la debut mi-a placut) Echipa: Am oscilat tot timpul intre Renault(Benetton) si Williams(indiferent cum s-a numit el) WRC: Pilot: all time: Makinen. Actual: Loeb Masina: Am avut tot timpul o slabiciune pt Mitsubishi(recent m-am reprofilat pe Citroen) Moto GP(500cc): All time Dohan rulz. Actualmente imi place Gibernau Motor: cred ca tot timpul Honda a avut ceva aparte. Nascar: Jeff Gordon. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Petter SOLBERG a cistigat Raliul Mexicului cu un avantaj de 34.5 sec in fata lui Markko Martin (Peugeot 307 WRC), obtinind victoria cu noul Subaru Impreza WRC2005 chiar in cursa de debut a modelului.
Clasament general: 1. SOLBERG, Subaru, 20p. 2. Martin, Peugeot, 19p. 3. Gardemeister, Ford Focus, 17p. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
raducu68 |
![]()
|
Piloții echipei Renault au reușit o clasare foarte bună în prima sesiune de calificări contînd pentru Marele Premiu al Malaysiei. Astfel, cel mai rapid a fost Fernando Alonso, cu 1:32.582, urmat de Jarno Trulli, de la Toyota, cu 1:32.672. Pe locul 3 a poposit tot un italian, coechipierul lui Alonso la Renault, Giancarlo Fisichella, cu 1:32.765. Ferrari a dezamăgit și astăzi, Michael Schumacher și Rubens Barrichello terminînd pe locurile 12 și, respectiv, 14.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Multumim pentru stiri!!! :wink:
|
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
raducu68 |
![]()
|
Rezultate oficiale:
1 5 Fernando Alonso Renault Winner ![]() 2 16 Jarno Trulli Toyota +24.3 secs 3 8 Nick Heidfeld Williams-BMW +32.1 secs 4 10 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes +41.6 secs 5 17 Ralf Schumacher Toyota +51.8 secs 6 14 David Coulthard Red Bull Racing +72.5 secs 7 1 Michael Schumacher Ferrari +79.9 secs 8 15 Christian Klien Red Bull Racing +80.8 secs Fisichella a abandonat in urma unui acrosaj cu Webber, incident ce va fi analizat de catre comisarii de cursa. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
Tot inainte RENAULT!!!
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ce nasol ca eu nu am vazut cursele ... ceva interesant s-a intamplat ... in afara ca a castigat Renault ? :-)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
raducu68 |
![]()
|
BAHREIN GP - O noua victorie clara si fara emotii pt Alonso si Renault F1 Team:
1 Fernando Alonso Renault 1:29:18.531 10p 2 Jarno Trulli Toyota +13.4 secs 8p 3 Kimi RÀikkönen McLaren-Mercedes +32.0 secs 6p 4 Ralf Schumacher Toyota +53.2 secs 5p 5 Pedro de la Rosa McLaren-Mercedes +64.9 secs 4 p 6 Mark Webber Williams-BMW +74.7 secs 3p 7 Felipe Massa Sauber-Petronas +1 Lap 2p 8 David Coulthard Red Bull Racing +1 Lap 1p De remarcat si prestatia echipelor Toyota si McLaren Mercedes, ocupantele urmatoarelor 4 locuri. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Cel mai mult mi-a placut Pedro de la Rosa de la McLaren ... !!!!!
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE Off Topic:: Sunt de acord cu calitatea proasta a comentariilor dar cred ca prea au iesit toti in decor intr-o veselie...(inclusiv Alonso), repet nu sunt de acord cu nivelarea valorilor la un nivel (hai sa ii spunem) mediu. Nu credeti ca ar fi interesant un topic F1(pentru a putea discuta si a nu fi Off Topic) Pentru a relua discutia de pe un alt topic: Ce este F1? pentru mine ar trebui sa fie elita sporturilor cu motor pe 4 roti. din pacate consider ca pentru aoferi spectacol s-au retezat varfurile, si nu sunt convins ca nivelul calitativ mediu a crescut. revenind la Raikonen: de acord ca masina a uzat excesiv cauciucurile fata dar a fi in F1 inseamna a merge la limita si a face fiecare tur tot ce poti pentru a fi cel mai rapid in conditiile date... pentru asta chiar il respect f mult pe finlandez, acelasi lucru il apreciam si la Hakinen. F1 va ajunge la o lupta din a fi cel mai buni la o lupta de a fi cel mai putin slab. Si aici la ce mai avem nevoie de F1. Avem campionatele americane care ofera spectacol dupa spectacol... This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:37 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:36 |