Primul 1000.
![]() ![]() ![]() |
Primul 1000.
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ Aug 1 2005, 05:34 PM) 2. Cornel, nu trebuie sa ai mii de mesaje ca sa devii moderator, nu trebuie nici sute (check my number) ![]() ai inteles cornele??... e ca in viata ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Auzi Domn Liviu? dar cin' te-a informat pe tine ca unii de aci in spetza persoana mea "gonesc" dupa posturi???
La chestia cu moderatorul interpreteaz-o cum doresti, dar spre linistea ta intentia mea nu era reala, nr de posturi neavand absolut nici o legatura cu asta, si nici nu am intentia sa verific numarul de mesaje al unora sau altora, ci eventual a calitatii tehnice in masura in care cunosc acea problema tehnica, sau mai bine tac decat sa ma aberez, daca nu stiu, si daca m-am aberat tehnic ...mea culpa si promit sa ma corectez. Si la final doar suntem la cafenea.... Bafta si la mai mare Liviule si nu mai fi suparat pe noi, Grupul VESEL ![]() PS: stii ca la 1000 de posturi se sarbatoreste evenimentul... nu ne lasa sa asteptam asa de mult ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Lasand ironia la o parte, nu m-am referit la tine ca ai fi acumulat numarul de mesaje vorbind pe alaturi. Era doar un sfat in general si era adresat cu precadere unora care INCA NU AU MIA de mesaje dar daca vor continua in stilul curent vor atinge si acest numar magic.
Domnului venom nu ii pot spune decat ca "check my number" se referea la a se uita la cate mesaje am eu (pentru referinta, acesta este numarul 60). Cu toate astea, sunt moderator .. si nu mi se trage de la numarul de mesaje sau de la mai stiu si eu ce alte activitati extra "forumiste". Mai uitati-va pe daciaclub sa vedeti de ce. Cat despre faptul ca suntem la cafenea ... OK .. no problem, exista constrangeri mai putine decat la celelalte sectiuni dar, vorba unui banc :"radem, gumim dar, IN INCINTA!" Bafta la toti. |
--------------------
.
.
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Uf mi-ai luat o piatra de pe suflet Liviule ... simteam eu ca esti de-al nostru
![]() ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
venom |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 186 Joined: 28 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ Aug 1 2005, 06:15 PM) Domnului venom nu ii pot spune decat ca "check my number" se referea la a se uita la cate mesaje am eu (pentru referinta, acesta este numarul 61). Cu toate astea, sunt moderator .. si nu mi se trage de la numarul de mesaje sau de la mai stiu si eu ce alte activitati extra "forumiste". Mai uitati-va pe daciaclub sa vedeti de ce. Cu tot respectul pentru functia pe care o detineti pe acest forum, personal, nu sunt catusi de putin curios cum si de ce...de aceea imi rezerv dreptul sa nu ma uit pe daciaclub din acest motiv.In rest regulamentul l-am citit , cred ca majoritatea au facut-o...deci lucrurile erau, sub aspectul asta, erau clare. Bafta zic si eu. P.S imi place sa scriu la cafenea tocmai datorita faptului ca aici nu se contorizeaza posturile ![]() |
-------------------- >>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004 |
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(venom @ Aug 1 2005, 07:35 PM) .... regulamentul l-am citit , cred ca majoritatea au facut-o... Eu nu prea cred ca au citit toti regulamentul .. dar, ma rog. Cat despre mesajul meu anterior .. se vroia un pic cinic .. nu serios ![]() |
--------------------
.
.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
@ liviu
cum m-am inscris cum l-am citit ... liviu stie de ce ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
- B 07 LUS
GLS 4WD Premium - 2007 Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th August 2025 - 22:04 |