Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Primul 1000.

Liviu
post 1 Aug 2005, 17:34
Post #31

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

vad ca e mare agitatie pe topicul asta .. si, ca tot veni vorba, sa clarificam niste treburi.

1. GOANA DUPA MESAJE SE PEDEPSESTE. Nu incercati sa ajungeti la mia de mesaje doar de amorul artei ..
2. Cornel, nu trebuie sa ai mii de mesaje ca sa devii moderator, nu trebuie nici sute (check my number) smile.gif
3. Puteti ajuta moderatorii apasand mai des butonul ala pe care scrie "Report" ... in felul asta ajutati si chiar contribuiti activ la moderare.

Cam atat .. daca imi mai aduc aminte, scriu pe aici pe undeva smile.gif ..

Spor si la cat mai multe mesaje FOLOSITOARE !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
venom
post 1 Aug 2005, 18:05
Post #32

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(Liviu @ Aug 1 2005, 05:34 PM)
2. Cornel, nu trebuie sa ai mii de mesaje ca sa devii moderator, nu trebuie nici sute (check my number) smile.gif

ai inteles cornele??... e ca in viata biggrin.gif ... sau ca intr-un club de golf.(in paranteza scrie ceva, poate o indicatie, un sfat ;pacat ca nu inteleg ce scrie, nu pare sa fie in limba romana)

--------------------
>>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004
+
cornel_t
post 1 Aug 2005, 18:07
Post #33

Membru autentic

Group: Members

Auzi Domn Liviu? dar cin' te-a informat pe tine ca unii de aci in spetza persoana mea "gonesc" dupa posturi???
La chestia cu moderatorul interpreteaz-o cum doresti, dar spre linistea ta intentia mea nu era reala, nr de posturi neavand absolut nici o legatura cu asta, si nici nu am intentia sa verific numarul de mesaje al unora sau altora, ci eventual a calitatii tehnice in masura in care cunosc acea problema tehnica, sau mai bine tac decat sa ma aberez, daca nu stiu, si daca m-am aberat tehnic ...mea culpa si promit sa ma corectez.
Si la final doar suntem la cafenea....
Bafta si la mai mare Liviule si nu mai fi suparat pe noi,
Grupul VESEL biggrin.gif
PS: stii ca la 1000 de posturi se sarbatoreste evenimentul... nu ne lasa sa asteptam asa de mult tongue.gif

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
Liviu
post 1 Aug 2005, 18:15
Post #34

expat naiv

Lasand ironia la o parte, nu m-am referit la tine ca ai fi acumulat numarul de mesaje vorbind pe alaturi. Era doar un sfat in general si era adresat cu precadere unora care INCA NU AU MIA de mesaje dar daca vor continua in stilul curent vor atinge si acest numar magic.

Domnului venom nu ii pot spune decat ca "check my number" se referea la a se uita la cate mesaje am eu (pentru referinta, acesta este numarul 60). Cu toate astea, sunt moderator .. si nu mi se trage de la numarul de mesaje sau de la mai stiu si eu ce alte activitati extra "forumiste". Mai uitati-va pe daciaclub sa vedeti de ce.

Cat despre faptul ca suntem la cafenea ... OK .. no problem, exista constrangeri mai putine decat la celelalte sectiuni dar, vorba unui banc :"radem, gumim dar, IN INCINTA!"

Bafta la toti.

--------------------
. . .
+
cornel_t
post 1 Aug 2005, 18:27
Post #35

Membru autentic

Uf mi-ai luat o piatra de pe suflet Liviule ... simteam eu ca esti de-al nostru wink.gif . Hai sa-tzi explic cum era chestia cu moderatorul, ... stii ca exista un Grup VESEL pe aci pe forum, intentia mea era doar pe ei sa-i moderez, temperez rolleyes.gif

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
venom
post 1 Aug 2005, 18:35
Post #36

Membru

QUOTE(Liviu @ Aug 1 2005, 06:15 PM)
Domnului venom nu ii pot spune decat ca "check my number" se referea la a se uita la cate mesaje am eu (pentru referinta, acesta este numarul 61). Cu toate astea, sunt moderator .. si nu mi se trage de la numarul de mesaje sau de la mai stiu si eu ce alte activitati extra "forumiste". Mai uitati-va pe daciaclub sa vedeti de ce.

Cu tot respectul pentru functia pe care o detineti pe acest forum, personal, nu sunt catusi de putin curios cum si de ce...de aceea imi rezerv dreptul sa nu ma uit pe daciaclub din acest motiv.In rest regulamentul l-am citit , cred ca majoritatea au facut-o...deci lucrurile erau, sub aspectul asta, erau clare.

Bafta zic si eu.

P.S imi place sa scriu la cafenea tocmai datorita faptului ca aici nu se contorizeaza posturile wink.gif

--------------------
>>>>>speed is the essence! >>>>>
Clio Simbol 1.4 16v full dec.2004
+
Liviu
post 1 Aug 2005, 18:58
Post #37

expat naiv

QUOTE(venom @ Aug 1 2005, 07:35 PM)
.... regulamentul l-am citit , cred ca majoritatea au facut-o...

Eu nu prea cred ca au citit toti regulamentul .. dar, ma rog.
Cat despre mesajul meu anterior .. se vroia un pic cinic .. nu serios smile.gif ...

--------------------
. . .
+
luxcor
post 23 Aug 2005, 11:49
Post #38

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

@ liviu

cum m-am inscris cum l-am citit ... liviu stie de ce ...

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP - B 07 LUS GLS 4WD Premium - 2007
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th August 2025 - 22:04
Dacia