megane 1 motor>100.000km
![]() ![]() ![]() |
megane 1 motor>100.000km
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
verifica injectoarele, le-ai curatat vreodata???
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
motorul de 1.6 8V are reputatzia de gurmand pentru performantze minime..
vedetzi sa nu va bagatzi cumva la X90 cu motorul de 1.6.. motorul de 1.4 8V este un motor extraordinar, nu foarte economic, dar EXTREM de fiabil (3-400mii km fara interventzii, nebirjarit shi cu ulei bun schimbat la timp) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
asta cu 400 mii km mi se pare cam dusa la extrem ! nu zic io ca nu se poate dar mers superbatraneste ! io unu as fi multumit cu 200 la cum merg eu !
|
--------------------
a
a
a
|
|
HHF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
cam cat ar costa sa curat injectoarele
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
4x400mii...fara dat jos..
dar sa faci tu rost de o-ringuri shi sa le ai in buzunar cand o fi sa le monteze la loc.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Cu lichid sau cu ultrasunete?
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
strumfuadi |
![]()
|
cu amandoua.. se scufunda injectoarele intr'o cuva cu ultrasunete in care e shi zmacolina d'aia shi le tzacane acolo pana se curatza..
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
o curatare pe masina cu lichid carburant era vreo 700k nu mai mult. cu ultrasunete vreo 1,5 mil.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
QUOTE 4x400mii...fara dat jos..
dar sa faci tu rost de o-ringuri shi sa le ai in buzunar cand o fi sa le monteze la loc.. nu am inteles faza cu 4 X400km ! si ce sa fac cu o-ringurile la mine in buzunare ??? |
--------------------
a
a
a
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Cu ultrasunete, 500.000 lei.
Toate 4, demontate si puse la loc. Si cu TVA-ul de rigoare. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
strumfuadi |
![]()
|
QUOTE QUOTE 4x400mii...fara dat jos..
dar sa faci tu rost de o-ringuri shi sa le ai in buzunar cand o fi sa le monteze la loc.. nu am inteles faza cu 4 X400km ! si ce sa fac cu o-ringurile la mine in buzunare ??? miju...4x400mii lei nu km... o-ringurile sa le ai la tine ca sa le inlocuiasca cand pun injectoarele la loc.. in general o-ringurile se duc dreaq, mai ales la o mashina mai veke la care te hotareshti sa curetzi shi tu injectoarele.. un coleg a facut o curatzare la un pug din 89 shi o-ringurile s'au ciufulit rau de tot cand au scos injectoarele.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la brady trade stiu ca era pana in 1 milion de curatat cu ultrasunete injectoarele ...
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
salut am o nedumerire ,vreau sa curat injectoarele la masina cu ultrasunete pareri pro si contra de la voi colegi pt ca doua din injectoare nu mi lucreaza si nenea meseriasul a zis ca doua injectoare nu lucra ,vreau sa stiu daca aceasta operatiune poate afecta injectorului sau motorului in special
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa le cureti relaxat... ce rau sa I faci daca le cureti?
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca nu ai check-ul aprins in bord, poti incerca urmatoarea metoda:
1-a pana la 40; 2-a pana la 80; 3-a pana la 120; 4-a pana la 150, etc. Eu fac asta de ani de zile ori de cate ori simt ca masina nu mai trage calumea, dupa care totul revine la normal. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La Renault si nu numai injectoarele duc mai mult decat motorul, nu am auzit la nimeni sa le curete, decat povesti si recomandari aiurea pe forumuri.
This post has been edited by argon: 10 Apr 2014, 08:26 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca toti aia care curata injectoare, pe bancuri specializate, sunt niste tampiti... toti! Imi si imaginez cum s au chinuit sa gaseasca metode cat mai eficiente de curatare doar asa ca n aveau ce sa faca.
![]() Ah... stai ca acum imi amintesc!... nu erai tu ala care la megane are pedalele de ambreiaj, frana si acceleratie dispuse simetric?... in timp ce noi restul le avem inghesuite in dreapta acceleratia si frana... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 02:08 |