Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Conecteaza Un Mp3 Player La Cd. Solutie, .. sau orice alta sursa de semnal audio.
cata745 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan Sedan 1.6 16V
2005 Influence
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
super!
e de incercat si in bucuresti pe Maica Domnului - poate si unul din magazinele alea are asa ceva |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
Am rezolvat problema cu conectarea cablului la CD playerul din masina dar am dat de alta. Suportul care tine PDA ul are mufa de incarcare la baza, iar mufa de la casti vine tot acolo asa ca daca vreau sa pun PDA ul la incarcat nu pot baga mufa in PDA si vice-versa. Daca cineva a facut vreo modificare la acel suport care sa permita ambele "cuplari" sa imi spuna si mie cum sau macar sa imi dea o idee despre cum se desface acel suport pentru ca are un surub care nu poate fi accesat din cauza piesei de pe spate. Daca l-as putea desface macar as gasi cred eu o solutie, adica sa ii dau o gaurica mica.
PDA ul meu este un ASUS 636N. Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
care mufa este mai exact pentru conectarea AUX-ului din poza de mai jos... ca nu vreau sa desfac sa pun la loc sa merg sa caut si apoi sa desfac iar....
asta in cazul in care am nimerit poza.... daca nu poate ne ajuta cineva... Attached thumbnail(s) 361441.jpg ( Size: 24.12k ) Number of downloads: 725 |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Marius29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 October 06 ![]() |
da pe un cabasse stie cineva de input semnal????????
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Luxe Privilege
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Erau modulatoare FM cu USB daca te ajuta la ceva...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ofitzeru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 January 07 ![]() |
Aveti idee daca se poate monta (lega) un memory stick la RCD de clio 2?
|
--------------------
Renault
Clio
2006 Symbol 1.5 dci
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna solutie pana la urma: MP3 PLAYER daca gasesti si un adaptor pentru volan si display si mai bine, daca nu(cazul meu) te obisnuiesti fara.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
sly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 3 January 07 ![]() |
incep sa cred ca aceste adaptoare nu exista.
![]() stie cineva o combinatie "castigatoare" intre HUD, telecomanda si display? |
--------------------
Renault
Megane
2006 2.2 Renault Megane II.2,1.6 16V, dec 2006, Confort Expression+noir nacre+ clima automat+senzor parcare
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai citit de la inceput topicul?? ia mai citeste-l odata si vezi daca exista sau nu adaptoare,,,,
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ionut2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am cautat sa vad daca am functie de aux in meniu, insa nu am gasit nimic.
nu cred ca pot conecta o magazie la tipul meu de casetofon. pe de alta parte in spate am mufa de conectare a magaziei. atasez poze concludente. nu stiu ce sa mai cred. va rog pareri! multumesc This post has been edited by ionut2000: 7 Mar 2007, 18:25 Attached thumbnail(s) poza.JPG ( Size: 20.85k ) Number of downloads: 874 poza8.jpg ( Size: 21.11k ) Number of downloads: 840 poza1.JPG ( Size: 11.3k ) Number of downloads: 794 poza_mufe.JPG ( Size: 30.76k ) Number of downloads: 882 poza_identificare.JPG ( Size: 46.34k ) Number of downloads: 494 poza_cod.JPG ( Size: 30.55k ) Number of downloads: 394 |
--------------------
Mazda
CX7 2.3 DISI Turbo - 260 cp
2008
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai exista adaptoare speciale care transforma intrarea pentru cd changer in aux input.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ionut2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 14 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu vreau sa transform intrarea in aux input, eu vreau doar sa stiu daca pot lega o magazie. vreau sa achizitionez o VDO-DAYTON CHM 604 MP3.
http://www.rueducommerce.fr/automobile/sho...oduct_id=2572#1 |
--------------------
Mazda
CX7 2.3 DISI Turbo - 260 cp
2008
|
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
Pentru cei care au realizat pe symboluri montarea unui MP3 Player, rog (deoarece nu am reușit să-mi dau seama ce conector trebuie) să precizeze acest aspect. Am încercat folosirea unui modulatoar FM cu stick USB, dar calitatea redării a cam lăsat de dorit. Acesta este motivul pentru care doresc o legare directă prin fire. Menționez că în meniul CD-Player-ului am obțiunea de AUX. Vă mulțumesc.
P.S. Nu mă trimiteți să studiez tot topicul deoarece am făcut acest lucru și discuțiile purtate sunt mai mult pentru CD-Player-ele de pe megan, mai puțin symbol (am constatat existența a diverse modele de CD-Player)! |
--------------------
Renault
X
- Gj-xx-XXX
X
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Am citit topicul asta de doua ori si tot nu am gasit sa zica nimeni daca prin operatia care o descrie cipman la inceput se intampla ceva cu garantia. Eu am mp3 player pe RCD, dar vreau sa conectez si un aux pentru ca mai iau melodii pe telefon, avand unul din seria Walkman, si este foarte usor (plus ca am vazut acelasi lucru, dar pe un HU Pioneer, facut la un prieten si logic ca vreau si eu).
Se pierde garantia ? Pana la urma a gasit cineva mufa de genul ca sa nu se mai umble cu improvizatii, nu de alta, dar nu vreau sa stric ceva ![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Man nu ai nici o problema la garantie, pentru simplu motiv ca poti demonta toata instalatia in 2 min.,asta daca ai vreo problema cu cd-u, iar cand te duci la service pentru revizii bagi si tu firul ala pe sub bord sa nu se vada. Daca-l scoti pe unde l-am scos eu e foarte usor de ascuns. Si stai linistit ca nu-ti cauta aia prin masina dupa el.
This post has been edited by ktmbull: 11 Mar 2007, 21:58 |
--------------------
Renault
|
|
Fuzz |
![]()
|
Mai ramane problema cu mufa...
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ktmbull |
![]()
|
Ce problema cu mufa?
|
--------------------
Renault
|
|
Fuzz |
![]()
|
Pai de unde fac rost de o mufa ? Ca nu vreau sa fac improvizatii. Ce a facut cipman, desi e ingenios, mi se pare improvizatie.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ktmbull |
![]()
|
Pai daca nu vrei ce a facut Cipman, cauti mufa pe Maica Domnului.
|
--------------------
Renault
|
|
Fuzz |
![]()
|
Asta intrebam, daca a luat cineva. O sa caut, sa vedem ce o sa gasesc. Si e Lizeanu, pana la Maica Domnului, trec foarte des pe acolo. O sa va anunt daca gasesc ceva.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ciprian_kis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 26 July 06 From: Brasov ![]() |
De pe net a comandat cineva?
Si daca da, de unde si ce, exact? Pe http://www.capodimonte.ro/produse.html?key...ini+iso&where=0 sunt mufele respective, dar stie cineva care dintre ele e cea potrivita? Merci |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5 dci 80 cp v2.2 P.A
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@Fuzz
improvizatia aia merge de nu se poate ...trebuie sa o faci cu atentie ca sa nu ai probleme ulterior ![]() uite tips&tricks: ca sa nu te chinui sa faci "papucii" aia care intra in mufa de aux (si nu ai mufa speciala) iei o mufa auto oricare, nu conteaza (io am luat de la magazinul Titan) si o desfaci si scoti conectorii din ea si ii poti folosi ca atare si tot ce iti mai ramane de facut e sa ii legi la firul care va iesi din bord... succes ![]() daca ai nevoie de ajutor da-mi PM ![]() This post has been edited by uncle: 12 Mar 2007, 09:45 |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
ticatara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
Cu riscul de a provoca zambete pun si eu o intrebare de amator: citeam pe la inceputul topicului ca sunt trei pini: 2 pt sunet si unul pentru masa!
Presupun ca nu trebuie sa am o masa in masina ![]() Thanx |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cum nici macar o masa de voiaj nu ai in masina ?
![]() PS. Orice fir negru si caroseria masinii este masa. Adica "-" minus. This post has been edited by IRONICK: 12 Mar 2007, 16:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ticatara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 17 November 05 ![]() |
OK. Am inteles. Vreun sfat cum se poate face asta mai simplu (e prin preajma vreun fir negru / punct de caroserie la care sa-l pot lega)?
Multumesc PS: Primul raspuns care imi vine in minte e: chema un profesionist sa o faca ![]() |
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, gri metalizat, noiembrie 2005
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa legi pinul de masa de vreun fir negru sau de caroseria masinii
![]() Sunetul pe un canal se transmite pe doua fire (+ si -). Pe doua canale (stereo) se transmite pe 4 fire dar firul "-" este comun la cele doua canale. Deci raman 3 fire: + stanga, + dreapta, - comun (masa despre care ai citit tu). In capatul celor 3 fire trebuie sa pui o mufa jack 3.5 mm tata stereo care sa intre in sursa ta de semnal audio (presupun ca mp3-player). Mufa jack se monteaza in felul urmator: teleph35sm.gif unde: L = left = stanga, R = right = dreapta, GROUND = masa ![]() Spor la treaba! ![]() P.S. Mufa jack 3.5 este folosita la majoritatea aparatelor. Daca ai nevoie de alt tip de mufa adaptezi si tu ![]() This post has been edited by e-SORIN: 12 Mar 2007, 19:54 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai de ce nu ii explici si despre bucle de masa in audio daca tot ai inceput sa ii spui de 4 fire ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 10:41 |