Cumparare Megane Sedan 2 Facelift
![]() ![]() ![]() |
Cumparare Megane Sedan 2 Facelift
tanchistu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
- B 52 SWL
2006 Expression
|
|||
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Pai si la 14400 cat iese, de ce nu iti iei tu una si stii ca o ai de noua?
Plus ca poti sa iti faci ratele cum vrei. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti sa-ti iei la 14.400 decat poate un 1.6 16v... care nu este 1.9dCi .... problemele pe care le are masina le poate rezolva foarte simplu actualul posesor pe garantie dupa care poti lua o masina pe cinste si fara probleme
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Preferabil sa le repare actualul proprietar pe garantie si abia apoi sa preiei tu masina.
In rest, nu ai spus de nivel de dotare e, dar daca e Privilege (sau Lux Privilege) este absolut OK ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
tanchistu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, problemele le rezolva el fara discutie. Ca nivel de echipare este banuiesc privilege. Nu are xenoane, scaune incalzite si cam atat, in rest are tot!
|
--------------------
Renault
Kangoo
- B 52 SWL
2006 Expression
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ar trebui sa fie ok. Pretul e si el bun. Pentru ca o masina noua ca asta e 17.500 de euro. La care daca mai adaugi casco si dobanda ajungi lejer la peste 21.000 de euro. Asadar un pret de 65% din cel nou mi se pare relativ ok.
Manerul sofer jupuit de schimba pe garantie, balamaua se rezolva cu wd40. Citeste mai multe pe aria de Megane si te lamuresti. Daca tu stii cum merge proprietarul atunci poti sa o iei. Faptul ca a stat mult timp nespalata nu e grav, poate sa aiba mici probleme cu vopseaua in sensul ca daca nu a curatat masina de gainaturi s-a branzit vopseaua. Asta e. Important e sa nu-si fi batut joc de masina. Verifica nivelul de uzura al placutelor de frana. Daca nu sunt tocite excesiv inseamna ca a mers destul de linistit. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Silviu, nu conteaza casco si dobanda pentru ca le va plati si el, in continuare (pentru ca vanzatorul a achitat doar o parte din ele). Si va plati casco calculat la valoarea masinii din factura si nu la suma ramasa are de achitat. Mai mult, ratele sunt mari - ma intreb oare ce avans a dat vanzatorul.
30000 de km in 8 luni inseamna multisor. Iar daca apectul estetic are de suferit, dati-mi voie sa cred ca nu a mers cu ea la fel cu un bibelou. Dupa cum zicea cineva mai devreme, la 14.400 deja isi ia masina noua. Nu 1.9, dar o masina noua. In concluzie, sfatul meu este sa nu. PS. Deoarece de leasing pe 3 ani si 8 luni nu am mai auzit, eu cred ca omul nostru mai are de achitat de fapt 40 de rate, adica 16.000 Euro. Cu atat mai mult raspunsul este o masina noua. This post has been edited by dack: 28 Oct 2007, 00:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce masina iei tu care sa costa zero avans, zero valoare reziduala si costuri totale pe 3 ani de 400 EUR/luna? Aia 16.000 EUR cuprind si CASCO pe urmatorii 3 ani, adica ~3000 EUR!
La pretul asta e chilipir curat!!! Vorbim de Megane 2.2 1,9dci 130CP cu 6 viteze, echiparea Privilege, nu de Clio Symbol sau Logan! Daca il stii pe proprietar si masina e OK, nu ai cum sa ratezi ocazia! Incearca sa afli pe unde a facut el 30k km in 8 luni, ca daca au fost 6 drumuri pana in Germania e una, daca a fost Berceni - Baneasa - Militari de 3 ori pe zi e cu totul altceva. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
tanchistu |
![]()
|
Cunosc masina foarte bine, reviziile au fost la timp si s-au schimbat tot ce se poate schimba. E genul de om care daca i se spune ca are un pic de uzura schimba, nu se gandeste. Avansul la masina a fost mic, iar rata este mare deoarece valoarea reziduala este inclusa.
Drumurile care le-a facut sunt urmatoarele si sunt zilnice : Ploiesti-Bucuresti-Ploiesti si ceva prin Bucuresti. Am auzit ca cei de la Expert Detailing iti scot masina la o lumina care nici cand a fost noua nu a vazut lumina aia. Pe mine ma intereseaza daca o masina ca asta la 30K de km ar trebui sa-mi puna semne de intrebare (din experienta voastra, cat de distrusa sa fie?) daca s-o iau sau nu. Am sa incerc sa o "fur" intr-o vineri sa vin cu ea la intalnire. Multumesc |
--------------------
Renault
Kangoo
- B 52 SWL
2006 Expression
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
1)info - este vorba de varianta cu motor euro 3 de 120 cp si nu euro 4;
2)tanchistule, esti sigur ca echiparea este privilege? 3)in costul ratelor este inclusa asigurarea casco? 4)care este valoarea totala a contractului si cat a achitat utilizatorul pana in prezent. |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
tanchistu |
![]()
|
1) Este vorba de euro 3, 120 CP
2) Eu zic ca sunt sigur ca este Privilege, alta dotare la motorizarea asta nu e altceva 3) In rata este inclus casco, valoare reziduala. 4) Din cate mi-a zis a dat avans 1500 euro si ratele a cate 400 euro pana in prezent. Valoare de leasing se duce pe la 20k euro |
--------------------
Renault
Kangoo
- B 52 SWL
2006 Expression
|
|
dack |
![]()
|
Tanchistule, daca adunam cele 48 de rate cu avansul de 1500 de euro, da 20700 Eur. In conditiile in care avansul a fost mic, dobanda este mare. La aceasta se adauga costul Casco, care minim ar trebui sa fie in jur de 3000 Eur. De aceea, masina mi-ar iesi la un pret extrem de mic. Ar trebui sa afli valoarea masinii din factura.
Inca un lucru - oamenii de pe acest site te pot sfatui mai degraba din punct financiar si mai putin din punct de vedere tehnic. Nici statisticile nu conteaza, pentru ca nimeni de aici nu stie cum s-a mers cu masina aia. Pentru ca urmeaza sa te legi de un contract inca 3 ani din care vei iesi cu pierderi suplimentare daca vei dori sa dai masina mai devreme, este bine sa te asiguri la un service, in baza unor investigatii complete, ca totul este ok. Pentru ca din fata calculatorului este foarte usor sa identificam chilipiruri pe banii altora. PS. Asta a fost ultimul meu post pe acest thread. Pentru alte discutii pe aceasta tema astept PM. Multumesc. This post has been edited by dack: 28 Oct 2007, 12:00 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:19 |