Cadouri De La Dealer Pt Clio ?
![]() ![]() ![]() |
Cadouri De La Dealer Pt Clio ?
octavianf |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|||
Saint |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 8 June 05 From: Romania Bucuresti ![]() |
eu am primit de la cobalcescu alarma si covorase cadou
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005 1.4 16v Renault Clio II Bicorp, Pack Extreme, 1.4 16V 98cp, 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
N-am primit nik in iunie cand am luat masina sub supunere. Trusa si triunghiul le aveam de la Maty, care si alea fusesera luate de la Dacia de acasa (trusa-i expirata de prin 99, da am sters termenul si am scapat de-o grija) iar extinctorul l-am luat din Orhideea cu 200 k lei (s-a nimerit sa fiu in bani atunci) ca sa fie si ala pe acolo in caz ca ma opreste vreun tablagiu brailean.
Nu pot sa uit fata alora de la Apan Galati cand le-am predat numerele rosii si i-am intrebat cand vine rovigneta. Si mi-au explicat frumos cum trebuie sa mi-o cumpar singur (nu ca n-ar fi masina pe leasing si nu ca n-am fi comandat 2 identice de la ei). La Maty mi-a cumparat dealerul rovigneta, n-am dat nici un ban pe ea. Daca ei nici rovigneta nu voiau sa cumpere la masina lor, de fapt, atunci ce sa mai astept setul de siguranta? |
--------------------
.
.
.
|
|
cata70 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
am cumparat-o in martie 2005 si nu am primit .Vazand la altii, care le luasera de 1-2 ani ,ca aveau atat trusa medicala,tiunghiuri reflect. cat si aparatorile la rotile din spate,am intrebat la dealer,crezand ca au omis .Mi-au spus ca asa a venit din fabrica .
Probabil ca, facand reducerile la preturi,au considerat ca este suficient.Ma rog, nu m-a deranjat prea mult treaba asta ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
dorin00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 May 05 ![]() |
Aprilie 2004. Clio Symbol Alizee, dCi 65. Am primit alarma (Pacren parca, habar-n-am daca e buna de ceva, da eu dorm mai bine).
Am primit si celebra gentutza "renault-nissan" cu trusa si triunghiul. Asta cred ca era obligatorie pe atunci. Nici un covoras. Mai bine, ca mi-am luat textile din Cora, cu 30 RON, in ton cu tapiteria. |
--------------------
Renault Clio
Symbol dCI
2004 Expression Viata e scurta. Nu o putem lungi. Trebuie s-o facem lata.
|
|
Dem |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
fiindca masina era la oferta (ABS gratis) cu greu am negociat un bonus pt. plata integrala. adica o alarma de kakat (delta) pe care am acceptat-o fiindca am garaj. nu acceptati asa ceva. alarma merge doar de la max 3 m distanta de masina. nici macar moaca mu se merita
|
-------------------- Clio Symbol 1,5dCI
bleumarin, full options, Sept. 2003 |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
Am primit o husa foaaaare shic Renault-Nissan in care trebuiau sa se afle probabil trusa si triunghiul; niste plastice pe jos si 10 l de benzina (din care 5 i-am platit).
Sfat prietenesc: Auto Marcu's e de kk. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
puscasebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 November 05 ![]() |
ce cadouri v-au dat dealerii la cumpararea unui renault clio symbol?as ruga sa raspunda cei care au cumparat in 2005.
symbol 1.5 dci 80 cp |
--------------------
renault
symbol
2005 renault clio symbol 1.5 dci 80 cp 2005
|
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cadou unic: presuri originale clio. Si asta ca am insistat.
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
nimic din pacate...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Un odorizant
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Nici un cadou. Cred ca cererea este prea mare si nu prea mai arunca cu cadouri.
Multumit ca masina avea doar 5 km. Mai sus este un exemplu cu o masina luata cu 200 km. Eu nu o luam sigur, dupa ce am vazut cum se forjeaza masinile noi prin curtea de la concesionar. This post has been edited by raszvan: 18 Nov 2005, 22:05 |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
micky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 November 05 ![]() |
Numerele temporare+placute de la IPSO Ploiesti (dar sa le duc inapoi, nu la politie dupa ce o inmatriculez). Si-atat.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005 Symbol Fidji dCi 80CP
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
n-am primit nimica. m-am multumit cu faptul ca mi-au adus masina in termenul zis...
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
zicuzen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 November 05 ![]() |
Ieri am ridicat masina de la Serus. Am semnat contractul de leasing in 26 septembrie cand reducerea la Fidji era de 400 Euro. Dupa 5 zile discountul s-a facut de 600 Euro. Oarecum si pe acest motiv am primit cadou alarma care se pare ca funtioneaza foarte bine. Nu prea ma pricep momentan la butoane, dar sper sa nu mai dureze mult.
Super masina!!!! (1,5 dci, 80 cp) |
--------------------
renault
clio
fidji
|
|
kla_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 September 05 ![]() |
Am primit presuri/ covorase si aparatori noroi spate. (Dealer Serus.)
E drept ca pt covorase a trebuit sa mai fac un drum la 2 zile dupa ce am ridicat masina ca nu mai aveau in stoc. ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 dci 80cp
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar a meritat,nu?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a povestit un prieten despre covorasele lui
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
kla_ |
![]()
|
A meritat. Imi mai secretizeaza si cartea de identitate la RAR si nu e rau deloc inca o zi ar fi fost pierduta pe la RAR cu ocazia asta.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 dci 80cp
-
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Eu am primit covorase de la Autocobalcescu insa si acum dupa 3 luni mai miroase in masina a cauciuc.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
Schmendrick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 06 ![]() |
Am primit revizia de 15.000 gratis de la IPSO. Bine, dupa ce am insistat eu putin...
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dci
2005 extreme Clio extreme dci 65 cp 2005 argintiu metalizat (gris platine)
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Imi pare rau nu te cred. Cum adica revizia gratis? Asta nu am mai auzit-o. O fi, nu zic nu, eu nu cred.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
kla_ |
![]()
|
Pai de ce? Ca e posibil ca dealer/ul sa iasa mai ieftin. Oricum plateste salarii angajatilor (deci costuri manopera zero) uleiul nu cred ca il achizitioneaza la preturi mai ridicate decat in Carrefour. Deci nu cred ca sunt costurile mult mai mari decat in cazul altor cadouri!
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 dci 80cp
-
|
|
valivali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 March 06 ![]() |
mie nu mi-au dat nimic. la un clio symbol fidji 1,4 8v din dec. 2005
|
--------------------
renault
clio
2005 Clio Symbol Fidji, visiniu metalizat, 1,4 8v, dec.2005
|
|
valivali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 March 06 ![]() |
Am uitat sa precizez ca sunt din C-ta, unde exista un singur dealer de reno, care face ce vrea el. Nu exista concurenta, deci nu exista nici oferte speciale date de dealer, ci doar cele date producator. Nu am auzit pe nimeni care sa fii primit covorase, presuri sau alte bonusuri.
|
--------------------
renault
clio
2005 Clio Symbol Fidji, visiniu metalizat, 1,4 8v, dec.2005
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
@mandelu
Pai...ce-are ? E foarte posibil. O colega si-a luat un Skoda Fabia. A primit cadou de la dealer asigurarea CASCO pe primul an de leasing. This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 14:19 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nici eu nu prea cred ca revizia va fi gratis, asta in conditiile in care nu s-a incheiat intre tine si dealer vreun contract. Altfel, cum s-ar justifica o revizie gratuita in acte? Hai sa zicem, ca daca consumabilele s-ar scadea pe un bon de consum intern, pe mecanicul care-ti face revizia cine-l plateste?
This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 14:20 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Schmendrick |
![]()
|
Mi-a dat un "cec de revizie" pe care il am pe undeva pe acasa si o sa ma uit exact ce scrie pe el. Mi-a spus ca pot sa ma prezint cu el la 15.000 de km. la orice service autorizat si asta e tot...
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dci
|
|
kla_ |
![]()
|
Din cate stiu, mai nou, prima revizie la diesel e la 10000 km sau un an. Asa ca ai grija sa nu pierzi garantia daca nu mergi la timp la revizie.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 dci 80cp
-
|
|
Schmendrick |
![]()
|
La mine scrie la 15.000 de km sau un an. Oricum, in doua luni am facut 5.000 de km. asa incat voi ajunge foarte repede la revizie...
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:56 |