Cadouri De La Dealer Pt Clio ?
![]() ![]() ![]() |
Cadouri De La Dealer Pt Clio ?
reptileq |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RS 265 Cup
2013
|
|||
bimbirel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 April 08 ![]() |
Nu mi se pare normal sa le ceri tu sa-ti dea ceva...Pentru cateva nimicuri nu ar trebui sa te tiganesti cu dealerul.Un breloc,odorizant sau alte nimicuri cu sigla lor ar insemna si reclama pentru ei(nu ca ar avea nevoie).Poate ar fi trebuit sa le cer...bec in torpedou.
![]() 21 Apr 2008, 19:08: Alarma sau senzorii de parcare intradevar poti sa spui ca sunt cadouri dar restul...Oricum mi se pare inacceptabil sa livrezi o masina fara covorase... ![]() This post has been edited by bimbirel: 21 Apr 2008, 19:08 |
--------------------
Renault
clio symbol
2008 1.4i 8v
|
|
spgbuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 April 08 ![]() |
nu am primit covorase si nici pachetul legislativ dar am primit alarma hornet montata pe butotnul de la cheie:Dasa ca sunt multumit de cei de la serus:)
This post has been edited by spgbuc: 16 May 2008, 19:14 |
--------------------
renault
megane 3
2011
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ai primit pachetul legislativ.. dar l-ai platit?
ala nu se da cadou.. |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
spgbuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 April 08 ![]() |
nu l-am platit dar citisem mai sus ca uni l-ar fi primit gratis
![]() |
--------------------
renault
megane 3
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:31 |