Intrebare Rapida, referitoare la politie
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Rapida, referitoare la politie
Kenny |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 May 05 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Navara
'05 Nissan Navara Double Cab 2,5 Di Black w/ Silver 2005
|
|||
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca depasesti cu 50 km/h se retine permisul (deci trebuia sa ai peste suta). Ala facea pe nebunu sa-i dai dreptul mai repede
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Kenny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 May 05 From: Suceava ![]() |
Mersi mult .
|
--------------------
Nissan
Navara
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
De unde ai monstrul ala din semnatura?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Kenny |
![]()
|
De la dealerul Nissan din Suceava .
![]() |
--------------------
Nissan
Navara
|
|
raducu68 |
![]()
|
Cit a fost? Pe sait apare ca incepind de la 20.300 CIP
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Kenny |
![]()
|
20.300 CIP . Aprox. 26.000 tot leasingul .
|
--------------------
Nissan
Navara
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kenny @ May 9 2005, 11:14 AM) Acum cateva zile m-a prins radaru in localitate cu 85 la ora . Politaiu a inceput sa faca scandal ca imi ia permisu 3 luni , dar dupa ce i-am dat dreptu s-a linistit . Intrebarea mea e urmatoarea : pana la ce depasire de viteza iti da doar amenda si dupa aia iti ia permisu ? daca nu erai in zona de 30, nu putea sa iti ia permisul. eu, pentru tipul asta de politisti, tin sub scaun o carte cu legislatia. face pe nebunul, il rog sa imi spuna articolul sa ma uit in lege ![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Kenny |
![]()
|
QUOTE(galileo @ May 9 2005, 11:26 AM) tin sub scaun o carte cu legislatia. face pe nebunul, il rog sa imi spuna articolul sa ma uit in lege ![]() ![]() Geniala idee !! Thanks . |
--------------------
Nissan
Navara
|
|
raducu68 |
![]()
|
Mai elegant e s-o tii pe PDA
![]() @kenny: la masina aia si io daca eram jef de post te opream sa cotizezi ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
Kenny |
![]()
|
QUOTE(raducu68 @ May 9 2005, 11:34 AM) Mai elegant e s-o tii pe PDA ![]() @kenny: la masina aia si io daca eram jef de post te opream sa cotizezi ![]() Ai terminat 7 clase ? Din pacate , te infromez ca nu mai poti fi jef de post . Sorry . ![]() |
--------------------
Nissan
Navara
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
raducu68 avertisment pentru offtopic. kenny, esti nou pe forum si se iarta. vezi ca sus este un regulament care trebuie citit. offtopicurile nu se accepta decat la cafenea.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:31 |