Documentatie Schimbat Kit Ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Documentatie Schimbat Kit Ambreiaj
Radu718 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|||
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
scz ca intreb... DE CE VREI SA SCHIMBI ambreiajul?
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
radule ce ai ma tie rau ! e munca prea multa ma 1 si tre sa ia scule ! daca stai sa te chinui cu cricul si cu bagatul sub ea iti ia doua zile dreacu ! mai bine da un ban si stai linistit ! altfel faci asa : dai jos carter, caroiaje, planetare, baterie suport motor, ecu, scoti comanda ambreiajului, a levierului de la cv, dupa care scoti ajdamii de suruburi situate care mai de care mai inaccesibil si cutia iese instant ! scoti placa de presiune ca are doar vreo 6 suruburi dupa care procedezi incvers ! nu e mare filozofie dar e de munca serios !
|
--------------------
a
a
a
|
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic, la Mach1 ma costa 4.5 mil kit-ul si manopera vreo 2.5 ...Punem si spaga se se fac aproape 9 mil.
Vreau sa schimb kit-ul fiindca pedala tine f. sus, avand o cursa f. mica de lucru, trepideaza la plecarea de pe loc, smuceste si agata la schimbarea vitezelor. Totodata , daca as umbla acolo, as da in nestire cu vaselina siliconta pe nuca si furca ambreiajului, ca sa nu mai mearga in trepte. |
Gri Boreal |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
se poate face, dar e enorm de munca iar rezultatele nu sunt neaparat garantate.
ai putea sa incerci sa cumperi un kit de ambreiaj de la alta firma - incearca pe la al padrino sau similar, si sa il schimbi intr-un service mai de cartier. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cele 2.5 mil manopera trebuie sa te puna pe ganduri ...Sunt 2-3 ore de munca cu scule klumea...Mie mi-au ridicat motorul cu o ...macara si le-a luat 2-3 ore...Ai grija ce e circ, nu gluma.
Altfel eu am manual de Bicorp...Pt K7J n-am decat manualul ala de la adresa http://jester.com.ua/renault/Clio/ si care e cam prost scanat |
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
zeze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
la problema mea cu ... ambreiajul... vroiam sa mai citesc cate ceva din faimosul topic despre nuca/cablu/pedala/ungere...
nu-l mai gasesc. n-am cautat eu bine? merci. |
-------------------- Symbol dCi...
soferi de Dacii Papuc, taximetristi...de ce existati? |
|
Radu718 |
![]()
|
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39685&hl=peala+ambreiaj+
Este si tuturial , facut de David, referitor la ungerea nucii. Dar eu am mai spus, efectele sunt pe termen scurt, in timp, agravandu-se situatia. |
Gri Boreal |
|
zeze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
sa traiesti... am ce citi...daca n-o rezolv, macar am aflat ca nu-s paranoic.
|
-------------------- Symbol dCi...
soferi de Dacii Papuc, taximetristi...de ce existati? |
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
@Radu718
![]() ![]() ![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 10:53 |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
adyt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Aguma, tu ai 2.0 16V...Cred ca la 5000RPM trebuie sa reziste la mai mult stres decat la 1.4, 1.2...Si eu tot vreo 4 mil (parca...) am dat pe kit-ul complet (Valeo)
Dar a mai facut inca aproape pe atat ...montajul |
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:19 |