va mai intalniti joia la ora 20:00 ???vin si yo
![]() ![]() ![]() |
va mai intalniti joia la ora 20:00 ???vin si yo
Madalin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- clio bicorp,1,5/80cp/motorina
B 35 JIP |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
da, sigur ne intalnim. nu exista joi sa nu ne intalnim. poa sa ploua poa sa ninga.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
dar tu aseara nu ai fost
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am fost in fiecare seara doar ca in ultimele doua sapt am ajus la 9 din motive neobiective.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
iulian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 May 04 From: bucuresti-constanta ![]() |
Inteleg ca se organizeaza o intlanire joi. La ce ora si unde?
Membrii forumului (persoane fizice/juridice cu probleme legate de masini noi Renault) sunt organizati intr-o forma juridica, de exemplu o asociatie non-profit care sa exprime oficial nemultumirea clientilor Renault ? Daca sunt persoane interesate de organizarea unei asemenea asociatii (momentan nici nu stiu daca contravine vreunei legi) pot fi contactat la iulian.dan@brd.ro Dan Iulian 0722618330. Ma gandesc ca astfel s-ar prezenta adevarata imagine a Renault in Romania si potentialii clientii si-ar reorienta optiunea de cumparare. |
-------------------- |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
20 00
la herastrau, parcarea de langa rulota cu sexy club. cum vii dinspre piata victoriei treci de piatza charles de gaules si prima parcare pe stanga, imediat ce incepe drumul sa faca dreapta. |
-------------------- |
|
iulian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 May 04 From: bucuresti-constanta ![]() |
Ok Voi veni. Ideea asociatiei este buna macar din punctul de vedere al comensurarii fenomenului (multi cred ca tac neavand ce face sau fiind neinformati, din provincie, etcc). Apoi se va prezenta adevarata imagine Renault in Romania.
|
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
chiar, alex .. referitor la intalnire .. n-ai putea sa faci cum e pe daciaclub un reminder .. joi, de exemplu, sa zica pe aici pe site k e intalnirea .. si eventual, sa si dea detalii .. ce, unde, cat, cum ..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
George |
![]()
|
[b]MAINE , adica JOI, este intalnirea detalii aici:
[size=24]http://www.daciaclub.ro/intalnire.php |
-------------------- |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost o singura data la intalnire (prin iarna)...Care mai e treaba, ce se face, ce se intampla, etc etc???
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
George |
![]()
|
venim, ne uitam pe sub capote, cateodata mergem la un mic.
|
-------------------- |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE venim, ne uitam pe sub capote, cateodata mergem la un mic. Ok, poate vin si eu joi, depinde de servici, etc |
Gri Boreal |
|
Radu718 |
![]()
|
Ce s-a discutat la intalnire? La ce concluzii s-a ajuns? Cum facem cu organizatia? Si cati mici s-au mancat? Daca aveti nevoie de un campion, ma pot inscrie aici: 17 mici la o singura masa (mici de la Metro).
|
Gri Boreal |
|
AlexV |
![]()
|
s-a mancat o saorma de pe bulevardul Basarabia si apoi o clatita din regie, noi plecand initial de la herastrau. cool nu?
![]() ![]() ![]() am impresia ca a plouat cand mancam noi saorma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si ce clatita ... mmmm
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
eu m-am retras la depou mai devreme ... din cauza de somn ....data aviatoare ....
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
AlexV |
![]()
|
si a fost bun grisuletzul?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Dap ... foarte bun ... DUPA O ZI DE MUNCA ...ti se pare foarte bun !!! Dar , ma rog, unii n-au de unde sa stie ... :wink: :twisted: :wink: :twisted:
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
mi-a ramas gandu la caltita aia desi era de 2 ori mai multa decat pot duce eu ! da mi-a fost rau de la ea ! prea dulce domne , coma ce dracu !
|
--------------------
a
a
a
|
|
Radu718 |
![]()
|
Ok, cu clatitele, dar cu colantele ce se mai aude????
|
Gri Boreal |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE mi-a ramas gandu la caltita aia desi era de 2 ori mai multa decat pot duce eu ! da mi-a fost rau de la ea ! prea dulce domne , coma ce dracu ! Ce clatite ? :shock: :shock: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
clatite uriase made in regie , cam la 40jdemii bucata , cu diverse umpluturi de coma dintre care recomand branza de vaci sau ciocolata cu nuca si banane ! sunt bestiale de obicei se sta la coada ! merita un drum ! am apa in gura.....
|
--------------------
a
a
a
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Se mai organizeaza intalniri si acum ? ... puteti sa-mi spuneti si mie mai multe detalii daca stiti ? Multumesc,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
claus |
![]()
|
din cate tin eu minte.. nu s-ar mai organiza nimic..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
A
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:59 |