Starea Drumurilor - Muntenia
![]() ![]() ![]() |
Starea Drumurilor - Muntenia
Marisan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|||
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Stie cineva cum e DN1A (PLOIESTI - CHEIA - BRASOV) comparativ cu DN1 (PLOIESTI - CAMPINA - BRASOV) ?
As vrea sa plec maine si pana la Ploiesti merg pe DN1, dar de aici nu as mai vrea pe DN1 din ce am vazut la stiri, dar daca celalalt e la fel sau poate mai rau ... |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Intre Ploiesti si Albesti-Paleologu au aparut gropi destul de mari. La Buzau se decoperteaza strazile din centru si nu e nimic semnalizat.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva date proaspete despre Pitesti -> Câmpulung? E la fel de dezastru sau acum este "de-a dreptul selenar"?
|
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Nu am fost de curand, dar din ce am vazult pe la stiri e destul de rau.
Alta ruta ocolitoare , mai buna , nu stiu .... This post has been edited by bog_cip: 7 Apr 2010, 08:03 |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
PH Gura Vitioarei - Cotofenesti - Malaestii de Jos = DJ102G ... Dumbravesti - Plopeni - DJ217 - Gageni - Pauleni DJ102 - Centura Nord Ploiesti = bun si foarte bun
2 benzi clasice de circulatie dar ok ok |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Brasov - Campulung - Pitesti - Slatina, in 05 Aprilie:
Brasov - Campulung OK, exceptand Rasnov - Tohan, gropi nu prea adanci dar multe; Campulung - Pitesti OK; Intrarea (faimoasa) din Pitesti: gropile carpite in parte probabil cu lopata (dar decat deloc....); Pitesti - Slatina: ca de obicei EXCELENT; Pentru cine merge mai departe de Slatina: in Draganesti doar centrul e OK, restul bombardat cu ura (dar semnalizat - sic: 30 / ora). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marius_costin_91 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 18 December 09 ![]() |
plec...in 2 sapt pana in spania....si vreau sa incerc ruta bucuresti-alexandria-craiova-drobeta-timisoara-arad-nadlac...as vrea sa stiu cum se prezinta asta in mare parte drumul....astept parereri din partea celor care au trecut recent!!! STIMA!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.9 Dci
- 8105 DGN
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu stiu cum se prezinta ruta asta complet (de Pasti, Buc. - Caracal era ok) dar cea mai mare parte din ea nu e in Muntenia, ci in Oltenia + Banat, deci sunt sanse mai mari cu un alt topic, ma gandesc....
![]() Bafta si drum bun! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Bucuresti - Dn1 -Baicoi - Gageni - Plopeni - Dumbravesti - Varbilau - Slanic - Teisani - Valea Stalpului - Valenii de Munte - DN1A - Ploiesti - Bucuresti, surprinzator de bun, doua portinui mai slabe cu ceva denivelari la iesirea din Baicoi si beton putin denivelat la iesirea din Slanic.
In schimb portiunea Teisani - Valea Stalpului - Valenii de Munte este foarte buna avand in vederea alternativa DN1A. Pe unele portinu drumul este destul de ingust, dar asfaltul e bun. |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
trebuie sa fac maine un drum Bucuresti Dragasani Motru , cum este drumul si pe unde sa o iau ?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Slobozia-Amara-Pogoanele-Costesti Stie cineva in ce stare se prezinta?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
drumul asta e de fapt parte din drumul ce duce de la Slobozia la Buzau? ca daca e asa am fost primavara asta de doua ori si, probabil, la ora asta e gata si de plombat unde era necesar de altfel fiind un drum de circa 75 - 80 km la ora constant.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Da, e drumul ce duce la Buzau. Merci mult.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 , 1.9DCI, 120CP
- IL-16-RYN Laguna 2 Dynamique
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cam prost drumul ala , tare denivelat , e o portiune de la iesire din Amara spre Buzau pana in prima localitate cu denivelari mari , eu am mers cu maxim 70 km/h .Mai sunt ceva ridicaturi dea latul soselei(numai cat tine banda ) de parca zici ca sunt damburi ca la trecerile de pietoni , e bine sa o iei pe contrasens(daca poti) caci sunt destul de proeminente si nu fac bine masinii , in rest traditionalele plombe mai bine sau mai prost lucrate , ce mai , un drum traditional romanesc , de evitat daca se poate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
burguif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 September 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a reparat Campulung - Pitesti. Se poate merge pe el.
|
--------------------
dacia
logan prestige
2007, 1,5 dci (i rosu)
- B-**-***
|
|
crystale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Soseaua Valenii de Munte - Cislau - Siriu - Intorsura Buzaului - Sacele - Cheia - Valenii de Munte este in stare foarte buna, cu exceptia catorva sute de metri la trecerea din judetul Prahova in judetul Buzau.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5dCI 85CP
2008 Extreme
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
care mai este starea drumului Pitesti - Curtea de Arges? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
tiberiu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar a drumului Ramnicu Valcea - Curtea de Arges - Campulung?
E de preferat ruta asta, sau Ramnicu Valcea - Pitesti - Campulung ? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 1.4 8V
- B --- ---
|
|
edge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 December 08 ![]() |
Salutare!
Stie cineva care-i starea drumului Slobozia -Urziceni-Ploiesti prin Albesti Paleologu? |
--------------------
dacia
logan
2007/1.4
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(edge @ 4 Jul 2010, 16:57) Urziceni - Albesti Paleologu este bun, atentie doar la trecerile cu calea ferata si mai erau 2-3 gropi pe marginea drumului insa erau curatate spre asfaltare, pana cum ar trebui sa nu mai fie. Pe bucata asta nu o sa ai probleme, restul nu stiu. |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
edge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 December 08 ![]() |
Multumesc pentru informatii alecsz 99
|
--------------------
dacia
logan
2007/1.4
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(tiberiu2006 @ 4 Jul 2010, 10:55) Dar a drumului Ramnicu Valcea - Curtea de Arges - Campulung? E de preferat ruta asta, sau Ramnicu Valcea - Pitesti - Campulung ? Eu trec pe prima varianta cam o data pe luna. Are marele avantaj ca e foarte liber. De la Ramnic la Curtea de Arges drumul e bun. De aici la Campulung e prost dar s-a mai reparat, nu mai este cum era. Pana la Domnesti e acceptabil. Eu as alege varianta asta in locul tau. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tiberiu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de raspuns. Sincer, eu as fi tentat sa merg pe Pitesti...
Dar mai am o nelamurire: Ce inseamna mai exact "De aici la Campulung e prost dar s-a mai reparat, nu mai este cum era." ? Adica: e mai prost decat Pitesti - Campulung ? Care dintre cele doua portiuni (ca o apreciere generala) consideri ca e mai bun : Curtea de Arges - Campulung , sau Pitesti - Campulung ? Spui ca pana la Domnesti e acceptabil, asta inseamna numai jumatate din el... Prefer mai bine sa merg pe un drum mai aglomerat dar bun, decat pe unul foarte liber, dar prost, chiar daca e nevoie sa fac un oarecare ocol (in cazul meu, ar fi un ocol de aprox 30 de kilometri prin Pitesti) |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 1.4 8V
- B --- ---
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Revin, ai marele avantaj ca e foarte liber si asta iti da posibilitatea de a ocoli gropile mult mai usor. Stiu ca Pitesti - Campulung era ff prost dar am auzit ca s-a plombat si pe acolo( cum s-a facut si de la Domnesti la C-lung).
Pe Pitesti - C-lung n-am mai fost in ultimul timp si nici nu cred ca o sa o fac prea curand. Prefer oricand varianta prin Curtea de Arges, mai ales ca e mai scurt si nu ma gandesc la consum ci la faptul ca "scap" mai repede. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tiberiu2006 |
![]()
|
Da, se pare ca nu am de ales...daca cele doua portiuni de drum sunt aproximativ la fel dpdv al "calitatii", cred ca voi alege varianta pe Curtea de Arges (fiind mai scurta...)
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 1.4 8V
- B --- ---
|
|
BZN |
![]()
|
Sper sa nu imi aud vorbe
![]() This post has been edited by BZN: 4 Jul 2010, 21:17 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tiberiu2006 |
![]()
|
"Vorbe" de la mine nu o sa auzi...pentru ca nu m-ai "obligat" sa o iau pe undeva anume...
Peisajul il cunosc, nu e prima oara cand merg pe aici...ultima data am fost in septembrie 2007, atunci drumul era bun (mai putin o alunecare de teren aproape de Ramnicu Valcea). Destinatia este Bacau...In ultima vreme am folosit traseul prin Pitesti - Bucuresti - Urziceni - Buzau - Focsani - Bacau, limita de viteza fiind mai mare, dar acum chiar nu ma grabesc... Multumesc frumos. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 1.4 8V
- B --- ---
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Apelez si eu la colegii de forum pentru informatii referitoare la starea drumului Craiova - Bucuresti, varianta prin Alexandria.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Desi nu-s "riveran" stiu sigur ca drumul e OK; mai mult, e cavsipustiu, desi s-au bagat bani seriosi in reparatii, fiind in zona draga domnului Berceanu si altor "fosti" de la transporturi, desi traficul in zona nu o justifica ca o mare necesitate. In primavara era o varianta buna de a ocoli Dealu Negru, "bombardat" de o aviatie necunoascuta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:47 |