Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Avertisment, (pt.actuali si viitori posesori de MII)

raducu68
post 13 May 2005, 10:16
Post #91

Membru Demisionat

Group: Banned
From: Bucuresti

Lex, vreo veste de la Vocea Clientului cu bieleta aia?

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2005 Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lex Luthor
post 13 May 2005, 10:18
Post #92

Membru autentic

Group: Members

Nici o veste. De fapt de la vocea clientului nu am primit nici o confirmare. Doar cei de la service mi-au spus ca RRO a solicitat piesa.
Vocea Clientului a ramas fara voce...

--------------------
---- ---- ----
---
+
google
post 13 May 2005, 12:24
Post #93

*** Big Daddy ***

From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot...

Se executa intai lucrarile mecanice si dupa aceea lucrarile de tinichigerie si vopsitorie. Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca pe o masina proaspat vopsita (chiar si uscata, dar inca cruda) s-ar atinge cu ulei, vaselina si alte "ingrediente" din astea.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2005-dCi/80cp
Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05)
+
Lex Luthor
post 13 May 2005, 13:12
Post #94

Membru autentic

Gata, ma dau batut. Sper sa fie asa cum spuneti voi (si nu am nici un argument sa va contrazic, doar poate intamplarile prin care au trecut altii la service, dar pe care eu nu le-am trait asa ca nu le pot acorda certificatul de certitudine).
Sperare humanum est...

--------------------
---- ---- ----
---
+
google
post 13 May 2005, 13:15
Post #95

*** Big Daddy ***

From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot...

Sau moare ultima... (sper sa nu fie cazul).

--------------------
Renault Clio Bicorp 2005-dCi/80cp
Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05)
+
cmandrei
post 13 May 2005, 13:16
Post #96

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

De obicei atat ramane ... desi e cam penibil dupa mine ... sper sa se termine cat mai repede cu bine pentru tine si sa mergi 200.000 km fara reparatii ... si tu si masina wink.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Lex Luthor
post 13 May 2005, 13:17
Post #97

Membru autentic

Multumesc.

--------------------
---- ---- ----
---
+
cornel_t
post 13 May 2005, 21:30
Post #98

Membru autentic

QUOTE(cmandrei @ May 13 2005, 01:16 PM)
sper sa se termine cat mai repede cu bine pentru tine si sa mergi 200.000 km fara reparatii ... si tu si masina  wink.gif

Eu iti doresc macar 300.000 km, sau cand treci de 100.000 km sa faci upgrade sa o schimbi cu alta.
Ai reusit LEX sa vezi cum arata bieleta aia? Poate ne pui o poza cu ea.
Bafta

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
Lex Luthor
post 16 May 2005, 08:25
Post #99

Membru autentic

Am reusit doar s-o vad 30 de sec. la service. Era rupta in capatul la care are un filet. Era retezat filetul aproape de inceputul lui (nu de capat). Poze n-an sanse ca nu vor sa mi-o mai dea s-o vad.

--------------------
---- ---- ----
---
+
cmandrei
post 16 May 2005, 08:29
Post #100

NEWSMAN

Cum adica nu vor ???? toate piesele pe care le schimba ai dreptul sa le ceri si ei sa ti le dea in punga sa le duci acasa ... este a ta ... ai dat banii pe masina si pe piese si este a ta in totalitate ...

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
VladSoare
post 16 May 2005, 08:42
Post #101

Membru autentic

From: Voluntari, pe stīnga

Daca le schimba pe asigurare nu mai sint ale lui. Sint ale firmei de asigurari.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
cmandrei
post 16 May 2005, 08:51
Post #102

NEWSMAN

Cele noi da ... dar cele vechi sunt platite de el cand a cumparat masina ... nu-i asa ? si el a spus daca am inteles eu bine ca cei de la service nu vor sa i le arate nu cei de la asigurari ...

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Lex Luthor
post 16 May 2005, 08:54
Post #103

Membru autentic

Cei de la service spun ca bieleta se duce la Renault RO pt. expertiza. Oare???
Cat despre piesele schimbate, intr-adevar devin proprietatea asiguratorului.

--------------------
---- ---- ----
---
+
AlexV
post 16 May 2005, 09:10
Post #104

Admin?

Group: Admin

devin proprietatea asiguratorului dupa ce acesta plateste paguba. pana atunci sunt ale tale. si pe service nu il intereseaza cine plateste. acelasi lucru faceau si cei de la nissan, pana am urlat eu ce treaba au ei cu asiguratorul. e problema mea si a asiguratorului. nu a serviceului. in fiecare zi poti sa mergi sa vezi masina. inclusiv sa ceri sa vezi piesa.
eu cu reno-ul in general n-am avut probleme, dar daca cei din service, orice service ar fi, fac pe desteptii, faceti scandal. sa auda toti din jur. sa vedeti ce placut e. mai ales daca sunt si potentiali clienti pe acolo. si aveti si sanese sa se rezolve problema. daca nu si aveti norocul sa aveti masina pe persoana fizica... OPC si ANPC.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
r@d00
post 27 May 2005, 14:22
Post #105

Membru incepator

A fost astupata celebra groapa! Am trecut ieri pe Berthelot si groapa (pe care o identificasem acum cateva saptamani ajutat de pozele si descrierile de pe forum) nu mai exista.

--------------------
Megane Estate 1.5 dCi 82 - 2005
+
Lex Luthor
post 28 May 2005, 21:43
Post #106

Membru autentic

Poate ca asa i-a fost scris, sa trebuiasca sa apara pe un forum, sa discute despre ea cateva sute de persoane, si abia atunci sa fie astupata. Sa-i fie asfaltul usor, ca mie inca nu mi-au reparat masina.
Acum ca s-a astupat groapa, poate va fi gata si masinuta mea.

--------------------
---- ---- ----
---
+
Clapagiul
post 2 Jun 2005, 12:01
Post #107

Membru incepator

http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=3772

Nu e chiar acelasi lucru, dar pe aproape...

"DaimlerChrysler recheama 58.000 de unitati Smart ForTwo in Germania, modele construite in perioada 1998-2000, in urma descoperirii unor defecte la puntea fata a masinii.

Purtatorul de cuvant al companiei Smart a adaugat ca este posibil ca aceste defecte sa fie prezente si la automobilele din alte tari, respectiv ruginirea prematura a sistemului de prindere a puntii fata, care in contextul celui mai rau scenariu, poate ceda."

--------------------
Megane II Estate 1.5 dci
12/2004, 80 cp Pack Authentique, 83.000km la 07/2009
+
Lex Luthor
post 2 Jun 2005, 14:13
Post #108

Membru autentic

In sfarsit azi mi-am luat masina de la reparat.
Cand am vazut cat a costat reparatia mi s-a ridicat parul maciuca in cap.
84.000.000 Lei. Incredibil! De la o groapa si de la o amarata de bieleta care a crapat la primul soc.

Iata si "scorul final". Poate va ajuta sa va dati seama cat costa si piesele de schimb la M II.

Bieleta 6.866.251
Cadru motor 21.584.127
Planetara stg. 11.305.812
Bascula inf. 6.691.737
Far 4.649.756
Ornament bara stg. 6.122.820
Diverse 13.165.466
Manopera 12.750.031
Total 83.136.000

Daca n-ai un CASCO esti mort!!! Ajung sa plateasca si nepotii tai! Aviz amatorilor care cred ca se poate si fara CASCO.

Iata si cateva poze:

avariitrenrulare7dl.th.jpg

bieleta15ev.th.jpg

bieleta20vp.th.jpg

planetara2zx.th.jpg

cadrumotor6yy.th.jpg

Eu inca mai cred ca totul se datoreaza unei defectiuni de fabricatie. Nu ma poate convinge nimeni ca bieleta aia a cedat fara sa aiba un defect. NU la o masina cu 180 de km parcursi.

Bineinteles ca Renault Romania mi-a raspuns ca este un fenomen "normal pentru drumurile din Romania" (citat din scrisoarea lor). Va vine sa credeti? Normal? Ce poate fi normal in faptul de a ti se rupe directia in prima groapa mai serioasa? Mai ales ca explicatia cu sensibilitatea directiei cand esti cu roata virata nu mi se pare fezabila. Am o cunostinta cu o Octavia 1 care a fost lovita in roata de unul cu o viteza destul de mare. E adevarat ca i s-a stricat ceva la directie, dar a putut sa plece cu masina de acolo, nu s-a dezintegrat directia.

As vrea sa-i fac un test (bieletei). Stiti cumva unde se poate face si cat costa un test de duritate si compozitie a materialului?

Apropo si de postul cu problemele de directie pentru care te cheama in service, poate chiar nu este doar o paranoia a mea ca se intampla ceva ciudat cu directia la masina asta.

Daca aveti idei, le astept.

PS. In ciuda la tot ceea ce s-a spus despre service-uri si in in special despre Cobalcescu, chiar mi-a placut cum au lucrat la masina. Inclusiv faptul ca mi-au dat-o curata, spalata. Nici un pic de murdarie inauntru, nici pe scaune nici pe jos. Vopsitoria este OK, nu se cunoaste nici o diferenta de culoare. Nu mi-a lipsit nicmic de pe masina sau din masina (nici o piesa nu pare schimbata cu alta veche). Singura problema a fost cu timpul prea lung de asteptare (dar am intels ca din cauza RRO care nu avea planetara pe stoc si a durat 3 saptamani pana a venit una).

--------------------
---- ---- ----
---
+
raducu68
post 2 Jun 2005, 14:17
Post #109

Membru Demisionat

Group: Banned

Bine-ai revenit in trafic tongue.gif

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2005 Privilege
+
Lex Luthor
post 2 Jun 2005, 14:20
Post #110

Membru autentic

Bine v-am regasit!

--------------------
---- ---- ----
---
+
richie
post 2 Jun 2005, 14:35
Post #111

The Right Member

Cu multa parere de rau pentru ce tzi s-a intamplat....shi banuiesc ca nu te superi daca itzi urez....sa fii singurul care a patzit asta....eu totushi nu cred ca e un viciu de proiectare a mashinii....
Parerea mea: ori ai avut un super ghinion shi ai prins o bieleta proasta (poate ceea ce s-a intamplat in impactul ala dintre tine shi groapa era peste plaja de "OK" a testelor...), ori pur shi simplu tzi s-o fi intamplat o chestie care se intalneshte o data la un milion de "treceri" printr-o groapa......posibil, in momentul in care roata tzi-a "cazut" in groapa, deoarece mashina avea o tendintza de deplasare laterala, sa se fi facut o parghie intre marginea gropii shi roata, astfel incat, asupra elementelor sa se exercite o fortza in plan orizontal.....destul de mare...mult peste cele pentru care e dimensionata directzia.....shi sa fi cedat ...mama ei de bieleta...

S-ar putea sa aberez....nu-s inginer mecanic ci electronist....dar....am facut oarece rezistentza materialelor prin shcoala....

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
cornel_t
post 2 Jun 2005, 14:47
Post #112

Membru autentic

Sa ne fereasca Cel de Sus dar din pozele alea zici ca masina a participat la batalia de Kursk blink.gif

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
cipman
post 2 Jun 2005, 14:55
Post #113

Membru autentic

Partea de bieleta dinspre cutia de directie pare puternic indoita la capat, in partea filetata si putin dupa. Si ala nu e fier mort. Eu zic ca a fost ceva forta pana sa faca plici.

Eu zic s-o lasi balta (si tu si noi), claseaza intamplarea la capitolul experienta. Bucura-te de masinuta, ca e iarasi noua si vezi-ti de ale tale. Altfel o sa consumi si nervi si timp degeaba. Ambele extrem de scumpe.
Ia-o usor in urmatoarea mie de km. s-o inveti si tu pe ea si ea pe tine si tu gaurile din asfalt de pe drumurile cele mai frecventate. Adu-ti aminte cum conduceai in primele zile de sofat si condu la fel (mai putin stangaciile si prostiile). Eventual imagineaza-ti ca ai un ou pe o farfurie intinsa in masina si trebuie sa conduci a.i. sa nu cada. Si lasa-i pe altii sa claxoneze cat vor, nu le mai da atentie.

--------------------
Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM
+
Lex Luthor
post 2 Jun 2005, 15:24
Post #114

Membru autentic

Cu multa parere de rau pentru ce tzi s-a intamplat....shi banuiesc ca nu te superi daca itzi urez....sa fii singurul care a patzit asta....

Sie eu sper sa fiu singurul care a patit asta (nu o doresc nici dusmanilor mei) si nici eu sa nu o mai patesc< ca nu stiu ce as face a doua oara.

Sa ne fereasca Cel de Sus dar din pozele alea zici ca masina a participat la batalia de Kursk

La batalia de la Kursk macar erau tancuri, aici e doar o biata masinuta. Daca in poze arata asa, va dati seama cum arata in realitate (ca mai era si aripa sparta si spoilerul zgariat, si mai era si roata aia intr-o pozitie nefireasca. Brrr....

Eu zic s-o lasi balta (si tu si noi), claseaza intamplarea la capitolul experienta. Bucura-te de masinuta, ca e iarasi noua si vezi-ti de ale tale. Altfel o sa consumi si nervi si timp degeaba. Ambele extrem de scumpe.

Cred ca asta o sa si fac. Deja in 4 saptamani (care s-au incheiat exact astazi) m-am mai linistit, m-am reobisnuit cu viata de pieton si calator cu RATB-ul, asa ca s-a mai dus supararea de la inceput. Oricum ramane regretul unei luni pierdute aiurea, a unor bani cheltuiti de pomana (reitregire polita, etc..) si a multor lucruri nefacute din cauza de lipsa masina (inclusiv taxiuri platite sambata cand i-am luat motul lui fiu-meu) dar asta e, a fost, a trecut, Doamne fereste de a doua oara (cred ca o sa ma duc cu ea la biserica s-o stropesc cu agheasma).
Cat despre cei care claxoneaza, pot sa clxoneze de-acum incolo pana li se tocesc degetele, ca eu nu ma mai grabesc.

Va multumesc la toti pentru sfaturi si sprijin, imi pare bine ca am revenit printre voi pe strada si sa ne vedem doar la ocazii bune.

--------------------
---- ---- ----
---
+
cipman
post 2 Jun 2005, 15:34
Post #115

Membru autentic

Poi bine faci.
Sa-ti traiasca juniorul si de maine poti sa te sui cu el pe tractor si sa-i spui (cu o punga de ce vrei tu in mana) ca toate acelea vor fi ale lui intr-o zi. Sau sa te bagi cu el sub masina si ... na c-am uitat ce naiba mai zicea reclama astalalta.

P.S. Unde a avut loc batalia asta de la Kursk?

--------------------
+
Lex Luthor
post 2 Jun 2005, 15:41
Post #116

Membru autentic

Oricum sambata cand a fost sa aleaga de pe tava a ales o masina, iar pana sa am beleaua cu ea era innebunit sa stea in masina , asa ca nu se stie ce Schumacher iese din el.

Batalia de la Kursk a avut loc in Rusia (la Kursk) intre nemti si rusi si a fost (si este) cea mai mare batalie de tancuri car s-a purtat vreodata. A fost si pe Discovery un documentar interesant. te infiorai daca vedeai ce macel a fost acolo.

--------------------
---- ---- ----
---
+
VladSoare
post 2 Jun 2005, 15:48
Post #117

Membru autentic

P.S. Unde a avut loc batalia asta de la Kursk?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
+
cipman
post 2 Jun 2005, 15:49
Post #118

Membru autentic

E clar, intri la cheltuieli.

P.S-ul a fost extras dintr-un banc cu Gigel sau Bula sau mai stiu eu cu care. E adevarat ca eu nu folosesc emoticons dar era o gluma. Am cascat si eu ochii noaptea la respectivele documentare pe Discovery cu nevasta bombanindu-ma sa inchid tv-ul ca nu poate sa doarma, desi era fara sonor.

--------------------
+
flotl
post 3 Jun 2005, 07:57
Post #119

Membru autentic

From: Tulcea

Lex L., esti sigur ca bieleta s-a rupt in gropa sau s-a rupt la impactul cu Oltcit-ul?

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
VladSoare
post 3 Jun 2005, 09:55
Post #120

Membru autentic

Stiu, m-am prins ca era gluma. smile.gif
Flo, tocmai din cauza pierderii directiei a intrat in Oltcit, sau cel putin asa imi amintesc, ca n-am rabdare sa citesc acum din nou. Deci bieleta s-a rupt in groapa.

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 19:51
Dacia