"Intreruperi" in sarcina, pierdere putere, care e cauza? ce-i de facut?
![]() ![]() ![]() |
"Intreruperi" in sarcina, pierdere putere, care e cauza? ce-i de facut?
vladoiui |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 11 August 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
salut
de vreo 3 saptamani am tot patit urmatorul fenomen: la demaraj da rateuri de zici ca se rupe masina, iar la relanti apar caderi de turatii si vibratii ale motorului de curand am facut revizia de 60.000 km am fost la service acum o saptamana si au scos si au curatat niste senzori, au pus masina pe tester - totul in parametrii normali... de atunci a mai facut o singura data la demaraj totusi mi se pare ca desi motorul nu este foarte turat la relanti (<1000 ture) vibreaza destul de deranjant (pentru mine care stiu masina de noua cum as putea sa verific fisele fara a merge la service? |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
de obicei trepidatiile la accelerare au loc datorita aprinderii (bujii, fishe..)
am patit shi io cu renata mea, insa numai cand intra turbina. ce se intampla: turbina comprima aerul, rezulta un amestec dens, iar bujia de kkt nu mai il putea aprinde.. facea de ziceam ca se rupe mashina.. am schimbat bujiile cu ce scrie in manual (champion platina - m'au uscat de bani) shi de 2 ani nu am mai avut nici o problema! la fishe nu m'am mai uitat, ca am pus pe ea champion triplu-silicon 8mm de cand am luat mashina.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci merg sau nu fise de Supernova/Solenza? Doar e (aproape) acelasi motor. Cat costa fisele oficiale Renault?
Am incercat altceva, am pus un flacon de solutie curatat injectoare (11 lei noi) in rezervorul plin si i-am dat talpa. Dupa doar 150 de km am scapat aproape total de poticneli. Astept sa consum benzina pana la rezerva sa vad daca scap total de cicluri motor ratate. Revin peste o saptamana-doua. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
2006
- B05MFL Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
yani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 3 November 05 ![]() |
Aceleasi simptome le-am avut si eu si s-a rezolvat simplu prin schimbarea fiselor cu unele pt Solenza, acu merge ca din fabrica....
|
--------------------
Rnault
Clio Symbol
2000 RNA CLIO SYMBOL 1.4 8V 2000
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Merg pe ideea cu fisele. De ce?!
1. nu le-am schimbat la timp cum scrie in carte, adica la 40.000 km 2. le-am masurat inainte de 40.000 km si aveau toate(indiferent de lungimi) aproxim 1, 4 kohmi, acum cea lunga, are 2,6 kohmi, celelalte 3 ramanand in zona valorilor masurate mai inainte. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
il mecanico |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 December 05 From: Bucharest ![]() |
Salut ,
este vorba de injectoare care la benzinar se curata in service la fiecare 40.000 km , sau ca sa fi prevenit aceasta problema la fiecare 6000 km adaugi cate un flacon de curatitor injectoare Hexol SynLINE si merge ca uns .Este singurul care da rezultate , restul iti fac mai mari probleme . Bafta .... PS la fiecare 35000 km sa-i schimbi bujiile obligatoriu , vezi ca merg alea de Dacia SN . |
--------------------
Clio 2
1,5 dCI
2003
|
|
radu geo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 February 06 From: bucuresti ![]() |
am un clio 2001 1400 cm3 si de ceva timp am observat ca la accelerare da in nas ca sa spun asa adica nu are cursa lina tot timpul ci are niste scapari de forta ca si cum nu merge o bujie sau nu are scinteie de ajunscert e ca e foarte suparatoare chestia am schimbat bujiile si fisele dar face la fel stie cineva ce poate fi
|
--------------------
renault
clio
2001 1400cmc
- b 12 st.....
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Indiferent de viteza de deplasare si de cat de tare apesi pedala de acceleratie ? ce bujii ai pus ? cati km are la bord ? reviziile sunt facute ok - adica la timp, ulei, filtru benzina, filtru aer ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
radu geo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 February 06 From: bucuresti ![]() |
am facut reviziile la timp am pus bujii eyqem are111000 km toate filtrele schimbate mi s-a intimplat pe la 140km\ora am simtit ca ceva e in neregula adica nu mai accelera lin ci cu intreruperi si asta cind e in sarcina la viteza constanta nu se simte asa de rau
|
--------------------
renault
clio
2001 1400cmc
- b 12 st.....
|
|
sandokhan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
motor cu multi km + benzina prosta = orice numai love nu. de unde alimentezi? eu am facut acum 2 ani un plin la petromul de la iesirea din brasov si nu mai puteam sa trec peste 80-90km/h . de-abea dupa ce am alimentat de vreo 2 ori de la omv si-a revenit.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2002, 1.4 8v
/ Megane hatchback 2007, 1.6 16v / Opel Vectra C Combi 2008, 1.9 8v CDTI / Lada Niva 1.7 4x4 2008
|
|
radu geo |
![]()
|
cred ca o fi ceva pe la bobina de inductie sau daca nu cumva chiar injectorul
|
--------------------
renault
clio
2001 1400cmc
- b 12 st.....
|
|
radu geo |
![]()
|
parca m-ai mai linistit un pic am sa pun de la omv benzina sa vad cum se prezinta
|
--------------------
renault
clio
2001 1400cmc
- b 12 st.....
|
|
sandokhan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pune si un aditiv pentru benzina - gen fuel injector cleaner. gasesti cam peste tot(cora/carrefour/selgros). + dupa ce pui ala mergi si putin turat in treapta 2-3 ca sa se curete cum trebuie. mentionez ca eu pun un astfel de aditiv la fiecare plin.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2002, 1.4 8v
/ Megane hatchback 2007, 1.6 16v / Opel Vectra C Combi 2008, 1.9 8v CDTI / Lada Niva 1.7 4x4 2008
|
|
radu geo |
![]()
|
merci frumos o sa bag miine si sper sa ii dea drumu ca pana acuma nu am abut probleme cu motorul
|
--------------------
renault
clio
2001 1400cmc
- b 12 st.....
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@radu geo: Topicul deschis de tine astazi a fost "lipit" aici.
L-am gasit cu functia SEARCH. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:57 |