Bec Airbag Aprins, Serv+airbag aprinse
![]() ![]() ![]() |
Bec Airbag Aprins, Serv+airbag aprinse
alx1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 22 April 05 From: BUC ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 Bicorp WROTE:B-48-ALS
[SIZE=1]Clio Bicorp 1.5 Dci |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
a, cred ca ai dreptate.. chiar daca au aceiasi marime nu cred ca se potriveste prinderea
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Adisoane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 October 08 From: Craiovita ![]() |
am rezolvat eu la masina mea. contacteaza-ma. e vorba de deblocarea calculatorului de airbag.
Eu am dat intr-un fel de sant (cu unghiuri drepte) si a mirosit ceva gen pucioasa (fara degajare de fum) si de atunci m-am pricopsit su SERV + AIRBAG aprinse permanent la punerea contactului. In final dupa ce am mers pe la mai multi meseriasi (care m-au atentionat ca trebuie schimbat calc. airbag + ce sa declansat=centurile pretensionate) m-am ocupat singur de problema. am scos eepromul din calc. si l-am reprogramat. => calc. de airbag sa deblocat logic si am putut sa-l reconfigurez (ca nu am schimbat pretensionerele) si i-am spus ca masina nu are centuri pretensionate, am sters eroarea si gata. totul a fost OK. NU trebuie schimbat calc. de airbag. eu am megane I din 2001 1.6 16V cu 4 airbaguri si centuri pretensionate. Codul calc. de airbag este AUTOLIV 600 63 94 00. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
2001 Fairway, K4M-708, ESP
- NVX
|
|
alx1 |
![]()
|
Merci: @Adisoane
Problema am rezolvat-o prin rescrierea calculatorului de airbag + pretensionator stanga fata. Daca doreste cineva detalii va rog sa intrebati. |
--------------------
Renault
Clio
|
doru_3/89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 26 September 06 ![]() |
Buna,
de ceva vreme si mie imi stau aprinsi martorii de serv+airbag.. de cand am inceput sa am aceasta problema (acum cateva luni) se aprindeau mai rar.. dar acum nu se mai sting decat foarte rar... masina nu am "atins-o"... poate imi detaliati cum ati rezolvat problema... Multumesc.. nu am calculator de bord (in caz ca acest lucru conteaza). este vorba de masina din semnatura. |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La un test CLIP ai fost?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
doru_3/89 |
![]()
|
nu, nu am fost..
eu sunt din cluj-napoca. daca stiti unde l-as putea face... si eventual cam cat costa. mersi. |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Renault pe Feleac.... vb. cu inginerul electronist de acolo... Saralinsky... este un tip care chiar stie meserie..
Cate airbaguri are masina ta??? Daca are 4, adica si in scaunele fata verifica mufa de sub scaunul din dreapta.... impinge-o bine in soclu... s-ar putea sa ai o surpriza placuta... This post has been edited by cj98czh: 30 Sep 2009, 09:34 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
doru_3/89 |
![]()
|
nu are decat 2.
referitor la Renault Feleac pot sa spun ca este o mare dezamagire pentru mine. am mai fost pe la ei pentru un "sunet de rezonanta" care imi aparea pe la 2500-3000 rot si mi-au explicat ca trebuie schimbat catalizatorul, tobe ... ca e grav... costuri undeva pe la 2200lei... si cand colo era vorba de un scut rupt si de inlocuit un inel din fir de aluminiu dintre tobe... cost: 30lei (sudat+schimbat inel). daca stii in alta parte unde as putea face acest test ar fi foarte bine. |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
Testul CLIP nu se poate face decat in reprezentanta...
Acuma depinde de tine... daca nu te deranjeaza ca ai becurile alea aprinse si ca airbagurile sunt inactive... nu este problema.... Eu eram de a doua zi la ei sa vad ce si cum... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
doru_3/89 |
![]()
|
adevarul e ca ma deranjeaza ca airbag-ul este inactiv.
credeam ca sa mai poate face acest test si in alta parte. dar daca nu, mergem si la reprezentanta. preturi? stie careva? |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
Incearca sa ajungi la Saralinsky si fa-o fara factura... daca il prinzi in toane bune te ajuta..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
doru_3/89 |
![]()
|
ok. mersi de ajutor.
revin cu "fapte". |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
alx1 |
![]()
|
In cazul tau ar putea fi in volan problema, este acolo o rezistenta care face probleme.
Vezi ca Aly_vo poate remedia aceatsa problema, si mai face drumuri prin tara si poate ajunge si pe la tine. Bafta! |
--------------------
Renault
Clio
|
doru_3/89 |
![]()
|
revin cu problema legata de airbag.
am fost azi la reprezentanta la tester. rezultat: rezistenta din volan, sau spirala, sau cum i se mai spune este rupta. costul piesei: 565 lei. din cate am inteles este vorba de un ansamblu nu este numai spirala... sper ca pe vineri sa-mi vina piesa si sa o si schimbe. cu manopera cu tot mi-au zis ca pretul ar fi undeva pe la 600 lei. 6 Oct 2009, 19:22: fiind vorba de airbag, n-am vrut sa ma risc cu alte solutii in afara de schimbat. This post has been edited by doru_3/89: 6 Oct 2009, 18:22 |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi s-au aprins astazi in timp ce mergeam martorul SERV + cel de airbag pasager. Au stat aprinsi vreo 15-20 sec apoi s-au stins. E prima oara cand se intampla asta in 3 ani.
Sa ma alarmez sau nu? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
doru_3/89 |
![]()
|
revin cu "fapte".
si cu ceva poze. s-a rezolvat problema azi de dimineata. piesa schimbata, martorii airbag+serv stinsi. totul a costat 616 lei. (563-piesa + 53-manopera). mersi de ajutor tuturor celor implicati. Attached thumbnail(s) IM000239.JPG ( Size: 903.72k ) Number of downloads: 1390 DSC00119.JPG ( Size: 206.23k ) Number of downloads: 1543 DSC00121.JPG ( Size: 298.97k ) Number of downloads: 1488 DSC00124.JPG ( Size: 238.14k ) Number of downloads: 1470 |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cam mult
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
doru_3/89 |
![]()
|
sunt preturi de reprezentanta.
pentru airbag n-am vrut sa merg in alta parte. |
--------------------
renault
clio symbol
2003 - 1.4 8V 75CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(doru_3/89 @ 12 Oct 2009, 12:09) revin cu "fapte". si cu ceva poze. s-a rezolvat problema azi de dimineata. piesa schimbata, martorii airbag+serv stinsi. totul a costat 616 lei. (563-piesa + 53-manopera). mersi de ajutor tuturor celor implicati. O sa radeti, dar spirala este principala problema in astfel cazuri, cand NU SARE AIRBAGUL de la accident. Aia de fapt se tot rupe. Pomenea cineva mai sus de Aly_vo... Intr-adevar, tot el mi-a rezolvat si mie problema, dar acum a reaparut. Nu e vina lui, ci a spiralei. El a facut tot ce a putut pe moment. Am preferat sa o carpesc cumva ca sa nu dau ceo 600 lei pe ea. Pana la urma cred c-o s-o schimb cu tot cu acel ansamblu. Deci pe scurt, spirala este de fapt problema. Nu computer de airbag, nu rescriere, nu nimic... Parerea mea. Chiar am postat pe aici pe undeva intr-un topic separat, aproape identic cu acesta. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
poate fi aceeasi problema si la mine de mi se aprind aceeasi martori...dupa ce am scapat de eroare a aparut din nou...sa fie aceeasi cauza?
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Repet, acea spirala este buba... Parerea mea. Daca la inceput se aprindea si se stingea, ulterior a ramas tot timpul aprinsa, dovada ca ceva nu facea contact. Apoi a rezolvat problemea nea Alin de la Buzau
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si la mine ba se stinge ba se aprinde...am citit pe aici pe undeva ca airbag-urile s-ar schimba o data la nu stiu cati ani...8 daca imi aduc bine aminte
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La 5 ani se verifica.
|
--------------------
.
.
.
|
|
UXE |
![]()
|
de vreo 2 sapt tot se aprind si se sting .. cam 1-2 ori pe zi... masina e din 2006 deci nu cred ca se pune problema de schimbat.... dar e enervant
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Flamingo |
![]()
|
E clar, s-a rupt si la tine un fir de la spirala.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
UXE |
![]()
|
a da? gasesc pe forum rezolvarea?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
sego83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 June 09 ![]() |
In legatura cu aprinsul becului de airbag+service am avut-o si eu. Mi s-a activat intr-o iarna cand am fost plecat in ardeal unde erau f mari diferente de temperatura, eu faceam caldura in masina iar noaptea ajungea si pana la -21 grade-----> condens.
Era clar contact imperfect, am scos mufele de sub scaune si leam dat cu spray de contact si s-a rezolvat problema, de atunci nu am mai avut probleme cu eroarea..sper s o poti rezola si tu la fel |
--------------------
renault
clio 2
2003
- tm 11 kyc
|
|
UXE |
![]()
|
cu prima ocazie ma bag sub scaun si ma uit ... sper sa fie la fel si la mine de la contact si nu de la altceva gen calc airbag
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:33 |