Ralenti oscilant
![]() ![]() ![]() |
Ralenti oscilant
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
reno-alexd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 04 From: Bucharest ![]() |
da si tu detalii despre motor, despre tipul motorului si al injectiei. Poate fi un defect particular sau unul banal. Daca stiu tipul motorului, iti spun ce zice cartea. La v6, doar vana de ralanti poate fi de vina in cazul in care motorul ruleaza ok la alte turatii.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
J7R 754 (sau 745, care din ele are catalizator). 2.o i, 12 supape. Pe 25 s-a pus pe Ti-uri, pe 21 s-a pus pe TXi-uri
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
reno-alexd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 04 From: Bucharest ![]() |
In primul rand, verifica daca garnitura de la gelerie este perfect etansa. daca trage chiar si o mic volum de aer pe acolo(in dreptul admisiei unui cilindru), rezulta simptomul tau. Presiunea de injectie este a doua tema de verificat. Presiune neconstanta sau prea mica/mare, deasemenea poate genera simptomul tau. Valva de reglaj al presiunii benzinei in rampa de injectie, poate fi si ea cu "nabadai". Iti pot trimite capitolul simptome-depanare din Dyalogis referitor la injectia ta (Imi apare ca fiind RENIX)
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Am si eu un manual Haynes pentru R 21. Chestia e ca acelasi simptom l-am avut si la R 25 si la R 21 (acelasi motor). Ca sa-ti mai zic una, SLZ face la fel .....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
R25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 December 04 ![]() |
Ma bucur ca am gasit forumul asta, nu credeam ca exista.
Revenind, problema cu relanti-ul e destul de deasa la R25 dupa cate am vazut, iar rezolvarea s-a gasit in majoritatea cazurilor, vei rade, la sonda lambda. Incearca sa pui alta daca ai de unde, nu te apuca sa cumperi fara sa vezi ca e de la asta. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 18:45 |