Accident Clio Sinaia - Trucaj Sau Adevarat?
![]() ![]() ![]() |
Accident Clio Sinaia - Trucaj Sau Adevarat?
127.0.0.1 |
![]()
|
||
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|||
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat vad eu par reale. Umbrele si reflexiile de pe masina sunt in aceeasi directie, nu vad urme de lipitura sau suprapunere. In plus, stralucirea puternica a tablei masinii in conditiile in care afara pare a fi innorat ma face sa cred ca masina era in sant si a fost pozata cu un aparat cu blitz chiar in sant. Deci nu cred ca e trucaj.
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Seamana mai mult a parcare
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nasoala treaba ... nu am mai vazut sau auzit de treaba asta pana aici ... si mie nu-mi pare trucata ... dar cine mai stie cu tehnologia de azi. Si totusi cum putea sa ajunga acolo cu oglinzile, usile totul intact !!?!?!?!?!?!?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(raducu68 @ Apr 18 2005, 01:53 PM) Seamana mai mult a parcare ![]() Si eu zic la fel !!! ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Cred ca a incercat sa imite reclama aia cu A6 quatro care urca pe o rampa de lansare a saritorilor cu schiurile.Nostim,cum sta ea acolo,parca s-a ascuns de proprietar.
![]() _________________ M II Estate 1.9dCi Clio 1.5dCi |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca a vrut sa traverseze soseaua prin tunel dar s-a trezit cu tzeava aia in fata la iesire.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Povesti de adormit copiii. Nu vedeti cate stersaturi/modificari au pozele? Mariti-le de cel putin 4 ori si se vad. In plus mai sunt cel putin trei detalii care nu corespund in cele 2 poze.
Asta e pt. pasionatii emisiunilor cu "descoperiti diferentele" de dupa miezul noptii la tv. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e vrajeala, mai am 4 poze cu incidentul... oricum.. nasol
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, un coleg de munca a sapat si a mai gasit o discutie pe alt forum: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=3888. Sper ca e ok sa postez link-ul.
|
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Io unul ceva nu inteleg ... aici la noi in poza se vede colt stanga bara fata ca fiind cat de cat intreg ... iar pe link-ul lui 127.0.0.1 se vede busit ??!?!?!
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
raducu68 |
![]()
|
Io v-am zis doar ca omul se grabea rau si a luat-o in jos pe albia si prin tunelele piriului, cistigi si 50 de min la un drum de o ora cu "stilul" asta
![]() @cipman: pozele e clar ca nu sint trucate, pe linkul ala de pe masini.ro se vede clar aceeasi indoitura in cupola in dreptul usii dreapta-spate, iar pozele sint din alta sursa, e clar. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
eu am vazut pe viu toate acestea, cam acum 3-4 saptamani nu mai stiu exact. veneam inspre pitesti, accidentul a avut loc in Sinaia pana in Peles.
Am ramas foarte mirat ca masina parca nu avea nici o zgarietura dar nu am putut opri sa ma uit mai bine ca erau deja foarte multi oameni acolo si nu prea era loc de tras pe dreapta fiind chiar la intrare in curba... |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
BestiaL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 19 February 05 ![]() |
A pus-o intentionat asa. Oglinda de la sofer e singra pliata (doar pe partea aia se putea freca de zidul de beton)
![]() |
-------------------- Megane Sedan Privillege
1,6 16V. |
|
cipman |
![]()
|
Vazând pozele de pe forumul dacia, acum înclin şi eu să cred că sunt reale. Acolo e o altă poză de pe stânga şi o poză de sus, poze care mai lămuresc lucrurile.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
deci pozele sunt reale 1000% eu am vazut din masina totul. parca era parcata la milimetru.. incredibil si va mai asigur ca airbagurile nu erau deschise ca si acest lucru m-a mirat
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Meserias sofer (poate pilot ar fi mai potrivit) avea Clio din poze.Buna masinuta.
Eu nu pot sa pricep din ce parte a "aterizat" ?... teava din fata masinii nu e indoita, masina nu e zgiriata sau nu se vede |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
shu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
cipman, unde vezi tu stersaturi? Sterge nitel ecranu inainte sa faci zoom
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2005 Confort Dynamique - Gri Eclipse
|
|
cipman |
![]()
|
Poi, de exemplu, pe aripa din stanga, pe directia far-oglinda, la o palma (la scara reala) de far. Apare ca si sum ai fi folosit degetelul de intins vopseaua din programele de editare foto. Probabil ca se datoreaza supersoftului de compresie din aparatul folosit. Sau altor transformari.
Dar vezi ca am mai postat intre timp. Deh, nasul meu a vrut sa ma boteze Toma Necredinciosul iar nasa Vlad Tepes. Am ramas cu amandoua plus alte vreo 50 ca sa nu se supere nici unul din cei invitati la botez. |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
zambiti, sunteti la camera ascunsa. masina aia ori e pusa acolo ori e fake. multi dintre cei de aici ori au fost implicati in accidente ori au vazut macar si stiu ca tabla se indoaie extrem de usor cand se loveste de ceva. Masina aia trebuia sa loveasca multe lucruri ca sa ajunga acolo. si cu viteza.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e un fals, e foarte elaborat. In a doua poza se vad pe masina reflexiile copacului si a parapetului podului si in prima poza se vede ca este acoperisul putin deformat unde a lovit podul.
Imi aminteste de poza asta: nav.jpg |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
asta e chiar posbila. avea access direct catre gura de metrou. si in paris probabil orice e posibil la ce soferi au. unii dintre ei.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Pozele cu data trecuta in colt jos sint facute cu un aparat foto care se cheama 3MegaCam. Pozele care nu au data trecuta pe ele sint facute cu un Canon Powershot A400. Ceea ce mi se pare mie ciudat este urmatorul lucru. Win XP iti poate rata f multe detalii despre poza (cu ce aparat a fost facuta, la ce ora, softul cu care a fost data jos poza de pe aparat, viteza shuterului etc). Ei , dupa cum ziceam data din coltul unei poze nu este aceeasi cu cea din containerul de informatii a pozei respective, si mai este ceva. Pozele facute cu Canon sint in alta zi decit cele facute cu 3MegaCam Ca sa nu mai zic ca datele(informatiile) din containerul de informatii ptr pozele facute cu 3MegaCam zice cum ca pozele ar fi facute in 2004 pe la 3 noaptea. Hai sa zicem ca nu era setata ora bine la aparat. Datele din conttainer sint cele reale. Deci eu zic ca ceea ce scrie pe pozele in cotul lor este vrajeala. Ca sa ma intelegti mai bine da-ti click dreapta pe o poza, apoi properties, si apoi alegeti din tabul de sus "Summary" si apoi apasati Advanced. Si o sa vedeti acolo o gramada de informatii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pozele respective le-a pus una din putinele fete ce scriu pe forumul masini.ro si sustinea ca a facut pozele cand a venit de la munte.....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
AlexV |
![]()
|
poze cica a facut si varamiu, ca a trecut pe acolo si chiar a oprit. da tot nu pot sa inteleg cum a ajuns acolo. probabil ca la fata locului se putea intelege da asa din poze e mai greu.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu accidentul respectiv, am trecut pe acolo ceva timp dupa producerea lui, era lume ca la urs, masini parcate haotic pe dreapta, totul inainte de S-ul fara vizibilitate dinainte de Petrom, venind dinspre Predeal.
Ce nu se vede in poze si am vazut eu la fata locului, este un parapet de piatra de la un podet rupt , cam cu 100m inainte de locsorul cu pricina (venind dinspre Predeal) si un mic torentel ce a antrenat pe sosea pietris, nisip, frunzis, etc. Sint curios daca cineva a fotografiat si FUNDUL masinii, in mod normal ala tebuie sa fie zob, in ipoteza ca din diverse motive (viteza excesiva) a pierdut aderenta pe puntea spate cind a trecut peste torentel, a lovit virtos cu fundul (si a rupt) parapetul podetului, masina a descris ceva cercuri, cu un noroc extraordinar s-a lansat in sus pe taluz si apoi a intrat frumos cu spatele sub podul ala si a mai gasit si teava aia de gaze ![]() ![]() ![]() PS: Ce enervant ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
reno-geo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 May 05 ![]() |
Salut la toata lumea!
Pozele sint dupa parerea mea f. frumos trucate. Reflexiile de pe masina nu prea au corespondent cu obiectele din jurul ei. In prima poza se reflecta in partea stinga niste crengi, copacei care nu prea se vad in realitate. In poza a doua reflexia podului de pe cupola nu prea seamana cu originalul. Inclin sa-i dau dreptate lui cipman - cind n-ai ce face cauta diferentele |
--------------------
MII
e pe drum
bicorp 1.5 80cp MII, hatch, 1.5, 80CP, expresion
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
O problema nelamurita din 2005
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
BOG, dar tu ce faci...cauti prin arhivele forumului...ca asta e al 4-lea topic redeschis de tine dupa multi ani...
![]() ![]() This post has been edited by j.d: 10 Oct 2007, 12:36 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Corect..poti gasi lucruri interesante...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:36 |