Patanii Cu Dealeri Renault
![]() ![]() ![]() |
Patanii Cu Dealeri Renault
movy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Extreme
2005 Renault Clio Bicorp Extreme 1.2 16v
|
|||
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Gandeste-te ca pe tine te intereseaza mult prea mult unde e facuta masina.Adica majoritatea nici nu ar fi intrebat unde este facuta si chiar daca ar fi intrebat nu i-ar fi interesat ca e facuta in Turcia sau Slovenia.Si daca ar fi primit raspuns ca e facuta in Franta nu ar mai fi cautat pe internet ca tine sa vada ca nu e cum zic ei.
Io am avut nevoie de niste capace de boxe si mi-au adus altceva,dar mi-am luat banii inapoi cand s-au convins ca au facut greseala.Oricum stai linistit ca nu au nimic cu tine,nu fac din rea vointa,pur si simplu pentru ei e un loc de munca si atat,tu daca vrei masina de la Renault ar trebui sa afli cat mai multe informatii despre masina,pe ei nu ii implica direct si de aia ei nu stiu atat de multe detalii.Parerea mea e ca iti faci prea multe probleme pentru niste nimicuri.Ce conteaza e sa fie facuta masina bine,poate sa fie si de pe Marte daca merge.Daca nu merge ai garantie 3 ani.Si reviziile nu sunt atat de scumpe incat sa te apuci sa te certi pentru o revizie.Adica alarma + revizia la preturile practicate de ei fac vreo 3-400 de euro impreuna,si la preturi normale ar fi vreo 4 milioane ca la prima revizie ai de schimbat doar uleiul care e vreo 1 mil 500 cu tot cu filtru si alrama aia e 2 mil si ceva. |
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
movy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 9 April 05 ![]() |
nu e vorba unde e facuta. ca o luam si din slovenia. m-a deranjat gestul si la sfarsit nici macar nu si-au cerut scuze. si era seful de vanzari nu un simplu consilier.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2005 Renault Clio Bicorp Extreme 1.2 16v
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa fii multumit ca pe langa reducerea de la promotia clio ai mai obtinut si o alarma. Dar mai bine iti cumperi o alarma buna
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:39 |