Zgomote interior - Greierasi, cum se scapa de ei ?
![]() ![]() ![]() |
Zgomote interior - Greierasi, cum se scapa de ei ?
Bliss |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Faza cu ridicatul geamului nu merge am incercat-o. Totusi nu stiu daca e de la praf, in mers pacane de ma zapaceste de cap si nu e constant. Se aude asa la 20-30 de secunde parca s-ar fi slabit ceva pe-acolo.
Daca e vorba de desfacut usa, nu-mi trebe, mai bine o prezint in service. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Bliss |
![]()
|
Eu le-am zis de pacanituri la revizie, au desfacut chederul, au suflat, uns, dupa cateva zile pacanea iar. Dar tace daca il ridic un pic dupa coborare si nu m-am mai agitat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bucu6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 May 07 ![]() |
am descoperit si eu un greieras...3000 km...
eu il aud in bord, undeva pe la gurile de ventilatie, nevasta il aude ca vine de sub volan. a aparut dupa ce am iesit de pe autostrada, cand am pus frana si am incetinit. de atunci face la cam toate denivelarile...ma dispera, mai ales ca nu stiu de unde vine exact....da` il prind si-i dau cu flit.... ![]() |
--------------------
renault
symbol
2007
- b142364
|
|
riptor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 30 August 06 ![]() |
e un lucru stiut(din pacate) ca renault cam sufera de pe urma lor..
am si eu cateva zgomote care inca nu ma deranjeaza excesiv si sunt curios daca cineva chiar a reusit sa scape de ele in urma vizitelor prin service si cat l-a costat.. multumesc! |
--------------------
renaultsport
clio
182
|
|
Bliss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveam si eu un zgomot in usa dreapta fata ,care se manifesta pe drum denivelat mai ales si de multe ori la plecarile de pe loc mai bruste ma disperase drept urmare am trecut la demontarea fetei de usa sa vad ce se intampla, am desfacut dar la prima vedere nimic suspect am pus niste mastic pe unde m-i s-a parut c-ar proveni zgomotele iar ca rezultat 2 zile nu s-a mai auzit nimic dupa care a inceput iar ,e adevarat de data asta ceva mai ,discret' .Ca o concluzie cred ca fara greierasi nu se poate asa sunt facute sau cine stie poate ma insel.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
the tiger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 September 07 From: timisoara ![]() |
la drumurile din romania te mai mira ceva? dai ceva de mancare poate inceteaza sa mai cante.
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002
- TM 35 REN
|
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
am si eu o intrebare...aveti vreunul clio fara greieras?daca da, sunteti siguri?
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
da, eu am masina fara greierasi (deocamdata
![]() |
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
multa bafta iti urez...esti unul din cazurile extrem de rar intilnite...
|
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
Rentz |
![]()
|
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
iliegbz: o curiozitate, masina este luata de la noi sau de peste hotare ?
|
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
masina este cumparata din italia
|
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
Rentz |
![]()
|
Imi cer scuze de off-topic.
Dar vreau sa remarc ca masinile facute pt. vest au un greiaras, doi acolo sau deloc, pe cand cele pt. est au roiuri. Astai viata ... |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
din pacate, mai in gluma mai in serios masinile au numar constant de greierasi, drumurile din vest in schimb au mult mai putine denivelari si gropi care sa ii trezeasca
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
the tiger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 September 07 From: timisoara ![]() |
eu am masina luata din vest si chiar daca e din clasa mai superioara a inceput sa faca zgomote pe care mi le-am reamintit de la fosta dacie dar din fericire exista solutii pentru ele .o sa revin cu amanunte.
5 Oct 2007, 20:58: ![]() This post has been edited by the tiger: 5 Oct 2007, 20:58 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002
- TM 35 REN
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Abia acum, dupa 7500 km parcursi pot sa ma laud ca am intrat si eu in clubul posesorilor de greierasi...
Concret: usa stanga si plansa bord (partea din dreapta, posibil usita torpedoului ?) |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
andreym24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 2 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am 9800 km si n-am niciun greieras deocamdata
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4 16V Symbol 1.4 16V 98 Caluzti - Aprilie 2006
Matiz SE Power - Mai 2002 |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Suieratul nu-l vei elimina cu deflectoare. Uite un tutorial cu rezolvarea problemei aici .
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
In afara de cel din mecanismul centurii de siguranta care destul de rar se manifesta, mai am unul cuminte in volan, sau geamul cand e dat la jumatate.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
sdj_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 25 February 07 From: Constanta ![]() |
pana acuma am sesizat urmatorii greierasi:
-in lacasul in care se fixeaza centura(rezolvat un spray elf de lubrifiere) -bordul in partea stanga sus daca pun mana nu se mai aude(vad poate il ucid) -motorina care se aude in rezervor cand mai sunt sub 25l(eventual o sa ridic bancheta si o sa aplic o folie de insonorizare dar putin cam scumpa) |
--------------------
RENAULT/BMW
CLIO SYMBOL/320D E90
2007 1.5 dci 70cp/2006 2.0 163cp
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
sdj_ro, exact aceleasi simptome le am si eu, dar exact alea (nimic in plus).
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
claudelu_nebunelu |
![]()
|
![]() Rau in Traficc Group: Members Posts: 79 Joined: 29 September 07 From: tg-jiu ![]() |
vreti sa auziti greierasii mei?:)pai vesnica centura...mai bine prefer sa nu o pun sa nu mai scartaie..in stanga in plansa de bord e penal sunetul ala..geamurile pocnesc ..greieras la volan..usa stanga fata scoate un sunet aiurea cand e chederul ud..
|
--------------------
renault
symbol
2007
- GJ-29-Ban
|
|
Rentz |
![]()
|
QUOTE(sdj_ro @ 10 Oct 2007, 18:14) -motorina care se aude in rezervor cand mai sunt sub 25l(eventual o sa ridic bancheta si o sa aplic o folie de insonorizare dar putin cam scumpa) Cel mai simplu ar fi sa ai grija sa nu ai rezervorul sub jumatate gol, mai ales ca a venit timpul rece si exista posibilitate aaparitiei condensului in rezervor si implicit a apei in motorina. Parerea mea. |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
Bliss |
![]()
|
QUOTE(sdj_ro @ 10 Oct 2007, 19:14) -bordul in partea stanga sus daca pun mana nu se mai aude(vad poate il ucid) De unde vine? Ma enerveaza chitaitul ala de plastic desprins. |
--------------------
-
-
-
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Noi greierasi la masinuta: Stalpul din stanga capului soferului (plasticul ala), de asemenea plasticul de deasupra afisajului (cel cu ora, temperatura etc.) si bineinteles celebrul suport al centurii.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Gabimes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 January 07 From: Zalau, Romania ![]() |
La mine greierasii se aud undeva langa stalpul din fata stanga, langa parbriz.
|
--------------------
Renaul CLIO
Symbol
2007; Expression 1,4 8V
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Gabimes, cred ca greierasul tau e frate geaman cu al meu!
![]() ![]() This post has been edited by Duyu: 15 Oct 2007, 17:43 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
vasilers |
![]()
|
![]() Bucurati-va de ce aveti! Group: Members Posts: 30 Joined: 20 October 07 ![]() |
Am si eu o problema cu Symbolul meu, pe care am sesizat-o inca de cand am ridicat masina: imi vibreaza plafoniera (ca un greieras) cand accelerez sau daca drumul este putin denivelat. La inceput mi s-a parut ca se aude indeva din partea dreapta de la parasolar dar asta pana cand ,in mers, am inceput sa apas cu mana pe parasolar si zgomotul nu a disparut, apoi am apasat pe plafoniera si zgomotul a disparut. Nu trebuie apasat foarte tare, este suficient sa tii mana acolo si nu mai vibreaza oricat de rau ar fii drumul. Oare se poate remedia? Ma gandeam sa dau jos plafoniera si sa bag pe acolo niste cauciuc pentru a amortiza vibratiile. Oare sa ma duc in service si sa remedieze ei? A mai avut cineva aceasta problema?
Inca o problema de fabricatie am observat ca este si la portbagaj unde din cauza inchiderii si deschiderii acestuia s-au intins firele si suportul care le tine a iesit din locul lui? Oare exista riscul sa se rupa. ... daca tot am inceput sa scriu, mai cer sfat si pentru alte doua probleme. Ieri am fost cu masina la spalatorie si dupa ce am spalat-o am observat ca: (1) am o zgarietura pe luneta de sus pana jos (cred ca a sarit o piarta in timpul deplasarii), se poate elimna cumva? si (2) am obseravt doua zgarieturi de suprafata ambele pe partea dreapta, una pe aripa spate si una pe usa din fata pe bara de protectie (care la mine este in ton cu caroseria) care se continua si sub aceasta; ambele zgarituri se pare ca sunt doar de suprafata, se vede mai tare cea de pe usa, dar fiind vopsea metalizata (blue methyl) se vad destul de urat, adica au culoarea alba. Cred ca mi le-a facut un bou cu jeep in parcare si care, apoi, a fugit ca un nesimtit. Oare se pot elimina cu ceva (polish) sau numai retusate. Mentionez ca am numai 2.400 de km si imi vine sa crap de ciuda cand de fiecare data cand o spal vad zgarieturi noi. Multumesc. This post has been edited by vasilers: 10 Feb 2008, 12:12 |
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
2007 Fidji 1.5 DCI/85 CP
|
|
Studebaker |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 30 December 06 ![]() |
1. Asta e legea lui Murphy....si eu, cand am avut masina noua, in primele 4 luni i-am lasat mai multe urme pe masina decat in urmatoarele 30! Cu cat te ataci cu atat parca apar zgarieturile....
![]() 2. Da, exista riscul sa se rupa cablul de actionare electrica a portbagajului cand incarci un bagaj mare. Au mai fost cazuri, am patit-o si eu. Se rupe, se rupe si gata, pui o inaditura cu alt fir si vei avea cablu mai lung....in felul asta nu va mai iesi nici suportul. 3. Nu fi asa perfectionist cu o masina low-cost ca o sa iti iasa fire albe. Greieri la bord e firesc sa fie ,caci , la cat plastic ieftin e.....dar in plafoniera nu am auzit pana acum. 4. Zgarietura aia ma tem ca doar cu retus..... |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1,5 dci
2005 Expression Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 14:39 |