Se oprește motorul în mers
![]() ![]() ![]() |
Se oprește motorul în mers
skeletor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 December 11 From: Câmpina/București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004 expression
- PH RO MÂN Renault Clio 1.4 8v 2004
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.reno.ro/Oprire-motor-in-mers-t212689.html
Eu am patit asta pe a1...la 130km/h....oprit motorul in mers. Era senzorul de turatie (care citeste pozitia vibrochenului) cerea sa fie schimbat sau lipit de vreo 2 ani dar eu batman..batman This post has been edited by wolfin: 27 Dec 2019, 00:15 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
salut
da, poti incepe cu un senzor de turatie, e vreo 50 de lei si-l poti schimba singur dar sa nu pui ERA, nu m-a tinut nici o saptamana... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
24mura |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
eu la dCi am rezolvat opritul in mers si bajbaitul prin desfacerea ECU, cu atentie, si refacerea lipiturilor celor 3 conectori cu fludor cu Pb. stupizenie chestia asta cu RoHs, mai ales la ce lipituri de cacao fac astia de la TRW in fabrica. si acum pot sa spun ca imi arata si consumul.
la benzina, nu stiu ce sa spun, verifica pe un tester senzorii (toti), si daca nici mama senzorilor nu face nimic, poate se poate repara ECU. |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 2007
- B 64 TTY RENAULT are mistere pe care omul nu le va dezlega niciodata!
caut blana capota pt Symbol / Clio 2 dCi si capac motor tot pentru Clio 2 / Symbol dCi. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:52 |