Un Service Ieftin Si Bun, masina a iesit de mult din garantie
![]() ![]() ![]() |
Un Service Ieftin Si Bun, masina a iesit de mult din garantie
drujba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
1998 Megane Classic 1998, 1,6 90CP
|
|||
drujba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 April 05 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca toata lumea foloseste doar service-urile oficiale?
|
--------------------
renault
megane
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Mach1 Foisorul de foc. Nu sunt scumpi si la preturi la piese de schimb le au ca si daca le-ai lua de la alte magazine de profil.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Daca vrei iti dau adresa unui service unde repar eu de obicei masina,am avut-o de 2 ori lovita in parcare si a iesit foarte bine,acolo am fost si pentru schimbul de kit de distributie,filtre ,ulei,etc.Si acum tot acolo m-am dus ca sa schimb chiulasa cu una cu admisia si evacuarea marite ca sa fuga mai bine:D.Preturile nu mi se par mari,ar fi cam 400 de mii ora de manopera si daca nu ai nevoie de piese de schimb si te rezolva repede nu o sa fie scump.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
400.000 lei ??? Pai nu e cam mult??? La Mach1 e 10,5 Euro plus TVA, ceea ce inseamna cam tot pe acolo dar macar e srvice Renault.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
drujba |
![]()
|
Multumesc de sfaturi.
Ce stiti de service-ul Mach 1 de la sofitel? E aceeasi treaba cu cel de la foisor? |
--------------------
renault
megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:40 |