Tacanic caseta/suport prindere centura siguranta
![]() ![]() ![]() |
Tacanic caseta/suport prindere centura siguranta
Duyu |
![]()
|
||
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|||
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
WD40 sa traiasca! Nu-i fac reclama dar si la mine zgomotul a disparut. A devenit dotare "standard" pentru Clio. Ar putea sa il dea bonus cei de la reno, sa vezi atunci clienti multumiti.
|
--------------------
Dacia
1310 break
- GL
1998
|
|
forbs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 September 06 ![]() |
Daca tot vorbim de zgomote, am si eu un chitait in plafon, chiar deasupra capului locului soferului. Cred ca e vorba de vreo frecare intre vergeaua ce sustine tapiteria plafonului si nu stiu ce. Ati mai intanit? Ati rezolvat-o?
|
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
@forbs Cred ca esti off-topic....
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
forbs |
![]()
|
1/2 off-topic!!! Daca iti e mai comod sa deschid un nou thread cu subiectul punctual "zgomot in plafon la coordonatele x,y", am s-o fac.
Altfel cred ca o sa tresara oricine citeste "zgomot" in titlu! Eu am citit subiectul crezand ca e vorba de suportul de langa ureche (de pe stalp), nicidecum de priza de inchidere a centurii de siguranta! |
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
RedCap |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 5 September 06 From: Far Away ![]() |
QUOTE(Duyu @ 26 Aug 2006, 07:18) Ok....va multumesc tuturor pentru amabilitatea de a-mi raspunde... ![]() Pe mine cand deja ma dispera scartaitul ala dau jos centura si am rezolvat problema. Sau daca vreau neaparat sa tin centura pusa atunci mai misc stanga dreapta sistemul de prindere dintre scaune si culmea ca inceteaza zgomotul. Si in afara de asta scartaie doar cand vrea el, nu mereu. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2003 1.5 dCi Renault Megane 2011 Sport Edition 1.5 dci 110 CP - ocazional
Yamaha R6 2008 - gone but not forgotten |
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(forbs @ 1 Sep 2006, 11:42) Daca tot vorbim de zgomote, am si eu un chitait in plafon, chiar deasupra capului locului soferului. Cred ca e vorba de vreo frecare intre vergeaua ce sustine tapiteria plafonului si nu stiu ce. Ati mai intanit? Ati rezolvat-o? La mine chitaitul ala se datoreaza parasolarului sofer (sau cum s-o numi treaba aia de o pui in fata sa nu te rupa soarele la ochi). I-am intrebat la service pe baietzii atottiutori si cica la aia nu au ce-i face, decat sa scoata parasolarul. Cat despre solutia aia cu WD40, chiar functioneaza, sau doar e o solutie de moment. Eu am mai varsat p'acolo niscai ulei (sau draq stie ce solutie or fi pus aia acolo, dar era ceva uleios) achizitionat din Carrefour intr-un recipient mic si galben pe nume parca Revanol sau ceva in genul asta. Problema s-a rezolvat pe moment caci in 4-5 zile a trebuit sa picur iar, si dupa alte cateva zile din nou, si m-am lasat pagubag. Pe urma aia de la service au zis ca, "domne, io ti-o ung, k nu mi-e greu, dar o sa faca la fel peste 2 saptamani si in plus ca e posibil sa te manjesti dupa prinderea metalica". Saptamana trecuta am facut rost de un spray adus de prin Franta, special cica pentru inchizatori si alte dracii de-astea cu silicon si nu stiu ce mai avea el in compozitie, si am pulverizat acolo. Dar la asta a fost doar de moment. a doua zi scartaia din nou. In concluzie WD40 e solutia pentru problema discutata sau doar provizoriu? This post has been edited by dorindumitru: 7 Sep 2006, 06:33 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
forbs |
![]()
|
QUOTE(dorindumitru @ 7 Sep 2006, 06:33) La mine chitaitul ala se datoreaza parasolarului sofer (sau cum s-o numi treaba aia de o pui in fata sa nu te rupa soarele la ochi). I-am intrebat la service pe baietzii atottiutori si cica la aia nu au ce-i face, decat sa scoata parasolarul. Nu la parasolar se manifesta la mine, ci undeva chiar deasupra tetierei scaunului meu. Am vazut ca s-a mai plans cineva pe un alt thread (sa nu ziceti ca nu folosesc functia de search) dar n-a primit nici un raspuns. Ma gandeam sa injectez niste spuma poliuretanica sau un silicon, dar cum nu sunt sigur pe rezultat, tot mai astept o rezolvare verificata deja. |
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|
Mario8119 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 17 April 06 ![]() |
Am patit- o si eu saptamana trecuta....cand mi-am pus pentru prima oara centura la un drum mai lung (nu prea am purtat centura pana acum , chiar deloc as putea spune....) si la niste denivelari am inceput sa aud zgomote (chitaite) ...m-am speriat ceva ..am oprit muzica si ma tot intrebam cu nevasta-mea ce face asa.....pana cand mi-am adus aminte ca tot rasfoind forumul. .... mi-au venit in minte niste topicuri : ) chitait scartiat centura suport centura etc... si mi-am dat seama ....am scos amandoi centurile si nu a mai facut...am rasuflat usurat cand am vazut ce vorba despre celebra centura...si nu despre altceva.....in concluzi la mine cand a aprut mi s-a parut ceva absolut normal...asa ca am pus la loc centurile si ne-am obsinuti cu soriceii din masina
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 DCi Renaul Clio Symbol Fidji 1.5 DCi, 80cp
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Eu am folosit ...cateva picaturi de ulei pt. masina de cusut(n-am avut la indemana spray wd40).Dupa un an inca nu au mai aparut acele scartaieli la centura de siguranta din stanga...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Duyu |
![]()
|
Eu nu am gasit WD40 si am cumparat un lichid special pentru "ungere" facut de ELF! A costat 11RON! Si vad ca so-a facut datoria....cel putin pe moment nu se mai aude....sa speram ca va dura cat mai mult!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Cred ca va tine .Oricum, e mai bine decat( doar )cu ulei
![]() This post has been edited by cata70: 7 Sep 2006, 20:07 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
lamar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 8 November 05 ![]() |
Am folosit miraculosul spray dar mi-a reaparut zgomotul la centura sofer. Am golit juma de tub din nou dar nimic. Off topic: la turatii joase scoate un zgomot ciudat parbrizul.Ce....sa-i mai fac la parasuta asta de masina?
|
--------------------
renault
clio fidji
2005 80cp Fidji 1.5dci 80cp. 11-2005 acum 100cp si 230nm
|
|
Duyu |
![]()
|
Eu am folosit spray-ul metionat mai sus, fabricat de ELF, iar zgomotul vad ca a disparut complet! Ma rog la Dumnezeu sa nu apara...si vad ca de vreo 2 saptamani, de cand am dar cu acest spray degripant, nu "zice" nici "pâs"! In legatura cu parbrizul nu stiu daca ii poti face tu ceva....daca masina mai este in garantie, iti recomand sa dai o fuga pana la service! Bafta si tine-ne la curent cu ce ai rezolvat!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
Am folosit si eu Elf Graisse Multi-Usage, la balamale. e ok. Am dat si la cele din casa (scartiau ingrozitor), acu e o linisteeee
![]() This post has been edited by ionutmar: 13 Sep 2006, 08:51 Attached thumbnail(s) IMG_3238.JPG ( Size: 22.8k ) Number of downloads: 183 IMG_3240.JPG ( Size: 14.61k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Achizitionat de curand un specimen ELF din Carrefour, dat de mancare la centura, pe moment doarme greierul.
![]() Cum se rezolva greierul din capacul volanului? La demaraj e demential, imi vine sa-l iau la palme. |
--------------------
-
-
-
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Este un topic despre cum se demonteaza volanul. Problema e de la airbag, dar personal nu prea mi-as baga nasul pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
De tacanit - scartait , am scapat de mult ( cred ca am deja anu ' )pana la data prezentei , zgomotul enervant nu a mai aparut , solutia cu sprayul este ok ( eu am pus Help Lithium Grease luat din benzinarie Mol ).
Am pus foarte putin in locul unde suportul centurii este prins de un surub cu o saiba metalica ( initial am crezut ca scartaitul provine din suportul de plastic unde intra centura , dar la mine nu a fost asa ). Am scos suportul de plastic de la scaun de jos sa ajung mai bine acolo. Succes ! |
--------------------
Renault
Clio
- AV 00 AVE
2004 Symbol 1.4 8 v
|
|
Ulysses |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 September 06 ![]() |
Si eu am problema asta cu scartaitul suportului de centura, dar numai in dreapta. O sa incerc si eu unul din "deodorantele" minune!
![]() |
--------------------
Renault Clio
Symbol
- B-57-HCS
2005 Expression 1.5 dci
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Si la mine se aude un scartait in mers dar nu e de la centura ca am incercat sa nu mai pun centura si tot se aude. Cred ca este de la scaun ( de la sofer ). Dar se aude doar cand soseaua nu este foarte foarte dreapta. Cu cd-ul la nivelul 3-4 nu se mai aude dar pe mine tot ma deranjeaza pentru ca stiu ca scartaie. Ce pot sa fac sa rezolv problema asta ???
|
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
A mai intampinat cineva problema mea de mai sus ??
Dar de rezolvat ati rezolvat-o cumva ??? Oare acel WD40 poate rezolva si greierii de la scaun ??? |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Readuc în discuție topicul pentru că am nevoie de niște informații. De ceva vreme nu mai aud scârțâitul centurii, nu pentru că ar fi dispărut, ci pentru că zăngăne / țăcăne efectiv suportul... și are un joc lateral incredibil față de centura din dreapta. Mă gândesc că poate s-or fi slăbit prinderile.. acum întrebarea mea e: trebuie dat jos scaunul pentru a le putea strânge sau aș putea scoate acel plastic de pe lateralul șezutului și aș avea acces la prinderi?
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:56 |