T9 Pentru Siemens Cf62
![]() ![]() ![]() |
T9 Pentru Siemens Cf62
xexe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- -------------------------------------
Scenic II 1.5 dCi, 2005, 101 CP |
|||
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Fai update de soft... e posibil modelul care il ai tu sa nu aiva si romana la T9
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ai reusit sa bagi t9 in romana pe acel telefon?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
xexe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am reusit inca dar nici nu m-am stresat prea mult.
am mai cautat pe net dar n-am gasit! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
am o intrebare pt voi posesori de CF 62: unde naiba este nr serverului de mail-uri , ca nu pot trimite sms-uri. (vestitul model T *^&%$#$%^#)
Puteti arunca o privire pe aici : http://www.club-siemens.net/forum/forumdisplay.php?fid=90 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
xexe |
![]()
|
messages - message setup - SMS profiles - SMS - OPRTION - change settings - service center
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
multumesc xexe
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:49 |