Rugina, Au aparut cateva puncte de rugina
![]() ![]() ![]() |
Rugina, Au aparut cateva puncte de rugina
Tavi Dumitru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
2001 Glumele proaste sunt cel mai usor de facut si le intelege oricine.
Renault Megane Classic 2001 1.6 16v |
|||
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Musai trebuie sa te duci la reprezentanta intrucat garantia la tabla este de 6 ani la Renault. Cel putin asa scrie in certificatul meu de garantie de la Clio.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fuga la service si scandal direct!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
again, atentie: garantia la tabla e ptr "perforarea ei", nu ptr ca "nu i se intampla nimic"
nu e perforata nici renata mia de 21ani, deshi are nijte puncte pe la pasajul rotilor din spate.. deci garantia la tabla e bullshit. vedetzi mai degraba cat e garantzia la vopsea.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Tavi Dumitru |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 October 05 ![]() |
Pai nu prea are treaba cu vopseaua ca nu-i sarita. este ca si cum rugina ar veni din interior de sub ornamentul ala, cred ca tine apa altfel nu-mi explic zona nefiind expusa stresului foarte mult.
Ma duc azi pe la IPSO sa-i fugaresc putin |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
2001 Glumele proaste sunt cel mai usor de facut si le intelege oricine.
Renault Megane Classic 2001 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:09 |