Ce parere aveti de oferta lunii martie : Megane II Influence
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti de oferta lunii martie : Megane II Influence
homeless |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|||
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Bun venit printre noi!
In primul rind Megane II bicorp sau Sedan vrei sa iei? La ce anume te referi cu "Cam cat duce o revizie si merita 11900 ( cu reducere cu tot de 1400 la CIP)"? Prima revizie e la 10.000-15.000km (depinde cit de mult circuli in oras). Raspunsuri: 1.Oglinzi manuale 2.Proiectoarele de ceata sint optionale la influence si costa 104 Euro pret CIP (pentru bicorp mergi pe link:http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_config_echip.php?v=16&mot=163#) 3.Nu cunosc nu sint din Bucuresti.Da si tu un search pe forum! 4.Pret casco depinde de valoarea masinii si de firma de asigurare.La fel da si pentru asta un search! |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
leom2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 28 March 05 ![]() |
2. Ideal ar fi sa le comanzi de la inceput, cred ca sunt excelente.
4. Casco l-am facut la Unita. Prima este de 5,5% din valoarea masinii, si se scad 0,1% pt. garaj si 0,1% pentru alarma, deci 5,3%. Functie de politica firmei se mai pot face negocieri (discount-uri) pina la 20% din valoarea primei de asigurare, in jur de 10% de la Directorul sucursalei si 10% daca platesti integral. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16V
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 2.Cat ma costa ulterior sa-mi pun proiectoare? se poate dc nu am optat inca de la inceput? 3.Ce parere aveti de Autocobalcescu? Este o firma serioasa? Cum sunt serviciile. 2. Daca vrei proiectoare, pune-le de la inceput. pe urma e mai complicat, trebuie schimbat tot blocul de comanda optic (manetele de la volan). 3. Incearca sa eviti Autocobalcescu :wink: . vezi serus sau ipso; mach1 am inteles ca sunt tot cobalcescu, dar poate ma insel PS: Ca o mare rugaminte, daca pui proiectoare, sa le aprinzi doar cand este cazul ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Asa e!Daca vrei proiectoare de ceata pune-le de la inceput!
De ce motorul de 1,4?Vezi ca cel de 1,6 e cu "doar" 450 Euro mai mult. Daca iti poti permite ... |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
danx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 04 ![]() |
1. Merita sa-ti iei toate optiunile pe care le vrei (permiti) de la inceput.
2. Eu mi-am luat masina de la Cobalcescu si in ciuda tuturor informatiilor citite pe forum eu nu am avut nici o problema. Mi-au dat masina in ziua in care le-au intrat banii in cont. La service-ul lor am fost o singura data cu o problema minora pe care au rezolvat repede 2 ore. 3. Pt Casca de ex eu am 4.6% din valoare la Omniasig. |
-------------------- |
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
La Cobalcescu e problema cu cei de la service, nu cu cei de la vanzari.
Poti sa iti iei masina de la Cobalcescu si sa intri in alte service-uri. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ok, mersi mult. Nu am inteles un lucru : Daca iau masina de la un dealer pot face reviziile si sa beneficiez de garantie la orice service renault autorizat?
Revin cu cealalta intrebare : cat costa efectiv prima revizie ( am auzit sume intre 4 si 10 milioane? Si cat costa inmatricularea? Masina va fi luata in rate. Atat mi-am perimis si am vazut ca discountul este destul de semnificativ. Ce n-am inteles, puteam sa negociez ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
incearca sa te sfortezi un pic de tot si ia un 1.6 16V. e cu totul altceva..
1.4 e chinuit pe ditamai conserva.. si (drept urmare - ca sa folosesc parazitii din semnatura ta ![]() NU vei regreta! :wink: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
homeless |
![]()
|
De ce pui sare pe rana :? , masina a fost deja comandata, astept confirmare de la banca. Ok, punctul tau de vedere sta in picioare, insa, totusi si cel de 1,4 e motor cu 16 v, iar masina are 1100 si ceva de kg, Acum, motorul de 1,6, am vazut in catalog ca mai are niste kg in plus, e adevarat, nu prea multe, dar sunt si diferenta e de 17-18 cai.....
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Merge si 1,4 16v, stii care e cea mai buna masina Homeless? cea pe care o ai
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
homeless |
![]()
|
Imi place cum gandesti...normal ca masina pe care o ai e cea mai buna. Conform principiului asta, cea mai buna masina a mea, e o dacie break din 1988 ( megane-ul inca nu a sosit.......)
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sa o stapanesi sanatos si fara incidente.
nu conteaza de unde ai cumparat masina. poti merge la orice service din reteaua renault. prima revizie costa vreo 4 milioane. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
homeless |
![]()
|
Mersi, mi-ai da o veste buna !
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Imi place cum gandesti...normal ca masina pe care o ai e cea mai buna. Conform principiului asta, cea mai buna masina a mea, e o dacie break din 1988 ( megane-ul inca nu a sosit.......) ![]() Sa schimbi cat de curant avatarul ca imi dai emotii cu asemenea poze ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
homeless |
![]()
|
Vesti!!
Am fost azi si m-am tiganit cu oamenii.....la sf mi-au zis ca o sa primesc o alarma+covorads Cat despre proiectoare ati avut dreptate, costa mai mult dupa, 9 mil bloxc lumini+3 mil proiect.......sunt cam limitati baietii astia, m-au dezamagit, si tre sa platesc si 1 la suta accize, chiar daca azi am platit avansul+astept 2 sapt pt livrare. Ce sunt alea scaune ambosate, are cineva? |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am comandat un megane II Influence la Autocobalcescu pe 16.03 si mi-au zis ca dureaza 2 luni. Cum de tie ti-au spus ca numai 2 saptamani?
Si ce e cu alarma si covorasele? Vinde-mi si mie pontul. ![]() |
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Tapiteria ambosata e tipica pentru Influence. E de culoare antracit si are niste patratele in relief (de diverse marimi) pe partea centrala a scaunului. Asta-i toata smecheria
![]() |
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
Guest_homeless |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mie cand m-am dus, si a facut proforma tot prin martie ( tipul ala slabut, cum intrii fix in fund......ul showroom - ului ) - razvan parca spunea ca are pe stoc . Depinde si de culoare si dotari, eu nu am vrut decat culoare metalizata, am ales D69. Acum, pe 28 - 29, cand s-a aprobat creditul sruprise.........nu mai avea masinutze pe stoc. Ne-am cam enervat + ca trebuie platita si acciza aia nenorocita........si in final s=a lasat cu covorase si alarma. Culmea ar fi sa intre si el pe site-ul asta
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 16:09 |