ce cadou ati primit de la dealer
![]() ![]() ![]() |
ce cadou ati primit de la dealer
atoma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|||
yesmyfriend |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 May 05 ![]() |
La AutoCobalcescu:
* alarma Gemini * covorase cauciuc * un deodorizant Glade + rezerva Fara trusa medicala / triunghi / extinctor ================================== de unde imi iau si eu niste presuri k lumea care sa mi se potriveasca? si-a cumparat cineva huse k lumea? ===================================== megane 2 influence 1.8 80cp |
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti, nu mai puneti mai chestia aia cu Glade + rezerva in lista, ca-i de risul curcilor, pe cuvint
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
yesmyfriend |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 6 May 05 ![]() |
ok, il dau jos, ca oricum l-am dat jos si de pe masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1.5 dci 2005
|
|
Xcess |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 4 May 05 ![]() |
Nimic! Sanatate si un "S-o folositi cu placere!"
![]() ![]() |
--------------------
SAAB
9-3 AERO
2003
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
QUOTE(raducu68 @ May 13 2005, 04:52 PM) Mai baieti, nu mai puneti mai chestia aia cu Glade + rezerva in lista, ca-i de risul curcilor, pe cuvint ![]() Oricum ala nu-i cadou ci reclama de la Glade, ca sa fi tentat, dupa terminarea deodorantului, sa-l folosesti in continuare si sa creasca vanzarile la rezerve. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De la Autocobalcescu:
- alarma Gemini cu senzor volumetric, compatibila cu cardul; - covorase cauciuc (de k..t) Pentru "yesmyfriend" Gasesti supercovorase de cauciuc Michelin originale (mai ales daca ai gume Michelin cum am eu) la Carrefour Orhidea ( cca. 960000 fata si 490000 spate). Astea nu se mai aduna sub pedale. Huse gasesti in Otopeni (e un topic cu asta) care au lasate locurile libere pentru airbag-uri. Eu unul nu as pune huse in nici un caz. Sa ne bucuram de ea cum arata de la mama ei. |
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu vroiam huse,mai ales pentru spate unde stau aia mici ai mei ....dar am gasit la Mach 1 cu decupare pentru air-bag-urile din scaunele fata,dar nu se potrivesc pe profilul de scaune sport....am mai cautat si in alte locuri dar in zadar...
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut o dealer-itza la Mach1,ce sa-mi dea aia ?
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Coramex Deva: primit:
- trusa medicala - triunghi - set aparatori noroi spate, nemontate, in ambalajul original - la insistentele mele breloc original card cu simbolul Renault - era fain, dar intre timp s-a dus nichelul de pe el si acu e ... rosu... cred ca e de cupru... Nu primit: - covorase (cumparat de Solenza, da vreau sa le schimb, ca imi agata ambreiajul in ele). Huse cumparat in Germania model universal, combinatie catifea cu material sintetic, negru cu bleumarin - 42 de Euro. |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
tzatza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 May 05 From: Timisoara ![]() |
Auto Europa - Timisoara, am primit:
NIMIC Am platit chiar si suportul pentru numere. Lichid pentru stergatoare 0. Triunghi si trusa lipsa. Mai e cineva care a cumparat de la ei? |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedane Megane II Sedan 1.5 dCi - 80CP
Confort Expression (2005) |
|
semanuel77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 May 05 ![]() |
Salutare la toti forumistii de pe Reno !
Astept cu nerabdare noua mea mashina, un megan sedan negru pe care l-am luat de la Bras din Iasi. forumul vostru e de mare ajutor pentru cei care isi cumpara o masina noua. Astia de La Bras au impresia ca sunt singuri pe piata si nu prea le pasa de concurenta, cand i-am cerut agentului de vanzari ceva moca, imi zice ca el nu poa sa dea, ca sa vorbeasca cu shefu (asta e placa clasica de altfel, ca si eu tot in vanzari lucrez) si imi da un set de covorase de cauciuc. Sincer m-i sa parut jenant si dupa ce am negociat cu sheful lui abia am obtinut o alarma gratis, dar fara sa imi mai dea shi covorashele ![]() Care dintre voi mai are alarma de-asta, pancren, cum e ? E buna de ceva ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
semanuel77 , si mie trebuie sa-mi aduca astia masina zilele astea (tot bras)... si astept sa vad ce ciuciu mare o sa primesc pe post de "cadou" din partea firmei
![]() bine ca ti-ai scos alarma... eu o cumpar... numa sa nu-mi bage pe gat shtu` lor de alarma cand trebuie sa vina masina ta ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
semanuel77 |
![]()
|
Salut Kactuss,
masina mea e deja in Iasi, a fost la salonul auto zilele astea, e un privilege negru, l-au avut shi in showroomsapt trecuta. Se potrivea cu ce voiam eu, numai ca as fi vrut 80 CP, dar asta insemna sa mai ashtept destul de mult, asha ca am luat-o pe aia pe care o aveau acolo, mai dureaza pina le intra banii de la leasing (luni sau marti). Daca nu ai platit deja alarma, sfatul meu este sa tragi de ei sa tzi-o dea mocca, faza cu deja am dat reducere e fumata (reducerea e de la renault, nu de la ei). Intr-adevar am nrgociat ca un nesimtit, le-am zis ca ma duc sa-mi iau aceeasi masina de la alt dealer (asta inainte sa faca plata aia de la leasing). Oricum au impresia ca sunt singurii care vind renault si se bazeaza pe faptul ca cei din Iasi nu se duc in alta parte sa isi ia mashina. bafta multa shi sa-mi spui daca au dat ceva. faza nashpa e ca eu am permisul suspendat pina pe 3 iunie shi o sa ma cam uit la ea vreo 10 zile ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
|
|
semanuel77 |
![]()
|
Apropo, cat costa alarma aia ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
mie mi-au zis ca daca vreau alarma, sa mai dau 250 de euro
![]() acu, oi fi eu ochelarist, da nici fraier nu-s... am sa ma duc sa-mi cumpar ce alarma vreau eu si-i pun sa mi-o monteze gratis ![]() am vazut megane-ul tau negru... sa-l stapanesti cu placere, eu astept unul rosu ziceai ca ai carnetul suspendat... ei bine eu nici nu l-am luat inca ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Schultz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 January 05 ![]() |
masina luata acum 1 an de la SERUS:
- suport numere, pachet trusa + triunghi, set de schimb becuri - dar astea sunt de bun-simt, ar trebui sa le dea toata lumea by default - hey! covorasele de mocheta sunt standard!!! - covorase de cauciuc pe care scrie Megane, sunt croite dupa forma scaunelor, deci cred ca sunt originale - antifurturi de roti Am cumparat scut metalic = 96 Euro. Pentru alarma m-a trimis direct baiatul de la vanzari la Falcon, ca sa pun Viper. Nota 10 pentru asta si lui si celor de la Flacon. |
-------------------- |
|
caktuss |
![]()
|
deci se poate si alta alarma... ce ma enerveaza pe mine ipocrizia asta... ce-i phoot eu pe astia de la bras..
![]() cum e treaba cu scutul ala ? e vorba de scut motor ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
Schultz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 January 05 ![]() |
DA, e scut sub motor, din tabla.
Cam toate masinile noi acum vad ca vin din fabrica "protejate" de acel scut din plastic (ma rog fibra de sticla) dar pietrele sau damburile tot de plastic o sa il ia ![]() Astfel incat daca vrei sa fii sigur ca nu o sa ai probleme, iti poti lua suplimentar de la dealer (este piesa Renault si de ex. Serus are asa ceva) un scut metalic. Acesta se monteaza in maxim 10-15 minute, peste scutul de plastic. Cum are 1-2-3 mmm grosime nu te gandi ca se lasa mai jos ceva. Este fix la fel ca inainte, numai ca acum ai tabla. Daca esti din Bucuresti poti sa vii sa il vezi pe al meu ![]() Are cateva lovituri faine pe care le-a dus in carca. Nu stiu cum ar fi fost daca era de plastic, dar prefer sa stiu ca am dat 96 de euro si acuma sa ma gandesc doar "cum ar fi fost doar cu plasticul" si nu sa plang pe langa baia de ulei crapata sau altele asemanatoare Doamne fereste! |
-------------------- |
|
Boby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 April 05 ![]() |
Interesanta treaba cu scutul. Parca m ar interesa si pe mine.
A mai incercat cineva ? |
--------------------
Renault
Megane Sedane
1.6 16V 2005 Renault Megane II Sedan Influence
1.6 16V Gri Eclipse May 2005 ----------------------------------------- Dacia Nova GT 1.6 Gri Nov 1999 |
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
Da,tot de la Serus.Din toata lista de "optionale"(covorase,aparatori noroi,etc.) delerul a zis sa iau numai scutul,care face toti banii+antifurturi roti!
|
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
eddie33 |
![]()
|
Da,si mie mi-a propus antifurturi de roti la Mach 1,erau cica originale,avea 1/1000 sansa sa aiba cheie potrivita hotul,vrajeli ieftine,costau 2 milioane sau 2 milioane jumate'.Am luat din Metro cu 155.000 pentru ambele masini....
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
caktuss |
![]()
|
astia de la Bras IAsi is handicapati...
am intrebat de scut motor si cica "de unde stiu" - ca poate o fi pus de un "dealer fantoma" ... lol poate citeste aici si se lamureste... ![]() ![]() asha... rvenind la topic : cadou de la dealer - nimic nici macar un triunghi amarat sau o trusa sau exctinctor... nik... si antifurturile pt capace tre sa le cumpar... ca la aproape 15 000 de euro... ce sa mai dea ei cadou de 20 de euro... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
auziti..dar ce trebuia sa-mi dea obligatoriu firma..legat de trusa medicala sau ceva de genul asta... becuri de rezerva..apare in legislatie....
eu am luat masina de la kktii astia din constanta si acum imi dau seama ca ... nu au dat asa ceva.... help please cu informatii ca sa imi dati motiv de scandal ![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Fa-le scandal oricum , doar asa sa nu se simta nici ei bine asa cum nu te simti nici tu , cand nu ai trusa, triunghi , stingator, becuri de rezerva. In unele judete chiar te opreste , doar ca sa te verifice la prostiile astea
|
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
semanuel77 |
![]()
|
mai kaktus, eu ti-am spus ca trebuie sa te tziganeshti cu ashtia de la Bras ca sa primeshti ceva, iar cand am spus asta trebuie sa intzelegi ca eu chiar asta am facut, m-am tziganit cu directorul de vanzari vreun sfert de ceas ca sa primesc alarma aia. Trebuie sa-i amenintzi ca te duci in alta parte shi iei aceeashi mashina (la bacau de exemplu) shi ai sa vezi cum se inmoaie pe urma. Multa bafta.
Btw, de miine imi expira suspendarea permisului, abia ashtep sa fac o tura ca pina acum am facut vreo mie de km in dreapta shi a fost cam nashpa sa vezi mashinutza ta noua cum o "calareshte" altu... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
|
|
caktuss |
![]()
|
din pacate e deja platita masina... tre s-o iau cu nr rosii joi
a... chiar - 1 mil 400 pt nr rosii si RCA pe o luna ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
semanuel77 |
![]()
|
La faza asta nu prea ai ce sa faci...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Atat m-a costat si pe mine inmatricularea si RCA pe o luna (decembrie 2004)
Plus ca la inceputul anului mi-a venit o factura de 3.5 milioane pe RCA pe 2005. Aia de la leasing sunt niste magari. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam mult 3.5 milioane.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:11 |