ce cadou ati primit de la dealer
![]() ![]() ![]() |
ce cadou ati primit de la dealer
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
@hellcat, sa sti ca ai dreptate. Si eu am primit bonus covorase, ce-i drept ca de cacao, si alarma, poate tot din cauza faptului ca era masina pe stoc, am asteptat dupa ea din 29 martie in 16 iunie
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
NetFlow |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 January 06 ![]() |
Eu nu am primit nimic la ultima mashina cumparata
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 logan 1.4 cel mai ieftin
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Da ai cerut? Eu am ales modelul, am primit oferta si in momentul in care am lansat comanda si am aflat termenul de livrare am negociat si bonusul.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
|
NetFlow |
![]()
|
Mda. Am cerut da mi s-a spus verde in fatza: La noi nu exista promotii, discounturi sau cadouri, nu iti convine sa fii sanatos. E corect ca la alt dealer au promis ceva bonusuri.. insa era prea tarziu.
|
--------------------
Dacia
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
La mine a fost tare.......am primit toate urarile de bine..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
He he...da...si mie mi-a spus la fel dealer-ul....ca vine cu 5 litri....da se pare ca eu am prins lotul ala in care am avut reducerea prea mare in euro si au hotarit sa scoata 4 litri de benzina......
![]() ![]() This post has been edited by cmandrei: 1 Feb 2006, 12:51 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
Ce mai incolo incoace, ati primit cadou o fiabilitate execrabila. Gresesc?
|
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
ady_sdv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 January 06 ![]() |
hai sa nu facem atata caz de fiabilitate.Daca luam in calcul clasa din care face parte, raportul calitate-pret e OK.Din punctul meu de vedere dupa 30.000Km nu mi-a facut nici o problema.Poate sunt doar norocos.
|
--------------------
Renault
Megane
2005 1.5dCI Megane 1.5 dCI 80 CP Confort Expression, 2005
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Ce mai incolo incoace, ati primit cadou o fiabilitate execrabila. Gresesc? Gresesti, mestere... aproape 38000 km si nici o problema serioasa... si parca ma deranjeaza sa aud iar si iar cum vine cate un nene pe aci cu termeni de-astia tari, extremi si fara drept de apel, citez "...fiabilitate execrabila...". Ma rog, matale poate ai de la "Passat" in sus, asa ca ce iti zisesi, hai sa ii plesnesc un pic peste ochi pe copilasi, asa ca sa ma distrez... mama lor, cum adica, isi permit neobrazarea sa isi ia Reno, de care "stie toata lumea" ca e de o, citez din nou, "fiabilitate execrabila", si unii mai au si tupeul sa fie multumiti de ele... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
NetFlow |
![]()
|
MINT! Am primit caodu un "bon" de 10E (valoric) pt bagat benzina de la orice OMV, cu care am bagat ceva benzina, si o sticla de shampanie cu sigla firmei in loc de eticheta. Daca se pune am primit si o poza de livrare in rama, mare frumoasa si color
![]() Si eu am fost asigurat ca in mashina sunt minim 10L. Intradevar in rezervor la plin au intrat la plin 42L.. adica in rezervor erau cam 13L. |
--------------------
Dacia
|
|
![]()
|
|
Cred ca nu gresesc cand afirm ca "bonusul" asta l-ai primit de la porsche sau alt dealer VW
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
NetFlow |
![]()
|
Bine ca ma dai de gol.. sa vezi ca o sa ma injure lumea acu pe aici cand mai zic ceva de rau de reno..
|
--------------------
Dacia
|
|
BOG |
![]()
|
QUOTE(cp @ Feb 1 2006, 04:32 PM) Evident...orice produs are nevoie de critica....dar pina la a da un verdict..si mai ales referitor la fiabilitate e un drum lung.....De obicei cei care isi dau cu parerea in astfel de chestiuni sint niste habarnisti totali, care in schimb au 'tovarasi' cu bmw-euri si care le-au zis lor sa nu cumva sa-si cumpere un Reno, Peugeot sau altceva....si de aici, la beri, toata lumea e experta....Imi spunea mie un mesterica care conduce o Fabia Combi cu motor de 1.4 data de firma la care lucreaza ca el - dinsul - meseriasul - micul Schumi - merge lejer cu 190km/h....Am ris pina mi s-a acrit de berea aia.....degeaba am incercat sa-i spun ca un motor care dezvolta 75 de cp ( vb aici de motorul fara modificari) e prezentat chiar de constructor cu o viteza maxima de 170.....ne-am contrazis pe subiect o ora si degeaba...Si, ca sa mai zic ceva de mareata masina germana.....nu trebuie uitat cind in testul facut de Promotor redactorul a ramas din momentul zero cu juma de schimbator in mina....Se intimpla astfel la toata lumea.....Si mie im plac masinile germane...a fost foarte greu sa iau o decizie cind am cumparat masina si in cele din urma am ales Reno pentru pretul imbatibil care rezulta din raportul dotari/motorizare....Asa ca asteptam afirmatii bine documentate vis-a-vis de fiabilitatea unei masini.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
cp |
![]()
|
QUOTE(Heron @ Feb 2 2006, 11:44 AM) In clasamentul facut de Top Gear Reno este la coada clasamentului la toate capitolele. Optionalele pe care le primesti la un Reno se strica foarte des, inclusiv xenoanele din cate vad. De ce sa cumperi multe optionale care se strica intr-o veselie? Ca sa ai batai de cap sa mergi saptamanal sa le repari iar dupa ce in sfarsit ai reusit sa remediezi problemele sa stai cu sapaima-n san ca urmeaza sa se mai strice inca vreo chestie cat de curand? |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
cp, tu ce cadouri ai primit de la dealer, cand ai luat masina? Despre asta e vorba in topic, nu?
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
cp |
![]()
|
Eu nu am primit nici un cadou, decat o masina care nu se strica asa des, eu zic ca e cel mai bun cadou.
![]() |
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Bravo, sa o stapanesti sanatos. Si eu la fel. Nu s-a stricat nimic pana acum.
Acum ca ne-am spus parerea, sa-i lasam si pe altii sa o spuna, fara comentarii rautacioase, OK? |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Triunghi, trusa medicala (nu stiu daca erau cadouri sau dotare stas), breloc de card cu rombul si un set de aparatori de noroi spate (in cutie in portbagaj, deci a trebuit sa le montez eu)...
Covorase n-am primit... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
N-ai primit covorase,dar nu-ti ajunge cate ti-au dat?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vio |
![]()
|
Pai din ce vad pe aici se pare ca nu prea am motive sa ma plang, am inteles ca multi nu au mai primit nici macar triunghi+trusa, daramite aparatori...
|
--------------------
Renault
Megane II
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Stiu ca inainte era obligatoriu ca dealerul era obigat sa-ti dea triunghiul si trusa medicala.
La un moment dat s-a scos obligativitatea asa ca nu s-a mai dat. |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
ady_sdv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 30 January 06 ![]() |
Hai sa lamurim un lucru:tringhiuri, trusa medicala, etc pot fi considerate cadou?Sau este vorba de un altfel de cadou?
Spre exemplu la doua bucati cumparate mie mi-a dat cadou cate o alarma pentru fiecare.Un dealer cumsecade, nu? |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.5dCI Megane 1.5 dCI 80 CP Confort Expression, 2005
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(ady_sdv @ Feb 2 2006, 04:52 PM) Hai sa lamurim un lucru:tringhiuri, trusa medicala, etc pot fi considerate cadou? Din moment ce nu mai este delerul obligat sa-ti dea triunghi si trusa medicala poate fi considerat cadou. Exceptie face cazul in care triunghiul si/sau trusa medicala sunt trecute ca dotari (desi nu am auzit de situatii de genul acesta). QUOTE(ady_sdv @ Feb 2 2006, 04:52 PM) Spre exemplu la doua bucati cumparate mie mi-a dat cadou cate o alarma pentru fiecare.Un dealer cumsecade, nu? Da. ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Eu nu am primit nimic cadou de la dealer .....
![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
catalinache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 October 06 ![]() |
Nu am vazut nici un topic de genul asta, asa ca il propun eu.
De exemplu, am vazut ca Renault [Romania] practica un discount general de 1400 Euro CIP la Megan Sedan 2 indiferent de nivelul de dotare. Toti dealerii il afiseaza, deci e clar. Problema este ce ne poate oferi dealerul, suplimentar fata de oferta Renault.... Acum 3 ani un dealer Skoda mi-a dat un radio CD Panasonic de rahat (maxim 100 euro), iar altul mi-a propus -10% din operatiile de service ce nu fac obiectul garantei. Voi ati negociat ceva cand ati cumparat masina ? Ce si cum ati procedat ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege iulie 2008
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Acum il vezi (topicul "de genul asta")?
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Mie mi-a spus dealeru ca masinii mele ii lipsesc doua treburi: alarma si covorase. Pe care mi le ofera ei cadou. Inca nu am primit masina dar sper sa nu o dea la intors
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa dau comanda pentru Megane am discutat cu mai multi dealeri, si absolut toti au oferit alarma si covorase, insa numai dupa ce am intrebat ce ofera in plus ca sa ma convinga sa cumpar de la ei. Asa ca probabil alarma si covorasele sunt oricum incluse in pret, dar daca clientul nu cere de ce sa i le dam?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
eu cind am luat masina era o perioada cu multe reclame, reduceri nu stiu cit. la dealer in brasov cam o dadeau de gard cu reducerea, nu-mi ziceau exact cit e. am sunat la vocea clientului , mi-a zis ca reducerea maxima e 1800 la masina mea, m-am intors la reno, am luat masina cu reducerea maxima dar nu a mai fost loc de nici un cadou. am incercat (prin cineva) sa mai obtin ceva reducere sau cadou si mi-au zis ca nu se poate, si asa din reducerea aia dealeru suporta cam mult (spre 3 sferturi), reno romania suporta mai putin
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 20:13 |