Faseta plastic - TORPEDOU
![]() ![]() ![]() |
Faseta plastic - TORPEDOU
ryry |
![]()
|
||
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|||
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
eu am ramas socat cand am citit in carte si scrie ca e facuta 90% din mteriale reciclabile.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Asa, si ce e rau in asta? Aproape orice material pe lumea asta e reciclabil.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu doar renaultul foloseste plastic am mai vazut si la alte marci ex.peugeot,audi
|
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma refeream la plasticul din interior, acolo chiar nu imi pasa ce e. Exteriorul ma deranjeaza, cu normele astea pentru pietoni ... Adica mai bine spargi aripa si apoi ai alte plati decat sa-l doara pe el. S-au chinuit atata cu normele astea si vine o dacie 1310, sau un jeep din otel si il face praf...
![]() |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Scopul este maximizarea sanselor de supravietuire pentru pietoni, din punct de vedere statistic. Unul din atuurile aripii de plastic este faptul ca daca lovesti un copil mic acesta are sanse mai mari sa scape (la o viteza sub 40 km la ora) decat daca ai avea aripa facuta din metal. Tot statistic, majoritatea pietonilor sunt luati cu aripa si nu cu botul masinii.
De asemenea, dupa un impact puternic, o aripa de metal are proprietatea de a se "strange" peste portiera si a impiedica deschiderea acesteia si implicit evacuarea rapida a pasagerilor. O aripa de plastic pur si simplu dispare in accident, oricum rolul ei de absorbtie directa a socului este redus. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pai daca e sensibil tot otomobilu asta la temperaturi extreme, am si eu o grija: la vara se topeste faseta (sau cum s-o chema?!) aia de torpedou?
oricum, forumu si discutia isi are rostu si noi astia noi va suntem recunoscatori: daca nu citeam aici treaba asta (de ex.) trageam de aia iarna asta si-o faceam praf ... am manevrat-o usor si a scapat pana acum... asa, cred ca o sa se faca praf abi iarna viitoare ![]() da' sa mor de se urca unu in masina mea si da sa puna mana acolo ... daca nu vaz la timp, o face muci; daca vad si nu mi-e rusine sa-i zic sa umble delicat o sa rad si cu bucile de mine |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
k0b3 |
![]()
|
Nu se topeste, stai linistit. Se va rupe cand te astepti mai putin
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
deci orice am face plasticul ala se va rupe. eu nu mai deschid usita
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ca bine zici mmgmarius .... da' eu am incarcatoru' de la gps acolo, cum il scot fara sa deschid? de fapt, mai bine unul nou si ala capturat decat o usita noua
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
iti faci curaj si cateva rugaciuni si deschizi usa pentru ultima data, scoti tot ce ai acolo o inchizi si nu o mai deschizi in veci, iar pentru a fi sigur ca nu se mai intampla sa fie deschisa pui un afis si scrii NU DESCHIDE si nu iei pe nimeni in dreapta.
This post has been edited by mmgmarius: 17 Jan 2008, 15:59 |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
k0b3 |
![]()
|
Incepeti sa dati in paranoia, sincer. Bucata aia de plastic oricum e mai mult pentru design, usa se deschide (si sta deschisa) la fel de bine si fara ea.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Da ... doar ca nu poti pune pe ea si sa stea calumea doua cutiute de suc fara acea bucatica de plastic din pacate
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
QUOTE(mmgmarius @ 17 Jan 2008, 15:28) iti faci curaj si cateva rugaciuni si deschizi usa pentru ultima data, scoti tot ce ai acolo o inchizi si nu o mai deschizi in veci, iar pentru a fi sigur ca nu se mai intampla sa fie deschisa pui un afis si scrii NU DESCHIDE si nu iei pe nimeni in dreapta. De ce sa deschida pentru ultima oara usita? Mai bine asteapta pana se rupe chestia aia din plastic, pentru ca usa sta inchisa si fara ea. ![]() This post has been edited by Duyu: 17 Jan 2008, 16:30 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
k0b3 |
![]()
|
Cele doua locasuri pentru cutii sunt (din punctul meu de vedere) inutile intrucat daca franezi mai brusc cutiile curg.... in torpedou.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
dar poate esti parcat..si vrei sa bei ceva..si n-ai unde sa pui paharele.....
mai e riscul sa te loveasca un tir in parcare ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Costin.C |
![]()
|
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Dupa o noapte mai rece plasticul care sustine usita de la torpedou presupun ca a inghetat si in cele din urma s-a rupt. Nu am gasit niciun topic pe tema asta. I s-a mai intamplat cuiva? Cum ati rezolvat? Acel plastic fiind rupt, usita torpedoului se deschide mult mai jos si nu mai pot fi puse pahare in suport.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
ienupar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 December 07 From: Bucuresti ![]() |
ba crede-ma ca tine pahare, la mine e rupta de vreo 2 ani de zile si mereu stau acolo 2 pahare pline luate de la MC si n-am reparat-o in niicun fel.
|
--------------------
Renault
Clio II Symbol
2002
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
La noi (Symbol)...sunt aripile...dar la Citroen C1 e in totalitate plastic...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Stiu ca nu e opera de arta, dar ma servesc de ea.
Arata cam asa acum. DSC01291.JPG ( Size: 218.33k ) Number of downloads: 112 DSC01292.JPG ( Size: 213.67k ) Number of downloads: 128 Am folosit un colier zip, cred ca asa se cheama, de culoare neagra. L-am taiat de marimea care imi trebuia, si anume pe lungimea partii cu planeitate a flasetei. Am adaugat-o pe partea frontala prin lipire, si, suplimentar, prin gaurire cu un burghiu super mic si legare cu sarma neagra. Cred ca nu se vede prea rau. Si chiar daca se vede, macar e mai utila usa cu flaseta decat fara. Partea cu planeitate a flasetei am lungit-o eu, prin pilire, pentru ca suprafata de contact a flasetei cu colierul zip sa fie mai lunga. Pentru lipire am folosit super glue de cea mai buna calitate si vad ca tine brici. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 02:03 |