SFATURI PENTRU CLIO DCI
![]() ![]() ![]() |
SFATURI PENTRU CLIO DCI
gxg_coman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|||
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
gata...m am hotarat. imi iau clio diesel. am gasit unul din 2004, 89000km, carte service, abs, 1.5 dci, 65 cai. l am vazut si mi a placut cat de cat. maine cand ma duc sa il iau o sa ma uit mai amantuntit. imi puteti spune la ce sa ma uit cu precadere la acest model? si unde as putea sa fac un test pentru motor(in special injectoare)?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
la ce pret?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
desi multi urasc reprezentantele eu i-as face macar un clip, test injectoare, test compresie la reprezentanta ... si o verificare a sistemului de alimentare pt. identificarea prezentei sau a absentei (de preferat) a piliturii
![]() ar mai merge o verificare a turbinei pt. jocuri in ax si alte verificari clasice (articulatii, directiei etc.) facute la acelasi service sau la altul mai ieftin cred ca pe la vitan gasesti locuri in care sunt diverse astfel de pachete de verificari This post has been edited by crisolro: 24 Feb 2010, 15:59 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
gxg_coman |
![]()
|
imi puteti spune unde gasesc o reprezentanta sau un service pt test in zona berceni sau vitan?
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gxg_coman |
![]()
|
crede ma ca de 45 de min caut dar gasesc numai posturi vechi.
|
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
eusesimo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 March 10 ![]() |
Pt inceput va salut si va intreb ca un posesor de clio dci ce e cu pilitura asta ca nu inteleg. Eu o am de noua si am 80 000km si nu are nimik...
daca aveam timp nu mai intrebam...dar am uitat ca sunt pe un forum din...Romania This post has been edited by hellcat: 13 Apr 2010, 07:12 |
--------------------
renault
scenic1.5 dci 110 CP
2011
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
eusesimo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 March 10 ![]() |
ms pt ajutor...nu vreau sa fiu rautacios, dar daca vrei sa ajuti pe cineva fa-o fara sa ii reprosezi nimik...
|
--------------------
renault
scenic1.5 dci 110 CP
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:00 |