am murdarit masina de vopsea
![]() ![]() ![]() |
am murdarit masina de vopsea
dizelache |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 January 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
sa schimbi bara??? in nici un caz.. o poti revopsi in cel mai rau caz
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
incearca sa o freci superficial si dupa aia sa polishezi !
|
--------------------
a
a
a
|
|
dizelache |
![]()
|
Multumesc de sfaturi.
Cred ca am sa ma duc cu ea la service sa vad ce pot face baietzii de la tinichigerie. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
spuneti-mi si mie ce-i cu solutia de indepartat gudronul please!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu solutie de degresat parca mi-au dat-o la spalatorie. A iesit ca noua. Era toata numai smoala
|
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
smoala aia se ia si cu motorina foarte bine.. si motorina nu ataca vopseaua, deci nu incercati cu benzna ca e alta faza acolo.. oricum clatit bine si dat cu sampon dupa
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
dizelache |
![]()
|
Exista un spray din gama PREVENT la MOL, OMV, Sellgros foarte bun. Dai un pic, lasi sa actioneze 2-3 min si stergi cu o carpa uscata. Nici nu se cunoaste si nu ataca nici vopseaua. Initial am incercat cu un fel de benzina (mi-a dat un unchi de-al meu) dar mi-a fost frica sa nu matuiesc vopseaua si am renuntat. Cu sprayul merge clasa I. Era neagra pe la praguri si pe usi de la asfalt. Acum e ca noua.
Mult succes. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc sper sa iasa. Desi acum cu vremea asta cred ca s-a dus de la gheata/zapada
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
dizelache: Cum se numeste sprayul , cat costa si cati mililitri are ?
|
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
dizelache |
![]()
|
Spayul se numeste PREVENT, are 250 ml (cred) si costa vreo 110000. Am sa ma uit acasa si o sa vin cu mai multe informatii zilele urmatoare.
Numa' bine. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:39 |