Detalii tehnice, tips & tricks, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Detalii tehnice, tips & tricks, sfaturi
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
păi spune-ne ce ști!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
reno-alexd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 04 From: Bucharest ![]() |
Marty, asteptam de mult forumul asta si subiecte legate de 25, 21, etc. Te risti sa lansezi tu un "fir" de discutii?
In concluzie, considera ca am nevoie....[/quote] |
-------------------- |
|
danieluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 From: cluj ![]() |
ce pot pun in loc la sonda litrometrica de renault 21 1.7 benzina '89 ? adik ... n-am gasit nici un furtun care sa fie tratat pentru benzina de dimensiunea care imi trebuie, NICAIERI !
![]() |
-------------------- ReNaUlT 2|
|
|
danieluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 From: cluj ![]() |
Bun , am uitat .. inca o chestie ( ca sa va dau de lucru
![]() ![]() |
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
E EVAP-ul, sistemul de recirculare a vaporilor de benzina. Daca fisiie cind deschizi busonul, inseamna ca functioneaza. E semn bun.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
danieluc |
![]()
|
mda .. .da tot e o problema .. si mare .. in dimineatza asta am mai mesterit unpic la masina .. si mi-am facut un oarecare sorb dintr-un furtun de plastic .. oi vedea io cat a tine ... am inchis rez, am at cheie , si la draq ca numa nu s-o supt singur .. la propriu
![]() am multe intrebari la care astept raspuns oameni buni ![]() |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cica e cotul de umplere fisurat sau ceva de genu'. Stai sa ma uit prin manualul de R 21 si-ti spun ce si cum.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
danieluc |
![]()
|
astept ... da, cum fac daca e infundata aerisirea ? ce tre sa desfac ? incotro merge celalalt capat al furtunului de aerisire ?
|
|
|
Marty |
![]()
|
Cica trebuie sa schimbi cotul ala.
Din pacate nu-ti pot raspunde acum, ma duc la o petrecere. Ma uit mai incolo, cind ma intorc. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
danieluc |
![]()
|
cum facem noi sa imi dai si mie manualu ala ? sau o copie ? pregatesc berea
![]() |
|
|
Adi_Ren_19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 November 04 From: Valcea ![]() |
Si eu as dori un manual Renault 19! Cum pot sa intru in posesia lui? Platesc!
|
-------------------- Renault 19 - Valcea - F3N-742 (mult mai tare ca Energy 1.4)
|
|
ZanDer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 January 05 From: Cluj - Napoca ![]() |
Salut!
hmz ... pei da io vad aproape tate modelele de reno numa a meu nu :| deci eu am un reno 9 la care as avea o gramada de intrebari ... de exemplu mi so dus capacu ala de la benzina si am pus unu universal de ala de plastic ... problema cand mai trag shi io frana de mana curge benzina afara ... oare ii bun si un capac de ala de dacie de la ulei?? ... si ca si bord ... n'atzi sjtii cam cu ce as putea sal schimb? ce miar potrivi ? eu mam gandit la unu de r 19 da nush daca ii bun ... |
-------------------- |
|
baron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 June 04 From: Iasi ![]() |
Am o problema ce ma roade de ceva timp...
Din cate am citit sunt 3(trei) tipuri de injectie multipunct: * MFI-c Multi-port fuel injection - continuous * MFI-i Multi-port fuel injection - intermittent * MFI-s Multi-port fuel injection - sequential La injectia secventiala e mai simplu: fiecare injector scuipa in pistonul lui cand ii vine randul; fiecare injector e legat la ECU cu fire separate... La primele 2 tipuri de injectie INJECTOARELE SUNT LEGATE IN PARALEL , IAR ECU LE COMANDA PE TOATE ODATA, continuu sau intermitent... Stie cineva sa-mi explice cum functioneaza de fapt un astfel de motor? Normal ca e o aberatie sa cred ca in momentul cand un injector da benzina la admisie, celelalte 3 sa dea benzina aiurea, pistoanele, supapele fiind in cu totul alte pozitii decat primul E ceva legat de pulse width dat de ECU si care controleaza injectoarele, dar nu-mi explic cum Astept cu interes parerile voastre |
--------------------
Laguna II,
1.6l, 16v - motor K4MD-710,
2001, Expression
- IS 33 BAR Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim deja raspunsul, dar ne-am fi dorit sa nu-l fi stiut.
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
nu, nu e aiurea.
are loc cate doua "firing"'uri la fiecare ciclu complet, iar asta de catre toate injectoarele in acelashi timp. ideea nu e ca un injector sa pice cu supapele de pe cilindrul lui deschise, e mai eficient sa fie inchise shi ceea ce a fost injectat sa fie absorbit in camera de ardere in milisecunda 2.. normal ca injectzia secventziala e cea mai consum-emisii-friendly, insa shi celelalte tipuri sunt foarte eficiente.. pune'tzi doar intrebarea cum functzioneaza de exemplu motorul de pe nova gti, cu injectzie monopunct.. fiecare cilindru trage ce s'a injectat in galeria comuna atunci cand ii vine randul.. deci merge.. :wink: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
baron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 June 04 From: Iasi ![]() |
M-am lamurit. Multumesc!
|
--------------------
Laguna II,
1.6l, 16v - motor K4MD-710,
2001, Expression
- IS 33 BAR Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim deja raspunsul, dar ne-am fi dorit sa nu-l fi stiut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:54 |