garantie ro/alta parte
![]() ![]() ![]() |
garantie ro/alta parte
murfi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cum pot afla unde a fost fabricata masina mea? este masina din semnatura, am incercat sa aflu unde a fost produsa dar dealerul habar nu avea.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
murfi |
![]()
|
Dealearul stie exact unde a fost facuta masina. Mi-a aratat mie cum intra in sistem si stie totul despre masina, la cel mai mic detaliu.
Din cate am inteles poti sa te uiti pe Declarati Vamala de Import (aia cu care te-ai dus sa inmatriculezi masina). |
-------------------- |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu am asa ceva (masina e cumparata in leasing), am doar un aviz de cumparare in care sunt specificate serie caroserie, motor, capacitate cilindrica, culoare si anul fabricatiei 2004. din seria de sasiu, poate? o sa intreb la dealer din nou, poate se gaseste cineva sa stie mai mult.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
murfi |
![]()
|
te uiti pe placa constructor (un fel de autocolant) care se gaseste undeva pe stalpul intre usi (sau gasesti tu daca este in alta parte)
Daca incepe cu E e facuta in spania. sau da o fuga la http://forum.planeterenault.com/viewtopic....ght=fabrication |
-------------------- |
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
@murfi
La inceputul lui 2003 am cumparat un M II bicorp 1.5dci facuta in Franta si avea aceeasi problema adica dupa 20.000 am observat ca pe spate uzura la exterior a anvelopelor era mult mai pronuntata decat la interior.Am mers cu ea la un garaj sa-mi faca geometria la roti si a zis ca pe spate nu se poate face la Megane II,nu stiu de ce.Am vandut-o si uite asa am scapat de problema dar nu mi-a venit niciodata ideea sa merg cu ea la garaj. Eu am platit aici cu 1500 euro mai mult decat este pretul in Ro dar cand merg la garaj sunt ca albinutzele in jurul meu ca sa nu mai zic de cafelele si berile care le-am baut acolo. ![]() 1.9dci 145cp 355Nm Clio 1.5dci Authentique This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 12:46 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
padre |
![]()
|
ok, multzam, o sa ma uit mai pe seara sau maine sa vad ce litera am eu acolo.
numai bine! |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
murfi |
![]()
|
pai si ce litera ai???
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 12:46 |
-------------------- |
|
padre |
![]()
|
e
deci spania. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
murfi |
![]()
|
Se pare ca toate hatchurile importate in romania 1.5 pe motorina sunt facute in spania.
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 12:46 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:35 |