Pareri despre VW-Touareg, BMW-X5, Volvo-XC90
![]() ![]() ![]() |
Pareri despre VW-Touareg, BMW-X5, Volvo-XC90
dydi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 November 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Cunosc pe cineva cu Touareg V6 benzina, daca bine tin minte are 4000cmc (asta-i motorul mic, fiindca este si de V10). Normal, are computer de bord unde indica consumul pe moment: cand se calca bine sa iesi dintr-o intersectie, cateodata arata 72L/100km consum. :shock:
|
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
in opinia mea cea mai tare dintre ele, comparat la ce vreti voi , putere tinuta de drum, stabilitate comportament off road , accelereatie etc este BMW X5 si X3. Poate sunt si subiectiv pt ca BMW este marca mea preferata, nu vorbesc din experienta, nu am testat personal nici una din ele am vazut doar teste la tv si o singura data am mers cu cineva cu X5. Frate cat e masina aia de mare pai cand o calci te baga in fotoliu, confort , siguranta putere, tot ce vrei. Insa pt cei potenti la buzunar eu nu as merge cu ea prin oras as lua altceva mai usor.
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
dydi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 November 04 ![]() |
Merci mult de tot pentru parerile de pana acum...
Am uitat sa mentionez sa luati in calcul doar motorizarile diesel de la toate modelele. Astept cu interes si alte pareri... |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
der touareg in any case ! are cel mai bun diesel din lume ( celebrul V 10) cel mai bun off roader (dintre cele mentionate) cel mai nou model ! eetc etc
|
--------------------
a
a
a
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
domne, X5 merge, X3 e urat cu spume, XC90 deja suna bine da' Touaregu le rupe capu !! (mai frumos de atat n-am gasit sa zic). Pot sa ma laud ca am mers cu un V10TDI si nu prea reusesc sa descriu in cuvinte ce am simtit ... (de FOARTE bine adica)
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am mers cu un Touareg V10 TDI si mi-a placut...
Se misca super. Mai greu a fost sa ma acomodez cu ea ca m-am urcat direct din Clio.... |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
VW Touareg V10TDI...VW Touareg V10 TDI...VW Touareg V10 TDI !!!! :wink: The best of the best !!! 8)
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
Touareg face toti banii !!!!!
|
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
V6 de la touareg nu are 4000 cc
![]() are ceva mai putini eu votez cu forester 2.5 XT ![]() si ma dau oricand cu un V10 TDI doar sa-i arat ca nu stie prea multe :twisted: |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
probabil la demaraj il faci dar la viteza maxima am niste indoieli ! ca sa nu mai zic ca nu stiu ce s-ar intampla daca v10 ala ar fi asa de dopat cum e al tau ! motorul ala v 10 e de venerat !
|
--------------------
a
a
a
|
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
motorul meu nu e dopat
![]() ![]() |
-------------------- |
|
Canadianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 October 04 From: Dorval ... since may 2005 ![]() |
motorul tau dopat face cam 600-700cp...so...discutia nu are rost.
Nasul meu doreste sa-si ia un Tuareg V10 TDI in primavara (Acum are un Passat TDI 4 Motion). Ne-am dat cu el, destul de frumos. Pot sa zic ca e chiar placuta masina. Consumul insa in momentul in care te grabesti ... :cry: ... nu mai e de diesel Asa ca de la drivetest incoace cauta si alte variante.... |
-------------------- Megane II, 2.0 16v EXCEPTION, Black. MOD:K&N+KW+CHIP
Clio 1.4 8V Expression, Blue |
|
SorinV |
![]()
|
QUOTE motorul tau dopat face cam 600-700cp...so...discutia nu are rost. va rog eu nu incepeti discutia aia imbecila de pe 4 tuning si aici ! stiti voi aia cu subaru ingenuncheaza porsche! :!: :shock: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
a
a
a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:46 |