Rovigneta
![]() ![]() ![]() |
Rovigneta
przamfiri |
![]()
|
||
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|||
jools |
![]()
|
![]() mai mult decat incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 February 08 ![]() |
din pct meu de vedere, daca nu apare cuvantul "rovigneta in codul rutier", politia rutiera nu este responsabila in luarea masurilor in cazul lipsei acestui document..... corect?
dar atunci cine te verifica???? ARR-ul? |
--------------------
Renault/Renault/Fiat
-Symbol/Megane Estate/Panda
-1.5dci 80cp/1.9dci 120cp/1.3multijet 75cp
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam ca aia de la Drumuri verifica ... impreuna cu Politia caci altfel nu te pot "legitima" ... si totusi m-a oprit Politia pt. o "contraventie" si a insistat sa-i dau 100 de acte si chitanta de la rovigneta!!!!
erau doi caralii in costume "traditionale" si masina lor de "pacat" .. fara alte fete insotitoare in alte cazuri am vazut "filtre" care opreau mai ales camioane si erau politisti insotiti de niste indivizi cu veste portocalii reflectorizante si care erau clar de la Drumuri This post has been edited by crisolro: 18 Aug 2008, 14:55 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trebuie sau nu sa ai rovigneta? Care-i diferenta intre rovigneta si RCA?
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
o...da....esti tare!!!!
RCA este asigurare obligatorie auto. Rovigneta este taxa pe care o platesti daca utilizezi drumurile nationale. This post has been edited by gotty: 29 Oct 2008, 17:51 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu toata lumea s-a nascut invatata
![]() nu stiam exact daca e obligatorie rovigneta... ROVIGNETA This post has been edited by Leoayca18: 29 Oct 2008, 18:14 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
gotty, e si ea la inceput in ale soferiei si deh...trebuie tolerata
no offense... ![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
bashtalu:inceputul intr ale soferiei nu te exonereaza de necunoasterea legii!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
stiu boss, dar sunt sigur ca leoayca activeaza in cu totul alt domeniu si bine face ca intra la noi pe forum sa invete, are un plus de la mine
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
da functia search pt ce-o fi?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pentru cautare?
![]() Oricum,bashtalu, are dreptate!Fata vrea sa se familiarizeze cu niste termeni si ne cere ajutorul!Bravo ei! Nu pot sa nu-i dau dreptate si colegului gotty! ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 29 Oct 2008, 22:56 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
sry ca paranteza este offtopic
( @sadi Am folosit search-ul de aia am ajuns aici... (iar unele posturi sunt din 2005) @gotty Si cred ca atunci cand ai o nelamurire intrebi. Dar se pare ca nu prea aveti loc de femeile la volan... si de aia se intampla fel de minuni pe drumuri... Ca voi in loc sa le ajutati va dati mari si tari cate stiti voi in ale condusului. Nu toti s-au nascut asa de invatati ca tine @gotty. Cred ca voi prefera in viitorul apropiat sa caut pe google, decat sa caut aici. Da, sunt femeie si nu ma milogesc de raspunsurile voastre. E plin netul de pareri. Voi va impacientati si daca scartie geamul la masina... ) Totul se invata cautand (adica search-ul) si intreband... This post has been edited by Leoayca18: 29 Oct 2008, 23:09 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
gotty ... tocmai ce ti-ai facut un nou prieten printre useri forumului ...
![]() leoayca : pareri ca pe acest forum nu mai gasesti in nici un loc pe World Wide Web ... ![]() nu am ... si nici nu imi cumpar rovigneta ... cel putin deocamdata ![]() This post has been edited by adrian mgn: 30 Oct 2008, 00:01 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Leoayca18 |
![]()
|
offtopic
Probabil daca as fi avut un id de barbat si daca deschideam un post ca imi scartie nu's exact ce usa, sau ca scartie geamul atunci cand este inchis sau ca se aud zgomote in portbagaj (probabil se plimba sticla cu lichidul pentru parbriz). Probabil se gaseau sa raspunde vreo cativa... Si daca se gandeau ei bine, probabil si lor li s-a intamplat la fel si listele mai pot continua. Ati fi spus ca sunt (barbat, baiat) un incepator... etc. Am terminat cu "explicatiile". p.s.: rog un moderator sa-mi stearga reply-urile ca nu sunt la loc si la momentul potrivit. |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Usurel cu tata,Leoaico!
![]() Se pare ca esti un pic mai vulcanica si te "aprinzi" repede! Respira un pic,baga-ti gherutzele inapoi in teci deoarece nimeni de pe aici nu-ti vrea raul!Ce naiba tu chiar nu stii de gluma? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gotty |
![]()
|
in primul rand
![]() ![]() in al doilea rand ,daca tot e ![]() in al treilea rand,nu pot sa nu remarc ca in ochii colegului marian am ramas plin de aciditate,ceea ce nu poate sa mi hraneasca decat vanitatea,nu adrian? ![]() in al patrulea rand,sadi este tot femeie si face fata cu brio pe forumul acesta,deci cade faza cu milogitu' si alte alea.... in al cincilea rand,nu m am nascut invatat,la un simplu SEARCH ![]() si ca sa evit warnul:mi am cumparat rovigneta luna trecuta si am dat 100 ron pentru un an . This post has been edited by gotty: 30 Oct 2008, 00:49 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
marian-j |
![]()
|
Ai vazut,Leoaico,ce "vanitosi" suntem!!
![]() Voi incerca sa folosesc si eu subrefugiul anti-warn gasit de gotty. ![]() Saptamana trecuta am dat pe o rovigneta valabila 7 zile(intervalul minim pentru care poate fi cumparata rovigneta pt autoturisme!) 12 lei si ceva maruntish. Multumita de raspuns,don'soara? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
foarte multumita
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
rovinieta se gaseste mai nou?
o caut ca pe sfantu Graal din august asta e bine tot off: bine ca ati calmat spiritele ca imi sarea display-ul in aer de atatia nervisori... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:58 |