Masina merge aiurea - tre sa schimb cauciucurile
![]() ![]() ![]() |
Masina merge aiurea - tre sa schimb cauciucurile
Valix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|||
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca schimbi, chimba-le pe toate 4. O sa mearga masina aiurea cu un model pe spate si un model pe fata.
This post has been edited by cmandrei: 3 Mar 2006, 16:39 |
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
schimba-le pe toate 4 odata. nu fa greseala sa ai mai multe tipuri de anvelope pe masina . masina se va comporta "ciudat" in curbe, la frana samd
|
-------------------- |
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar cauciucurile arata impecabil, cel putin calea de rulare n-are nimic. Si 4 cauciucuri rezonabile (macar Semperit) sunt cel putin 10.000.000 lei .
![]() |
|
George |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 5 December 03 From: Bucuresti ![]() |
ce sunt astea dupa masina , pt ca montanele spre exemplu arata impecabil si la 50 000 km
![]() |
-------------------- |
|
Valix |
![]()
|
eu am good year.
|
|
Valix |
![]()
|
Astept macar sugestii de marci, please.
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am avut Continental pe masina dar dupa vro 25.000 au cedat moral. Acum am Marangoni ZetaLinea pe masina si merg super bine (numai vara)
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
inceraca la IPSO service si roti in baneasa, au si cauciucuri de vz.
ca marci pt dimensiunea 175/65/R14 82T (m-am interesat si eu caci si eu vreau sa le schim dar la anul). dar sunt de vara. ca sfat mai bine iei de vara (asta doar daca nu stai intr-o zna de munte) All season nu ofera performante f bune nici vara si nici iarna un fel de corcitura. Cred totusi ca solul usact si tem de peste 5 gr predomina la noi, dar faci cum vrei deci pt cauciucuri de vara eu am identificat urmatoarele marci la care m-as uita: -Pirelli P3000 energy - Michelin energy - Continental ContiEco contact3 - Bridgestone b330 EVO Good Year (GT2 sau GT3 iat pt toate anoitimpurile Vector3) diferentele cred ca sunt de gume intre ele unele au dereanta ff buna si guma mai moale ceea ce este bine si pt sezon mai rece (michelin) eu as merge pe michelin si le-as schimba pe toate 4. Ca element de reflectie eu m-as orienta spre cauciucuri simetrice fara o directionare la montare. daca ai pana si rezerva e asimetrica si nu corespunde partii respective e naspa. Succes ! Mai intra si tu pe siteurile de cauciucuri le gasesti ca e simplu si vezi ce modele ofera (irti mai dau si explicatii de proprietati etc) |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
uite un site destul de bun cu explicatii despre pneuri si cum sa le schimbi si orientativ preturi in euro la ei. alegi in functie de dmiensiuni si marca
http://www.pneus-online.com/index.php?r_a=...=CMDE_RECHERCHE |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:11 |