Lampi ceata spate
![]() ![]() ![]() |
Lampi ceata spate
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
la volvo v40 nu erau trase nici firele.. dar romanul e nascut meshter!
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
aa.. shi v40 de care zic e fabricat in '97..
(vezi alex, despre asta vorbeam.. am uitat sa scriu ceva shi butonul de edit ia'l de unde nu'i.. :? ) |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
concluzie: cu una sau doua lampi, daca sunt folosite exclusiv pe ceata, eu nu cred ca mai conteza cate sunt....
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Azi am mers cu pozitia de ceata aprinsa tot drumul. Cind am plecat de acasa nu vedeam nici la 50 de metri in fata. In Bucuresti a fost ceva mai bine, dar nu cu mult.
La mine in Pipera ceata foarte groasa e ceva obisnuit dimineata. In cazurile extreme ma uit pe geam si nu vad decit gardul meu (la vreo 6 metri de casa) si nimic dincolo de el. Ca in "Povestea fara sfirsit", zici ca vine nimicul... ![]() De obicei ceata tine doar pina cind intru in oras, la bariera de la Porsche, sau uneori pina pe la Aviatorilor, iar acolo sting pozitia de ceata (si eventual proiectoarele, daca sint cu Fordul), dar azi n-a fost cazul. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu tot in pipera stau, si cred ca de vina e lacul. azi cel putin a fost o ceatza de nu se poate.. am pus si avariile numa sa ma vada totzi besmeticii.
Question: faza cu legatu si celuilalt bec nu poa sa faca cine stie ce minune pan bord sau unde sunt legate ele..adika sa nu fie consumu prea mare si sa incinga vre-un releu sau kva? |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
VladSoare |
![]()
|
Nu, mai ales daca toate legaturile sint facute si lipseste numai becul. E clar ca toata instalatia a fost gindita pentru doua becuri, dar unul s-a pierdut la asamblare.
Oricum, daca prin absurd ar fi curentul prea mare, s-ar arde siguranta. Aia trebuie sa se arda inaintea oricarui releu. Daca nu se arde, inseamna ca totul e OK. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu azi-noapte mai multe masini cu avariile aprinse din cauza "laptelui" de pe la 2 noaptea... am fost tentat sa le pun si eu (avariile) dar am renuntat cand mi-a virat un taximetrist in fata si era sa intru in el - o fi dat omu' semnal - da' avand avariile puse cum naiba sa-mi dau seama de asta? :roll:
|
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
He he ... stai linistit ... ca daca nu era ceata, tot nu dadea semnal ! Ca-i taximetrist ce aparatu' lui !!!
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
donez eu becul caci il am, dar nu am instalatia
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
tre sa desfac lampa din spate ca sa identific daca am becul nu?
faza cea mai tare e sa identificam unde au intrerupt legatura...sau mai merge cum isi facea bunikamiu la dacie tragea nush ce fir si se aprindeau alea de ceatza o data cu frana. |
--------------------
Renault
Megane 2
|
VladSoare |
![]()
|
Cred ca o firma care monteaza alarme ar sti ce sa faca. Nu cred ca i-ar fi greu sa traga un fir de la becul de pozitie din stinga. Ei trebuie sa stie cum se face frumos si elegant, ca doar la alarme tot asa fac sa clampane cind dai cu spatele: trag fir de la becul de marsarier.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
rombu |
![]()
|
am bec da nu am fire...se vede clar in respectiva mufa cum in locul firelor sunt puse doua dopushoare verzi
nu reusesc sa inteleg care a fost logica de a pune totush becul acolo.cat timp nu are nici o shansa sa se aprinda de tras cred ca se poate trage fir cumva pe sub bara de plastic din spate dar tre identificat care e +-ul si care masa |
--------------------
Renault
Megane 2
|
rombu |
![]()
|
am rezolvat cu un fir tras de colo colo... e simplu daca desfaci ambele faruri si compari mufele
nu terbuie decat un cablu de la farul din stanga singura problema e ca mufei din dreapta ii lipseste un pin...eu am bagat firul direct si l-am cositorit acolo ..putin izolir-band sa nu joace nimik si se aprinde perfect! |
--------------------
Renault
Megane 2
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
Dupa noile norme europene pe spate trebuie sa ai numai o lampa de ceata.Mi se pare mai indicat sa ai doar una.Ala care te vede din spate isi mareste automat atentia cand vede ca ai aprins luminile de ceata(asta presupunand ca omu are macar 4 clase si ca a auzit de lampi de ceata
![]() |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
Mda... eu am locul pentru bec.. am pus becul si se pare ca nu am instalatie.
Si-a modificat careva instalatia sa le aiba pe amandoua? |
--------------------
Renault
Clio III
- CL 88 BGT
2008, 1.5 DCi, 70 cp Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am o intrebare.
Trebuie sa schimb lampa spate dreapta, fiindca s-a spart de la un mic incident. Stie cineva care este marca, denumirea producatorului ? Pe lampa sparta, care este acum, nu scrie nimic despre producator. Masina este cea din semnatura. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Caut-o dupa cod 8200142681.....Valeo este unul din producatorul de origine.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Codul il stiu, da, tot pe codul asta am bagat si eu si-mi dadea o gramada de firme producatoare, iar pe Epiesa am gasit scris printre altele, de origine cu 318 lei buc fara soclu.
This post has been edited by cosmin_69: 26 Dec 2017, 21:41 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:41 |