ulei - NUMAI PENTRU dCi -
![]() ![]() ![]() |
ulei - NUMAI PENTRU dCi -
xexe |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- -------------------------------------
Scenic II 1.5 dCi, 2005, 101 CP |
|||
zeze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
4.5 litri.
|
-------------------- Symbol dCi...
soferi de Dacii Papuc, taximetristi...de ce existati? |
|
xexe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc :wink:
|
|
dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 11 September 03 From: Bucuresti ![]() |
eu stiam de 5 litri ..dar poate gresesc ....
|
--------------------
Renault
Laguna III
- B-97-XCO
2.0 DCI 150cp Dynamique ++
|
|
xexe |
![]()
|
probabil ca voi ajunge la service sa-i fac primul schimb de ulei, dar treaba asta ma cam streseaza ptr. ca trebuie facuta programare bla bla.
era mai simplu sa mi-l schimb eu intr-o sambata dimineata. :x |
|
ess1902 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 6 September 04 From: Iasi ![]() |
eu la masina din semnatura ...la 15k km mi-au pus 5 l de ulei elf 5W40 (semisintetic am inteles ca este ....desi aceasi titulatura la castrol e full)....ma rog..la completare uleiul era un pic peste semnul de maxim, (ca dealtfel si cind masina era noua)...oricum in 15 k km mai scade...uleiul pare chiar bun, acum am peste 30 000 (din motive de buget nu pot inca sa-mi fac revizia) ..dar trebuie, pt ca n-am schimbat nici un filtru pana acum
inca o chestie ..la schimb, in kit a venit si o garnitura de cupru de etansare a baii care trebuie musai schimbata..+ filtru ..evident... |
-------------------- clio symbol dci 1.5 ,65 cp ,expression, 2003
|
|
itharangus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 24 December 04 From: tm ![]() |
In manual scrie ca sunt necesari 5 l. Eu am folosit Total 5W40 adus din Franta, (sintetic), si il schimb pe la 14-15000km.
This post has been edited by cmandrei: 3 Mar 2006, 16:35 |
-------------------- CLIO SYMBOL dCI 65CP 45kkm VERDE 2003
|
|
dingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 December 04 From: Iasi ![]() |
Intra fix 4.8 litri ulei daca schimbi si filtrul de ulei... daca nu, habar n-am
Dupa ce pui 4.8 litri (cu filtru schimbat), mergi asa la o zi, doua verifici nivel... completezi daca trebuie Stiu cifra asta sigura ca am facut revizie pe acu 3 saptamani la care schimbat ulei si filtru... |
-------------------- Clio Symbol 1.5 dCi
|
|
dingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 December 04 From: Iasi ![]() |
am recitit ce am scris mai devreme...
![]() |
-------------------- Clio Symbol 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:46 |