poligon
![]() ![]() ![]() |
poligon
valiusbug |
![]()
|
||
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
cred ca vrei un loc din bucuresti nu?.. ca de aici din pitesti stiu o gramada dar nu cred ca esti interesat va vii 120km ca sa iti inveti nevasta sa conduca.. ar mai fi o idee.. mergi tu pe aut. buc pitesti si dupa vreo 30km predai stafeta :wink: 8)
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu unul in care am fost de curand (fratele meu da examen acum
![]() cum vii pe soseaua colentina (inspre Carrefour) la semafor (benzinaria AGIP) faci dreapta si apoi prima straduta la dreapta printre blocuri. acesta e mai micut; |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
acum vreo ora am aflat de la o prietena cum ca ar fi un poligon si in agronomie... chiar asa o fi? e prima oara cand aud de poligon acolo..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca esti din pbucutresti iti recomand poligonul de la Ilioara si pentru 10.000 lei poti sa te plimbi cat vrea muschiul tau. De preferat este sambata sau duminica ca sa nu dai in cursul saptamanii de scoli.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau poligonul RATB, care este gard in gard cu depoul de tramvaie Titan. Este mai interesant, are si un "damb" de urcat.
La iesirea spre A2, in loc sa o tii inainte, faci dreapta pe liniile de tramvai care merg spre depou. Poligonul e langa baza Getax si Depoul de tramvaie. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
multam fain - pt claus - da este ceva si prin agronomie da e ceva improvizat - mie imi trebuie spatiu cat mai larg :wink:
|
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:11 |