prea mult ..... ulei in baie
![]() ![]() ![]() |
prea mult ..... ulei in baie
donraulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
|
||
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|||
McVic |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Efecte negative nu o sa ai, dar probabil ca o sa ai un motor murdar de ulei. O sa dea pe afara :roll:
|
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Daca mergi mult timp asa, o sa forteze simeringurile de la motor si o sa inceapa sa-l dea afara.
Vezi si http://www.chris-longhurst.com/carbibles/e...eoil_bible.html. Uita-te pe la mijlocul articolului, acolo unde zice "Checking the oil in your engine, and topping up". Poti sa mergi la o benzinarie Agip unde fac schimb de ulei (nu toate fac). Au un aspirator cu care pot trage ulei prin gaura jojei. Acolo am fost cu mama cu Tico, ca-i pusesera idiotii de la Daewoo 3 litri de ulei in loc de 2.75. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Vedeti, ca la Symbol 1,4/8v chiar in cartea masinii este gresita cantitatea. Acolo este scris 3,8L, pe cand daca bagi atat este bine peste max pe joja (de fapt este greu de verificat fiindca din cauza plusului uleiul urca si in tubul jojei si toata joja este manjita).
Eu am experimentat, ca la 3,2L ulei arata max pe joja. ... la service baga baietii 3,8, doara asa scrie in carte |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Corect. Si eu m-am pacalit cu asta cind i-am schimbat uleiul.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:52 |