Curatare tapiterie
![]() ![]() ![]() |
Curatare tapiterie
gabif |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
Symbol
2001
|
|||
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut un astfel de spray pe la Selgros.
Sincer sa fiu nu stiu cat e de bun. Ai incercat cu o solutie cu detergent? |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
gabif |
![]()
|
Am incercat, insa trebuie frecat din greu si cum suprafetele sant relativ mari, te apuca craciunul; plus ca trebuie clatit ca se inspumeaza rau...Spray-ul asta cica merge fara frecare si nici nu trebuie clatit
![]() |
--------------------
Renault Clio
Symbol
2001
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate. Merge daca pata este sa zicem 'superficiala'.
Ma intereseaza si pe mine Eu nu am avut huse si as vrea sa ii dau o curatare. Oricum daca mai ajung prin Selgros, ma uit mai atent si iti spun. |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
gabif |
![]()
|
multumesc pentru raspuns
poate mai are cineva vreo parere? |
--------------------
Renault Clio
Symbol
2001
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
merge super bine cu o spuma spray de la 2+2 ! io am luat si tapiteria o curata bine ! se da se asteapta si se sterge ! rezultatul e marfa da doar pe tesaturi vinil si piele ! daca va intereseaza am unu nou de vanzare la doar 100000 lei tramvai ( el e 150000) numa ca eu am fost prost si am luat 2 ! cu unu faci tot ce inseamna tapiterie si bord !
|
--------------------
a
a
a
|
|
gabif |
![]()
|
eu vreau. cum facem ?
|
--------------------
Renault Clio
Symbol
2001
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
vii la intalnire ! altfel intrii intr-o benzinarie si il cauti se cheama super cleaner de la 2+2 !
|
--------------------
a
a
a
|
|
gabif |
![]()
|
apropo de intilnire, saptamana trecuta m-am uitat la thread-ul cu intalnirea de joi si nu era nimic scris din iunie, asa ca am presupus ca s-au amanat pana in toamna dupa concedii, or something...
|
--------------------
Renault Clio
Symbol
2001
|
|
dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 11 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca nu se scrie nimic nou despre intalnire, aceasta are loc in fiecare joi ..nu se amana ..cine poate vine. Intotdeauna vei gasi pe cineva acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna III
- B-97-XCO
2.0 DCI 150cp Dynamique ++
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Legat de spuma spray 2+2 ! Vreau sa stiu daca respectiva spuma curata si tapiteria din piele intoarsa? Intreb deoarece am tapiteria pe interiorul usilor din piele intoarsa si se murdareste tare rau si imi este frica sa o curat cu nu stiu ce spray care mai mult rau face decat bine! Deci spayul 2+2 este bun? L-a folosit cineva si pe piele intoarsa? :!: :!: :!:
|
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Vezi ca sunt produse speciale pt curatarea pielii.
Este bine sa nu folosesti produse universale, pt ca pielea este extrem de pretentioasa si risti o deteliorare ulterioara. |
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
pielea intoarsa stiam ca se curata bine cu o solutie slaba de apa si sapun si clatit ulterior...
|
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Ai incercat tu asa ceva sau spui chestia asta numai din auzite :!:
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
Daca nu ma crezi intra intr-un magazin de incaltaminte si citeste insructiunile de intretinere sa zicem la niste ghete din piele intoarsa.
Bun ai dreptate pielea este foarte pretentioasa si unele produse universale ar putea lasa pete. oricum mai intreaba si tu eu personal nu am incercat dar nu cred ca apa si sapunul ( solutie slaba ) sa dauneze . Si oricum produsele chimice de cutatat sunt periculoase. |
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor ,am un megane 2 sedan confort Privilege si ma doare inima cand ma uit la tapiteria deschisa .cUM SE POATE curata?Cu ec produse?Pe e piele(vinil?),volan,etc!Astept sfaturi!
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
se gaseste la Metro un spray de curatat tapiteria. e f bun sub forma de spuma...
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE se gaseste la Metro un spray de curatat tapiteria. e f bun sub forma de spuma... Stii cumva daca cele de la wynn's sunt bune? |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
in general toate produsele sub forma de spray pt tapiterie sunt bune.. mai exista unele care au in capat o perie.. dar sa stiti ca sunt chiar de folos si curata chiar bine
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cam la cat timp ar trebui curatata tapiteria mixta de la varianta Confort Privilege ?
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:09 |