Unde gasesc bucse caseta directie pt. Laguna 2 ?, Sau bucse bara stabilizatoare???
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc bucse caseta directie pt. Laguna 2 ?, Sau bucse bara stabilizatoare???
dinu_victor_88 |
![]()
|
||
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|||
trami |
![]()
|
- Group: Members Posts: 270 Joined: 15 July 05 From: Targoviste ![]() |
Ai cerut sfaturi, eu ti-am dat unul. De-aici incolo e treaba ta.
Eu sunt convins ca bieletele antiruliu nu le-ai schimbat. This post has been edited by trami: 17 Jul 2012, 21:52 |
--------------------
Kuga
2
- -
-
|
|
mikron |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 13 February 10 From: CUGIR ![]() |
Sunt de accord cu Trami, pina la caseta mai este putin de furca, parerea mea ca daca casta nu curge sa nu umbli la ea.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 180cp Logan 2007 68cp
Ex Laguna 2 2003 107cp |
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Am nevoie de un sfat urgent ! Imi trebuie o caseta de directie. Am gasit una dar provine de la o laguna II din 2004 benzina cu motor de 2,2, oare se potriveste la Laguna mea 2001 benzina 1,8?
Va rog daca stie cineva sa imi raspunda ! 9 Aug 2012, 19:19: nimeni nimc ? This post has been edited by bad_ovi: 9 Aug 2012, 19:19 |
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
trami |
![]()
|
Nu pot sa difere decat prin servotronic, adica electrovalva cu fir si mufa. Te uiti la caseta ta daca are, apoi te uiti si la cealalta. Chiar atata comparatie poti face si tu, e mai usor decat un lego.
|
--------------------
Kuga
2
- -
-
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
salut ,
colegi am si eu o problema , pe stanga fata , la mici denivelari se aude un zgomot parca ar fi flansa amortizor , mici lovituri am schimbat bieletele directie + cap ,bucsi bara stabilizatoare, tot persista - daca misc de toata fata stanga dreapta puternic , se aude acele lovituri, iar daca in momentul cand misc, tin de volan ,nu se mai aude nimic verdictul ? am inteles ca se poate regla intr-un fel aceasta caseta , pot gasi undeva procedeul ? ca sa o dau jos , ce trebuie facut , multumesc |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
Andivos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 August 12 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(bad_ovi @ 9 Aug 2012, 15:33) Am nevoie de un sfat urgent ! Imi trebuie o caseta de directie. Am gasit una dar provine de la o laguna II din 2004 benzina cu motor de 2,2, oare se potriveste la Laguna mea 2001 benzina 1,8? Va rog daca stie cineva sa imi raspunda ! <span class='edit'>9 Aug 2012, 19:19:</span> nimeni nimc ? Eu cred ca sunt modele diferite dar decat sa o schimbi mai bine vezi daca poti sa o reconditioezi pe a ta, la Laguna in general nu prea se mai gasesc casete si piata e plina de tepari care speculeaza momentul ca se toaca rau axele si chiar apar microfisuri in carcasa ( din ce m-am documentat si eu). Daca nimeresti o astfel de caseta dai baii degeaba si nici nu ai cum sa verifici detaliat fara banc de proba. Daca vrei poti sa incerci la numarul : 0720217627, Baietii se ocupa doar de sisteme de directie. Eu am alta problema in momentul de fata, mi s-a dus ambreajul si habar nu am ce firma si model de ambreaj sa aleg. Are cineva vreo recomandare? This post has been edited by Andivos: 14 Aug 2012, 00:41 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002
|
|
bad_ovi |
![]()
|
Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ca am mare nevoie. Am o laguna II benzina de 1,8 si de citeva zile am schimbat tot ce se putea schimba pe fata mai putin telescoapele, rulmentii din telescoape dar ceea ce nu am schimbat au fost bucsile din bara stabilizatoare pentru ca mi sa spus ca nu este necesr. Problema este ca am o bataia pe partea stinga pe drumuri mai rele si nimeni nu stie de unde vine. Toata lumea a inceput sa dea vina ca e caseta de directie dar eu personal nu cred pentru ca jocul din caseta nu este asa mare ca sa justifice bataia. Intrebarea mea este, ce poata sa bata ? Pot bate bucsele de la bara stabilizatoare cu toate ca astea nu misca deloc ? Ca restul pieselor sunt noi.
|
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
trami |
![]()
|
QUOTE(bad_ovi @ 15 Aug 2012, 13:57) am o bataia pe partea stinga pe drumuri mai rele si nimeni nu stie de unde vine. Toata lumea a inceput sa dea vina ca e caseta de directie Daca vii cu masina la Targoviste o sa vedem cu siguranta ce bate. Daca nu, sfatul meu este sa eviti mecanicii care dau vina pe caseta si sa cauti altii. Ca si tine, stiu sigur ca nu de la caseta. De la ce este nu stiu pana nu vad masina. |
--------------------
Kuga
2
- -
-
|
|
alexis28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 March 10 ![]() |
Salut! Care stie de unde pot cumpara acea cheie combinata articulata inelara de 13mm ca sa pot sa-mi schimb bucsele de la bara stabilizatoare! Multumesc anticipat!
|
--------------------
Renault
Laguna
2002/expression
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Salutare,
Am dat o comanda online pentru o pereche de bucse pentru bara stabilizatoare, si conform catalogului, diametrul gaurii pe interior are 19.5 mm (Febi), cand a desfacut mecanicul bucsa...ce sa vezi? cele de pe masina nu se potriveau cu ce comandasem. S-ar parea ca am nevoie de bucse mai mari, insa nu imi pot da seama daca de 21 sau 22 mm. ma poate ajuta cineva care stie exact de ce tip de bucse am nevoie? VIN : VF1BG1GB634194515 |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
bad_ovi |
![]()
|
Am gasit de unde venea bataia. Nu o sa va vina sa credeti !! Bataia venea de la telescopul dreapta fata, deoarece se slabise surubul de sus de fixare. Reparatia a durat cinci minute si totul e minunat ca nu m-ai bate nimic !!!!!
|
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Aia nu se cheama reparatie, ca s-a strans o piulita!!!!
|
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
expression2003 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
trami |
![]()
|
QUOTE(bad_ovi @ 15 Aug 2012, 13:57) am o bataia pe partea stinga pe drumuri mai rele si nimeni nu stie de unde vine. Toata lumea a inceput sa dea vina ca e caseta de directie Se cheama reparatie pentru ca a actionat acolo unde trebuia si a scapat de problema. Gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca se lua dupa gura lumii si ar fi dat la ''reparat'' o caseta buna. |
--------------------
Kuga
2
- -
-
|
|
radu-1.9dCi |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 May 14 ![]() |
scuzati-ma dar pentru lagunica mea 1.9 dCi am platit 24,03 ron / buc bucsa bara stabilizatoare FEBI BILSTEIN deci.......la un mag. din tara noastra draga
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1.9dCi
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
asa si ? ti se pare mult? si eu am optat sa cumpar 2 de pe un site parca erau 21.02 lei bucata. Cu tot cu transport am ajuns la 60 lei. Si la magazin erau 40 RON/buc.
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Nu m-a raspuns nimeni la intrebarea de mai sus...
Se poate afla cu exactitate ce dimensiuni are la mine bucsa de la bara stabilizatoare? Am luat de 19mm si omul de la service a zis ca nu sunt bune, cea de pe masina era vizibil mai mare, insa nu am comparat si dimensiunea gaurii. Imi puteti da niste sfaturi? Bara stabilizatoarea are aceeasi grosime peste tot? |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
nu cred ca poate cineva sa iti raspunda.
Pe toate site-urile sunt 3 dimensiuni 19 mm, 21 mm si 22 mm (parca sau 20). Nu avem de unde sa stim ce grosime are bara ta stabilizatoare. Eu cand le-am comandat online baiatul de acolo m-a sunat si mi-a zis ca sunt compatibile cu masina mea (avand in vedere ca am dat VIN-ul). Ce poti face tu este sa iei un subler si sa masori diametrul la bara ta stabilizatoare... asa iti raspunzi singur la intrebare (si este un raspuns corect). Bafta This post has been edited by postasu: 19 May 2014, 21:11 |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai primit raspuns pe un alt topic....atentie la postare multipla!
http://www.reno.ro/Numar-identificare-auto...ml#entry4080634 @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
seba2010 |
![]()
|
Pierdusem linkul catre topicul respectiv
![]() Multumesc Espacern! |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
Eu am avut joc in caseta , miam montat alta , cu servotronic parca, dar tot am o mica bataie undeva pe sus la volan cand merg pe drum de tara.
vreo idee ? |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
sorindts |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 10 ![]() |
salut!apar si eu cu o nelamurire,am schimbat cauciucurile le-am pus pe cele de vara (bineinteles echilibrate)si mi-a aparut trepidatii in volan,si curios pe drum foarte bun se simt ,nu foarte tare dar se simt ,acum ce sa zic cu cauciucurile de iarna nu am simtit aceste trepidatii,sa fie de la cauciucuri cam uzate? ce parere aveti? am fost la o reprezentanta renault si mi sa spus ca sa dus bascula de pe partea dreapta.......................am schimbat-o si degeaba,volanul tot tremura.as dori daca se poate ca Trami sa-mi raspunda fiindca am auzit numai vorbe de lauda despre acesta.
This post has been edited by sorindts: 25 May 2014, 12:22 |
--------------------
renault megan 2
renault megan 2
2007
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
O fi facut "cauciucul" o mica galma !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
trami |
![]()
|
Asa cred si eu: cauciuc deformat.
Ridica masina pe elevator, da-i a 2-a la ralanti si urmareste santurile anvelopelor la ochi, sigur se va vedea cea deformata. |
--------------------
Kuga
2
- -
-
|
|
seba2010 |
![]()
|
QUOTE(boeru_laurentiu @ 25 May 2014, 14:21) Da, asa cred si eu. Am mers cu o galma pe suprafata de rulare, si cand franam, viram, mereu imi tremura volanul. Pune rotile din fata din nou pe masina de echilibrat, si vezi sa nu "sara in sus" suprafata de rulare in timp ce se invarte roata. Iti dai tu seama ... |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
sorindts |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 10 ![]() |
Multumesc tuturor pentru toate sfaturile.O sa incerc sa reglez din nou rotile.
|
--------------------
renault megan 2
renault megan 2
2007
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
Salut,
Caseta imi pierde de vreo doua zile ulei pe partea dreapta,la inceput nu se obsersa dar acum curge jos si scade nivelul in vas,se vede ceva si pe stanga dar mai putin. Trebuiesc schimbate semeringuri si oringuri?Cate sunt pe fiecare parte? |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
sfinxgo, am trecut si eu prin asta, doar ca eu am depistat mai repede, inainte sa ajunga sa scada nivelul lichidului.
eu am cumparat kit-ul de reparatie de la Liviu G. am scos bucsa veche si am pus ce a trimis liviu (e complet echipat doar trebuie montat). ai aici link-ul: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=261514&hl= |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
sfinxgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 20 September 06 From: OLT ![]() |
Multumesc pentru indrumari dar am cumparat caseta de directie deoarece cremaliera a fost atacata de rugina .
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dCI Expression
|
|
Ovidiuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 February 14 ![]() |
HEELP!!! Am o problema cu directia si nu imi dau seama de la ce poate sa fie exact.1:Am schimbat discurile de frana pe fata pentru-ca imi trepida la franare ...dupa 2 zile de la schimbare iar a inceput sa tremure volanul la franare.2:pe la 85-90 imi tremura iar volanul(nu am jentile ovalizate sau cauciucurile cu galme etc.). 3:Am avut un burduf rupt la planetara dreapta a intrat mizerie si a inceput sa aibe joc si se auzea un vajait ca o bataie ce creste in intensitate o data cu viteza (am schimbat planetara cu totul dar tot la fel face). Pls help !!!!!!!!!!!!!!! Ma gandeam ca poate sa aibe legatura cu directia!!!!
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:19 |