pleaope faruri ?
![]() ![]() ![]() |
pleaope faruri ?
SorinN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ca si poza, eu zic ca sunt identice ca cele ale lui Nicotine, de fapt sunt identice doar ca sunt nevopsite, sunt finisate si pregatite pentru vopsit, o sa-l intreb daca face si pt clio, pretul ar fi acelasi pentru orice model de masina, o sa il intreb pt ce masini mai face si o sa va dau lista pe privat
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cel mai bine si mai bine ies pleoapele (de ex. pt Megane I, II, Clio, Laguna I) dintr-un far de acelasi tip. Farurile fiind din plastic sunt usor de taiat si dat o oarecare forma. La mine la servici majoritatea ne-am facut in genul asta. Pb. e sa-ti faci rost de faruri busite, mai putin partea de sus.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hellcat.. poate ne pui si o poza, sa vedem cum arata
![]() pare interesant |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pleoape Laguna I, faza 2, pt ca la faza 1 farurile sunt de sticla.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
Arata destul de ok, dar intrebarea e: si cealalta arata exact la fel ca asta?
Ca din ce-ai spus tu cu taiatul si modelatul, fara sa ai o matrita exacta, ma gandesc ca e cam greu sa le scoti identice... |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
hellcat |
![]()
|
Mai, stii ce se spune: ce-si face omu' cu mana lui se numeste lucru manual.
Pleoapele sunt facute manual, din cutter, dintr-un alt far. Daca esti un tip autodidact si-ti place bibileala, iti iese, nu spun povesti. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(Nicotine @ Oct 30 2005, 07:16 PM) Jentile de pe Privilege sunt cam groase si nu sunt foarte vizibili etrierii vopsiti; dar aceste modificari au o nota discreta unde ai vopsit etrierii? Mai important: de unde ai luat vopseaua? |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
zah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 16 October 05 ![]() |
@hellcat: Arata bine, nimik de zis.. da io cu mana mea nu cred ca as reusi sa le sot perfect asa din ochi
@sandman: vopsea de etrieri gasesti sigur la pitstop (offtopic) |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6 16v M2.2 Coupe
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa vad si eu niste poze de pleoape din astea de 30 de euro ca un binevoitor mi-a smuls una.
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am eu un set de pleoape, daca vreti sa le vedeti veniti diseara la intalnire....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am luat setul de pleoape avea si un kit de montaj (primer, sol deresat, adeziv) Daca imi voi lua unele manufaturate sau de pe autoacesorii ce adeziv imi recomandati ( ca restul solutiilor se gasesc la vopsitorie) ?
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
semit |
![]()
|
silicon pentru sticla
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
care tine cam un an si incepe sa se dezlipeasca... asa mi s-a intamplat la solenza ! asa ca ai grija cum il folosesti siliconul.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
si atunci... in cazul asta ce e de facut??
cu ce se lipesc mai bine?? |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
nu prea ai alta solutie... doar sa acorzi mare atentie procedurii: curatarea atenta/degresarea sticlei farului, strat rezonabil, uniform de silicon, presat cateva minute, umiditate mica, eventual la primavara intr-o zi calda. in cazul cel mai rau repeti procedura daca ai ghinionul sa se desprinda ...
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Ba este solutie. Le prinzi cu banda dublu adeviza. Eu asa am facut si tin foarte bine.Uite si o poza cu pleoapele mele>
Attached thumbnail(s) poz_meg.JPG ( Size: 45.7k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
eminescu0 |
![]()
|
m-ar interesa unele asemanatoare, dar prelungite si pe semnalizator. imi poti spune de unde le-ai luat si la ce pret ? ori sunt facute pe comanda special pt. tine ?
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Solutia cu lipirea pleopelor cu banda dublu adeziva e reversibila??? Adica la un moment dat pleopele se pot da jos fara sa ramana patat geamul farului??? Dar cu silicon??
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
eminescu0 |
![]()
|
nu raman urme dupa silicon. cum spuneam, la Solenza una din pleoape, care a fost lipita cam neglijent, s-a desprins si m-am hotarat s-o dau jos si pe cea de-a doua. am fortat-o putin si s-a desprins fara a lasa urme pe far, fara a se sparge pleoapa. nu ramane absolut nici o urma.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Pleoapele mi le-au adus cei de la www.autoaccesorii.ro.Pret 100 RON.Alte modele nu stiu daca sunt.Sunt unguresti.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
kozmoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 05 ![]() |
Am eu niste pleope ca in poza la pretul de 70 ron
![]() Attached thumbnail(s) megane.jpg ( Size: 208.08k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
Renault
Megane phase 2
2000 classic
|
|
MeganeCC |
![]()
|
Vrei sa le vinzi, sau atat te-au costat, ca nu prea inteleg din postul tau?!
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
eminescu0 |
![]()
|
@kozmoo
te-am vazut pe la curse si prin oras de cateva ori si chiar ma gandeam daca nu cumva esti membru forum Reno. Midnight Racers nu ? hmmm... ce-ar fi sa-ti descrii putin masina (e un topic adecvat pentru asta pe-aici cu poze si detalii) ca sunt destul de curios ! cat despre pleoape, spune-mi te rog de unde pot lua si eu un set pentru ca sunt exact modelul care ma intereseaza, prelungite pe semnalizator ! This post has been edited by cmandrei: 22 Feb 2006, 08:56 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
Nicotine |
![]()
|
Am ramas si fara ultima pleoapa care o aveam, una mi-a fost smulsa una am scos-o eu ca incepuse sa aiba joc mare si mi-era sa nu-mi fac cineva un bine. Si acum in loc de pleoape am farurile rimelate cu mascara neagra de silicon.
Cu ce sa incerc : benzina, diluant vopsea ? Ma gandesc sa astept vara si la 30 o C se inmoaie siliconul si isi face si solventul treaba mai bine. La auto-accesorii si-a comandat cineva pleoape de MII ? |
, etrieri vopsiti rosu |
|
MeganeCC |
![]()
|
Din cate am citit mai sus parca ziceati ca nu ramane deloc patat geamul in cazul in care cade sau scot pleoapa!! Totusi alta solutie de prindere care sa nu prezinte nici un risc din punctul asta de vedere nu exista?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
eminescu0 |
![]()
|
eu nu stiu ce fel de silicon a folosit el, dar mie nu mi-au ramas patate deloc, absolut! o exista si silicon negru, habar n-am! al mau a fost bej, special pentru lipit pe sticla.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
kozmoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane phase 2
2000 classic
|
|
hellcat |
![]()
|
Pleoape lipite cu banda dublu adeziva de la Wurth.
Se prezinta la rola de cativa metri, e foarte rezistenta si se curata complet, fara sa lase urme. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
De unde ai cumparat banda asta ??? cat a costat?? de cat timp ai montat pleoapele?? Te intreb pentru ca si eu mi-am luat pleoape le-am luat de curand de la vopsit si ma gandeam sa le lipesc cu silicon, dar ma tot gandeam ca daca vreodata vreau sa le dau jos sau cine stie ce sa nu ramana urme pe far. Modalitatea asta cu banda dublu adeziv mi se pare ok, numai sa nu fie banda prea groasa sau ceva, sunt prins "strong"? ma gandesc la viteze mai mari sa nu zboare de acolo..... astept un semn. Merci!
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 13:00 |