Casco sau RCA
![]() ![]() ![]() |
Casco sau RCA
Zoot |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 hatch 1.9 dci
- SJ-82-ZOT
|
|||
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Cea taiata sigur o schimba. Cea infundata depinde cat de tare este .... Dar iese bine daca sunt meseriasi.
|
-------------------- |
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Daca nu vrei probleme (prea mari) du-te pe casco, mai ales daca e la allianz. Astia nu-ti fac probleme, iti schimba ce e de schimbat, se repara numai daca defectul e minor (ceea ce am inteles ca nu-i cazul). De asemenea nu ai probleme cu decontarea sau alegerea service-ului. De agras nu pot spune nimic, nu-i cunosc, dar ma astept sa fie mai bagpicioristi avand in vedere ca nu esti clientul lor.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
Zoot |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 24 June 04 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 hatch 1.9 dci
- SJ-82-ZOT Renault Megane 2 HATCH 1.9 dci
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ahhh! Cred ca nu mai pleca pe picioarele lui respectivul :evil:
Chiar imi pare rau pentru ce-ai patit |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
si du-te pe CASCO, lasa-i pe ei sa se judece cu RCA-ul daca aia fac nazuri. plus ca ai o garantie mai mare ca iese cum trebuie
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
singura problema sa zicem pe care o sa o ai este ca desi nu din vina ta..vei plati mai mult la anul asigurarea CASCO..pentru ca desi alianz isi va recupera banii tie tot ti se va considera DANUNA.
eu am patit acum doi ani ceva similar..nu cu megane cu un tico...si tot asa...daca faceam pe RCA-ul respectivului..nu numai ca dura infinit dar, trebuia sa platesc eu reparatia si pe urma imi decontau ei asa ca am ales varianta cu casco..dar..am avut o majorare de nusti cat la suta... |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 21:39 |