Senzori de parcare
![]() ![]() ![]() |
Senzori de parcare
DRD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|||
tgutan |
![]()
|
![]() Hardcore to the bone! Group: Members Posts: 68 Joined: 22 January 09 From: Sibiu ![]() |
@ianni: Am, am inceput chiar si un howto aici pe forum, pana cand mi-o expirat sesiunea in timp ce il redactam si mi-am bagat picioarele.
Daca vrei poze, da-mi un PM si iti trimit si fata si spate. Acum 2 ani am dat 600 RONi pe ei cu tot cu transport. Transportul o fost ceva derizoriu, oricum. Am luat pachetul fata-spate fara indicator vizual. In 2 ani nu am avut nicio problema cu ei! @DRD: bafta cu montajul si sper sa fii multumit de ei! |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 2007 / Grand Scenic III Bose 2011
.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Am o curiozitate, pe fata cum se monteaza senzorii? Stiu ca pe spate se leaga la becul de marsarier, dar pe fata cum se declanseaza?
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca exista un comutator separat, sau la unele masini este legat tot de treapta inapoi, adica marsarier se cupleaza si senzor fata si spate, si apoi tr. I timp in care ramane activ senzor fata pt. o perioada de timp, ordinul secunde
aici ceva mai detaliat http://www.auto100.ro/auto-senzori-parcare...500fr_2128.html This post has been edited by aqua: 26 Jul 2011, 14:32 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
mersi de info
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
cf2586 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 September 11 ![]() |
Este undeva un tutorial de montat senzori pe Megane?
M-am tot uitat, am gasit tutorial de montat pe Logan, o gramada poze de interior, dar nimic legat de unde se leaga firele, cum se trag fierel in portbagaj si se leaga pe becurile de marsarier, eventual ceva poze. Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Malawi |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 February 12 From: Resita ![]() |
Salut. Am montat si eu senzor de parcare pe megane 2.2 hatchback.in principiu procesul de montare pentru senzorii spate e simplu.scule folosite autofiletanta ,freza banda de izolat si cutit pentru intrerupt firele.pe megane hatchback nu reusesti sa montezi senzorii in distantele(inaltime latime)specificate de fabricant pentru ca bandoul spate e facut ...exista 2 variante de montaj.ori pe bandou cu senzorii apropiati spre exterior-altfel nu permite bandoul,sa verificati si pe interiorul barei cam unde ar venii senzorii. Varianta 2 senzorii montati sub bandou pe bara dar iarasi verificati sa aibe loc senzorul de bara metalica din spatele spoilerului...eu am montat sub bandou am respectat distaltele pe latime dar nu am putut respecta pe cea de pe inaltime...am montat senzorii la inaltimea de aproximativ 48cm si pina acumnu am avut probleme.standard trebuia 60cm.am legant firele pentru senzor spate la firele ce alimenteaza becul marsalier.am montat unitatea in spatiul de sub stop,in spatele mochetei,prin partea de jos pe sub bandourile,plasticele interioare care se demonteaza foarte usor tragind de ele am dus firul pina la bord pe partea stinga,sofer.linga bord am scos usor kederul cauciucul de izoleaza usa la inkidere am asezat firul pina deasupra bosdului pe inaltime si am remontat cauciucul si plasticele inapoi...timp de lucru 1ora 30 min.Mai am de montat 4 senzori si pe bara fata.mai studiez metoda de motare pe bara fata.stiu doar ca firul de alimentare adica plusul (firul negru, masa sau-are alimentare de la senzorul spate)se poate lega la avarii sau un alt butot pe care il putem monta suplimentar pe care il activam cand avem nevoie de senzorii fata.
Pentru scurte idei acesati youtube-wow to install the parching assistance sistem . |
--------------------
Renault
Megane
2006,hatchback,1.5dci
|
|
danini |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 23 July 09 ![]() |
Salutare. Stie cineva sa-mi recomande un loc de montaj senzori de parcare fata+spate in BV, pentru masina din semnatura (pret rezonabil si lucrare de calitate)? Am achizitionat un set si nu vreau sa mi-i montez singur. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 1.5 dci 86CP
|
|
andreiorga |
![]()
|
Omul cu initiativa Group: Members Posts: 172 Joined: 2 October 10 From: Pitesti ![]() |
Am montat niste senzori de parcare, dar inclinatia lor, imi arata ca masina se afla la 30 cm de obstacol, si face oribil.
Am nevoie de codul de la piesa din imaginea atasata...poate asa o scot la capat...in final. Multumesc! Attached thumbnail(s) adaptor.jpg ( Size: 45.07k ) Number of downloads: 910 |
--------------------
Renault
Megane
- AG 08 ALG
2005 Break Beauty 1.5 <> 60kw HoOoOold your horsesSs!!!
|
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Buna colegi forumisti. Vin la voi cu rugamintea de ami indica cum pot lega firele de la marsarier la senzorul de parcare, adica unde. Nu am aparat de masura si e ai greu sa identific firele. Stopurile spate sunt de laguna 2 din 2006, adica tipul nou de stopuri. Va rog, cu poze daca se poate pentru ca as vrea sa remin miine cu ele ca trebuie sa plec din tara si nu as vrea sa apelez la electrician ca si asa am avut cheltuieli mari...Poate cineva sau citiva imi vor da indicatii detaliate si ma voi descurca, ca daca nu..... Asta e ! Multumesc anticipat !
23 Feb 2014, 18:01: Ce am uitat sa trec, masina e hachack. Am vazutpoze la laguna 2 break dar e diferit fata de hachback. This post has been edited by bad_ovi: 23 Feb 2014, 18:01 |
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
Poate gasesti raspuns la sectiunea laguna sau aici....www.renault.hu
|
--------------------
renault
megane
- B-83-BCF
estate 1.9 130cp.
|
|
clic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 5 March 14 ![]() |
Am pe megane 2 montat de mine un chit senzor marsalier de 3 ani si functioneaza perfect cumparat cu 80 lei de pe xenoncenter,acelasi produs l-am montat anul asta pe passat 2006 si logan cumparat cu 55 lei de la rd xenon sau xenon brasov,e usor de montat,important e sa studiati unde e intaritura,bara metalica sa nu faceti gaurile in zona ei.dimensiunile cu inaltimi distante ce erau in instructiuni nu le-am respectat ca nu aveam posibilitate si functionarea e perfecta.
|
--------------------
Renault
Megane
2006
|
|
Mml201464 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 August 16 ![]() |
O schema de montaj ??? Eu am cumpărat dar nu au schema puii mei
|
--------------------
Renault
Symbol
- B 509 cty
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:23 |