Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages « < 12 13 14 15 16 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Impresii despre Logan

cristirenault
post 23 Jul 2006, 21:50
Post #391

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

care UE frate ?......Slovenia?.... MAcedonia?.... , poate nu stii dar UE nu inseamna fosta Yugoslavie ci Germania , Franta , Italia , Spania , Austria etc. trezeste-te frate... ai dreptate Logan a scos multe rable de pe drumuri in Ro , cu asta iti dau dreptate dar topicul se refera la impresii despre Logan, auzi tinuta de drum acceptabila , ti se pare cumva ca vechea Dacie nu are tinuta de drum acceptabila... depinde ce fel definesti tu acceptabil ca tinuta de drum , de siguranta ai auzit?... asta are mare legatura cu tinuta de drum , esti constient ca au murit multi oameni pentru ca masina asta chiar nu are o tinuta de drum demna de anii 2000 , masina face banii , da sigur ca da , facand rabat de la siguranta conducatorului si a pasagerilor din ea , nu ti se pare cam scump pretul asta?... lasa frate , tu esti bun si eu nebun si prost , bine ca le stii tu pe toate, or fi acceptabile toate la tine....
comaratia cu Mercedes era tocmai ca sa intelegi ca nu ma refeream la masini adevarate ci la LOGAN...
de curiozitate , la voi in Ardeal cred ca e plin de Loganuri si ca ardelenii prefera Logan decat un Golf second hand... bineinteles ca sunt ironic, e normal sa nu isi ia Logan , mai fac unii greseala asta... pai ca tot esti din Cluj , ai vazut ce fel este un Suzuki Swift de la unguri pe langa Logan? si pretul este cam acelasi... lasa ca romanii sunt prosti si bat campii si cumpara Logan...

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristirenault
post 23 Jul 2006, 22:27
Post #392

Membru autentic

ca sa nu mai sariti in sus cititi toate posturile de la topicul despre Logan vs Dacia turbo , se refera acolo si la soferi si la masina si al naibii de bine da cu ce ziceam eu , numai ca unii sunt mai sensibili si nu sufera sa le spui in fata ce si cum... asta e contrar opiniilor enuntate de toate revistele europene de masini , inclusiv cele din Ro , contrar testelor realizate de nemti , am sa va incant cu afirmatia ca LOGAN este o masina care isi merita banii si este si foarte buna din toate punctele de vedere, poate asa imi fac prieteni nu dusmani pe forum ... este buna sa bage oameni in pamant... ganditi-va bine la ce am spus si nu mai sariti ca arsi...
m-am tirat de pe topicul asta ca nu vreau sa perpetuez contrazicerile, ironiile si jignirile indirecte la infinit... eu m-am referit serios la tzaranii de la tzara si unii s-au simtit lezazi in orgoliul propriu... sa fiti sanatosi oameni buni , nu am nimic cu voi si va respect , iar intrafic eu nu prea am de-a face cu Loganuri , ele sunt pe banda lor de carabusi cu autobuzele si camioanele... smile.gif

--------------------
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
LUYgescu
post 23 Jul 2006, 23:02
Post #393

membru diesel-ist

Group: Members
From: ploiesti

"Renault Megane Coupe 1988"...vezi ca o poti da la Remat prin programul rabla..iei 30 milioane pe ea wink.gif.. si iti poti lua logan .. tongue.gif

scuze, dar nu m-am putut abtine...sper sa nu te superi, dar nu inteleg de ce esti asa inversunat?! nu cred ca a mai existat vreo masina in jurul careia sa se nasca asemenea discutii...iti respect parerea, dar tonul pe care il folosesti il gasesc violent si lipsit de fundamente reale..(parerile citite in ziare si reviste, indiferent ca sunt din afara sau de aici nu cred ca reflecta realitatea)

acum serios....am logan diesel din decembrie, aproximativ 10000km parcursi pana acum,si sunt multumit de ea...o sa scriu mai jos doar punctele slabe pe care le-am observat pana acum

-stabilitatea la viteze mai mari de 120 km/h mai ales in conditii de vant lateral
-vizibilitatea la mers inapoi
-lipsa filtrului de polen
-"greierasi" in interior...am doar unul la geamul portierei dar il "starcesc" acum la revizie...

cam atat...daca mai descopar ceva o sa te tin la curent...oricum, masina ma ajuta sa mi fac treaba(sa car cartofi, porumb, grau, apropo....vrei rosii cu 2000 lei/kg....ca vine toamna acum si ... )

numai de bine....

This post has been edited by LUYgescu: 23 Jul 2006, 23:20

--------------------
DACIA LogaN...1.5dci preferance
+
ursamajor
post 24 Jul 2006, 10:12
Post #394

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(cristirenault @ 23 Jul 2006, 22:09)
  @ursamajor daca ai notiuni elementare de bun simt in ceea ce inseamna o masina ai inteles ce am vrut sa spun, daca tu crezi ca analiza mea pseudo-geometrica e naspa esti liber sa crezi asta, macar asa ca idee generala stii ce inseamna o masina?... proportii, etc.

Ce are a face Megane cu Ferrari si Logan ca nu am inteles ideea , Megane-ul meu de 8 ani e cu 1000 de ani avans tehnoligic pe langa Logan si cu 1000 sub Ferrari , care era subtilitatea?
*

Am și bun simț ingineresc (sunt inginer), am și bun simț în sensul de bună creștere, spre deosebire de tine. Prefer să dau credit studiilor efectuate de inginerii proiectanți și testelor făcute pe prototipuri decât unui neica nimeni ca tine. Am idee ce înseamnă destule mașini că la 40 de ani ai mei și 20 și ceva de permis am condus ceva mașini. Asta ca fapt divers.

Megane-ul tău sau al lui taică-tău, că după cum vorbești pari a fi un puști năzuros, (oricum, să-l stăpânești sănătos) n-are chiar avansul ăla tehnologic. Cam puerile "zicerile" tale. Mi-aduc aminte de ceea ce spun copiii: a mea e de-o mie de ori mai bună decât a ta. Sâc!! Las-o moartă, că Loganul e o mașină cu dotări, performanțe etc. corecte pentru prețul său. Au spus-o alții care au condus-o, fie ei chiar posesori de alte mașini mai scumpe. Nu uita de review-urile de pe net făcute chiar de nemți, care au spus că e o mașină rezonabilă la prețul ei. Despre design se poate discuta, unii spun că arată ca un dulap, cutie de conserve etc., alții că Renault a fost întotdeauna promotorul unor designuri, să le zicem, ciudate (vezi Clio). Mie, personal, Loganul îmi place chiar, mai puțin spatele, unde se putea mai bine.

P.S. De ce nu și-ar lua și țăranii înstăriți Megane, sau alde Vali Vijelie și adepții lor colorați? E o indicație despre valoarea generală a unei mașini cine o cumpără / conduce? Puterea financiară decide. Și eu mi-aș fi luat VW, de exemplu, dar ca salariat nu-mi permit. Caută să emiți judecăți mai de valoare, că altfel cazi pe panta ridicolului. wink.gif

This post has been edited by ursamajor: 24 Jul 2006, 10:18

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G - BR02UMa 2021 Comfort (+ 4 optiuni)
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
cj98czh
post 24 Jul 2006, 11:05
Post #395

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

cristirenault,

Cred ca ar trebui sa te opresti aici cu aroganta de care dai dovada si cu jignirile voalate care le aduci tuturor celor care nu au aceesi parere cu tine.
Este un forum unde fiecare poata sa isi exprine liber parerea nu sa si-o impuna.
Spui ca te pricepi la masini (mie personal nu mi se pare) atunci te rog adu argumente tehnice nu povesti nemuritoare.

Aaaa cand am spus ca s-au vandut Loganuri destul de multe in UE m-a referit chiar la UE (in special Ungaria si Gemania). Daca tu ai crezut ca nu stiu care sunt tari membre UE si ai tinut sa-mi spui ........multumesc, dar ..........

This post has been edited by cj98czh: 24 Jul 2006, 11:05

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
cristirenault
post 24 Jul 2006, 21:36
Post #396

Membru autentic

QUOTE(cj98czh @ 24 Jul 2006, 12:05)
cristirenault,

Cred ca ar trebui sa te opresti aici cu aroganta de care dai dovada si cu jignirile voalate care le aduci tuturor celor care nu au aceesi parere cu tine.
Este un forum unde fiecare poata sa isi exprine liber parerea nu sa si-o impuna.
Spui ca te pricepi la masini (mie personal nu mi se pare) atunci te rog adu argumente tehnice nu povesti nemuritoare.

Aaaa cand am spus ca s-au vandut Loganuri destul de multe in UE m-a referit chiar la UE (in special Ungaria si Gemania). Daca tu ai crezut ca nu stiu care sunt tari membre UE si ai tinut sa-mi spui ........multumesc, dar ..........
*

Ar trebui sa imi spui daca am dreptate cu faza ca ardelenii isi cumpara mai degraba Golf sh decat Logan nou , asta prima , apoi nu am facut nici o jignire voalata , nu vreau sa jignesc pe nimeni sunt constient ca asta e un forum civilizat si sa stii ca mai activez si pe altele si nu s-a simtit nimeni jignit pana la tine , deci nu am nimic cu tine , iti spun la modul cel mai serios...
Am zis sa vorbim concret despre masina asta Logan , punti , solutii tehnice alese etc. , te limitezi sa tot imi spui ca sunt putin priceput la masini , e parerea ta , dar sustine-o , vezi fisa tehnica de la Logan in ceea ce priveste trenul de rulare si ai sa te lamuresti , nu trebuie sa iti spun eu daca sunt sau nu povesti nemuritoare solutiile tehnice la masina asta... uimeste-ma cu analiza ta de cunoscator ( nu sunt ironic ) si fa-ma sa ma simt mic si nepriceput...
Raspunde-mi si care este parerea ta despre Suzuki Swift de la unguri versus LOgan Ro ... si in final , ai idee cate Loganuri s-au vandut in Germania?... vezi , acuzi ca nu dau date concrete , pai ma acuzi ca fac exact ceea ce faci tu?... fara suparare si repet nu am nimic cu tine si cu nimeni de pe forum si nu fac aluzii jignitoare, nu-mi sta in caracter... maxim pot fi ironic si ma opresc aici , sa jignesc , nici gand... cheers.gif

--------------------
+
AND
post 24 Jul 2006, 22:04
Post #397

Membru autentic

From: Bucuresti

L-am vazut in service. Aparent a incalecat un stalp, insa habitaclul era suficient de intact. Ma indoiesc ca au fost victime...chiar am ramas surprins cand m-am uitat inauntru.

Attached thumbnail(s)
0724_163410.jpg ( Size: 130.36k ) Number of downloads: 128

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
cristirenault
post 25 Jul 2006, 15:25
Post #398

Membru autentic

Faza dura , un coleg de servici , sef de-al meu , ma roaga azi sa ma interesez de Logan , am mers la 2 reprezentante Dacia , am luat oferte etc. omul vrea masina cu avans 0 tocmai de aceea a ales Logan si are si o varsta apreciabila persoana... care e faza dura... dupa discutii normale la o astfel de intalnire imi spun si unii si altii cam acelasi lucru si anume ca nu prea e masina Loganul si ca exista variante apropiate de pret de la alte marci dar ca ei tocmai solutia asta au gasit-o ca sa vanda Logan , avans zero , adica masina de vandut pe degeaba , in aparenta , am glumit cu faza asta sa nu o luati in serios , dar i-am intrebat si pe ei daca le place masina , daca aceasta masina are avantaje/atuuri etc , in unanimitate au zis ca aceasta masina se adreseaza celor care nu stiu prea multe despre masini si au nevoie de aceste masini mai mutl pentru carat cu ele si ca pot merge cu ele pe drumurile lor ( no comment) sareati pe mine ca am zis ca masina asta e foarte buna pentru cei din mediul rural si pentru necesitatile acestora si se adapteaza bine la drumurile mai proaste din mediul rural , iata ca si cei de la reprezentantele Dacia au aceeasi parere si clientii lor vad lucrurile cam la fel... ce e drept mai sunt si unii care isi cumpara Logan crezand ca si-au luat Mercedes si te privesc din el ca atare... asta nu am spus-o eu ci multi altii , eu personal repet ca nu am nimic cu conducatorii de Logan sau alte masini ca nu ma intereseaza , nici in sens pozitiv nici negativ... eu cataloghez aceasta masina doar o pacaleala din partea Renault de luat banii la romani si de la popoarele asemenea lor... fac pariu ca daca se mai fabrica DACIA 1310 exact clientii de Logan isi cumparau aceasta masina in continuare... insa in fata Daciei clasice imi scot palaria , in fata Loganului... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
ncristi
post 25 Jul 2006, 17:02
Post #399

Membru autentic

pentru cei din mediul rural

90% din romaina reprezinta mediul rural (inclusiv mediu ruralo-urban--mai mult rural de cat urban...anumite parti din B spre ex.) . Asa ca masina este prefecta adaptata.

Eu sustin in continuare ca masina este una bine adaptata pt conditiile de aici...o masina fiabila (si pt cei care nu cred pot demonstra cu cifre acest lucru nu prin palavarageala), nepretentioasa la combustibil cu o suspensie adaptata f bine pt caile rutiere de pe aceste meleaguri, revizii ieftine etc.

Bine...ca multi romani se cred exemplare nascute in locurii f civilizate si loganul reprezinta o jignire adresata calitatii extraordinare a vietii pe care o ducem este altceva.

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
cristirenault
post 25 Jul 2006, 19:31
Post #400

Membru autentic

QUOTE(ncristi @ 25 Jul 2006, 18:02)
90% din romaina reprezinta mediul rural (inclusiv mediu ruralo-urban--mai mult rural de cat  urban...anumite parti din B spre ex.) . Asa ca masina este prefecta adaptata.

Eu sustin in continuare ca masina este una bine adaptata pt conditiile de aici...o masina  fiabila (si pt cei care nu cred pot demonstra cu cifre acest lucru nu prin palavarageala), nepretentioasa la combustibil cu o suspensie adaptata f bine pt caile rutiere de pe aceste meleaguri, revizii ieftine etc.
Bine...ca multi romani se cred exemplare nascute in locurii f civilizate si loganul reprezinta o jignire adresata calitatii extraordinare a vietii pe care o ducem este altceva.
*

Tu din care categorie faci parte ca vad ca nu ai Logan?
Daca nu ai Logan inseamna ca ti-ai luat masini neadaptate mediului de circulatie din Romania, sper sa se faca drumurile prin Bucuresti ca acolo e mai rau ca la tzara... btw fac astia ceva sau nu? marea asfaltareeeeeee... sa stii ca sunt de acord si ai mare dreptate cu ceea ce spui tu dar ca si la tine si la mine este o contradictie si uite asa nu am Logan si il critic, mai ales in ceea ce priveste securitatea... sincer imi pare rau ca nu m-am nascut la Academia Romana si m-a facut mama la spital.... ce misto era... academicus ma chema radmasa.gif

--------------------
+
ncristi
post 25 Jul 2006, 19:47
Post #401

Membru autentic

La una din firmele cu care colaborez sunt 7 dacii logan 1.5 dci iar la cealata firma este 1.6 si urmeaza inca 2 masini logan dar diesel.

Ca fapt dives la cele 17 s-au schimbat in garantie doar 2 blocuri de lumini ia la ce-a de 1.6 nu s-a schimbat nimic.

Toate dieselurile au peste 30k iar cea de 1.6 face 15k.

PS
Si peuntru ca una din masini o folosesc si eu o adaug si pe ea in lista smile.gif

This post has been edited by ncristi: 25 Jul 2006, 19:52

--------------------
Sandero stepway 0.9 tce
+
cristirenault
post 25 Jul 2006, 19:55
Post #402

Membru autentic

sa stii ca nici o clipa nu mi-a trecut prin cap ca masina nu ar fi anduranta... nu sunt motive intemeiate sa cred ca motorul sau transmisia ori celelealte subansamble nu ar tine si sute de mii de km , eu ma refeream la design , forma generala, solutii tehnice adoptate pentru trenul de rulare care este de toata jena , pneuri , nu reusesc sa inteleg chiar nu puteau sa puna niste cauciucuri mai de doamne-ajuta????.... eu am zis si repet este o masina numai buna de pus la munca , voi m-ati luat la misto ca ii fac tzarani pe romani iar eu aveam cele mai bune intentii, chiar cred ca este o masina care se potriveste scopurilor lor... din pacate masina la capitolul siguranta , activa , pasiva de care vreti voi e zero , asta inseamna ca producatorului nu-i pasa de viata noastra sau mai bine zis acest producator crede ca romanului in general nu-i pasa de viata lui... fals , romanul este doar prost informat si credul , prin faptul ca pe spate scrie BY RENAULT omul se si gandeste la cele 5 stele ale Renault si trebuie sa recunoastem ca Renault face masini sigure , tocmai de aceea au scris acel lucru ca sa induca in eroare... motoare Renault au mai fost pe Dacia ... trebuia sa scrie direct Renault Logan si gata dar va zic eu , nu au curaj sa puna sigla Renault pe un asemenea produs pentru ca le-ar fi adus grave prejudicii de imagine cu o asemenea pseudo-masina...

--------------------
+
ncristi
post 25 Jul 2006, 20:59
Post #403

Membru autentic

solutii tehnice adoptate pentru trenul de rulare care este de toata jena

Cer-s alaea?

Platforma este aceeasi ca la clio 3...adica una f reusita si majoritatea componenteleor sunt facute de firme cu renume.

Spre ex am spart o si am vazut ca sunt fabricate de magneti marelli smile.gif...si oglinda este un subansamblu minor.

Computerul de la motor este fabricat de siemens, ABS se bosh, instalatia electrica de beru...deci nu s-au folosit comonente proaste asa cum se sugereaza.

This post has been edited by ncristi: 25 Jul 2006, 21:01

--------------------
Sandero stepway 0.9 tce
+
hellcat
post 25 Jul 2006, 23:31
Post #404

FrontYard Motorsport

From: Dieppe

QUOTE(cristirenault @ 25 Jul 2006, 22:55)
solutii tehnice adoptate pentru trenul de rulare care este de toata jena , pneuri , nu reusesc sa inteleg chiar nu puteau sa puna niste cauciucuri mai de doamne-ajuta????....
*

Hmmm, tu sigur vorbesti despre Logan? Deoarece, in cazul asta vreau sa te anunt ca Logan-ul este incaltat cu pneuri Barum, Michelin, Continental. Daca nu ma crezi mai fa-i o vizita vanzatorului de Logan-uri.
Si ca sa nu-ti fie afectata credibilitatea in aceasta zona, te rog lamureste-ne si pe noi inginereste de ce trenul de rulare este de toata jena?

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
cj98czh
post 26 Jul 2006, 07:27
Post #405

Membru de la Cluj ...

QUOTE(cristirenault @ 25 Jul 2006, 20:55)
sa stii ca nici o clipa nu mi-a trecut prin cap ca masina nu ar fi anduranta... nu sunt motive intemeiate sa cred ca motorul sau transmisia ori celelealte subansamble nu ar tine si sute de mii de km , eu ma refeream la design , forma generala, solutii tehnice adoptate pentru trenul de rulare care este de toata jena , pneuri , nu reusesc sa inteleg chiar nu puteau sa puna niste cauciucuri mai de doamne-ajuta????.... eu am zis si repet este o masina numai buna de pus la munca , voi m-ati luat la misto ca ii fac tzarani pe romani iar eu aveam cele mai bune intentii, chiar cred ca este o masina care se potriveste scopurilor lor... din pacate masina la capitolul siguranta , activa , pasiva de care vreti voi e zero , asta inseamna ca producatorului nu-i pasa de viata noastra sau mai bine zis acest producator crede ca romanului in general nu-i pasa de viata lui... fals , romanul este doar prost informat si credul , prin faptul ca pe spate scrie BY RENAULT omul se si gandeste la cele 5 stele ale Renault si trebuie sa recunoastem ca Renault face masini sigure , tocmai de aceea au scris acel lucru ca sa induca in eroare... motoare Renault au mai fost pe Dacia ... trebuia sa scrie direct Renault Logan si gata dar va zic eu , nu au curaj sa puna sigla Renault pe un asemenea produs pentru ca le-ar fi adus grave prejudicii de imagine cu o asemenea pseudo-masina...
*

Hai ca deja o dai la intors......ba este de toata jena...dar stai ca daca mai vorbim are parti bune....bati campii d-ne fara nici o motivatie tehnica, inafara ca tot vorbesti despre trenul de rulare, dar repet fara nici o argumentaie tehnica....deci vorba multa......sti tu mai departe....

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
ursamajor
post 26 Jul 2006, 16:09
Post #406

Membru pasager

Eu zic să nu-i mai dați atenție lui puștiulică. E pe dinafară de tot cu generalitățile lui. I-a spus-o cineva mai sus, subtil, (nu cred c-a priceput-o) că prea se crede din .... de domn.
Flăcău, în alte țări unde se fabrică s-a pus sigla de Renault pe Logan. Nu de Dacia Logan by Renault. LINK Eu îți recomand o documentare mai serioasă când vrei chiar să spui ceva care să rămână pentru posteritate. Altfel, logoreea ta nu face decât să agaseze.

--------------------
+
dya
post 26 Jul 2006, 16:21
Post #407

Membru fost gras

Formidabil cat poate sa-i modifice aspectul masca aia cu sigla Renault si vopsita in culoarea caroseriei...
Daca nu ma insel si grilele de radiator sunt schimbate nu-i asa?

--------------------
Nissan Qashqai 2008 1.5dCI 105CP
+
ursamajor
post 26 Jul 2006, 17:35
Post #408

Membru pasager

Da, aduce o țâră a mască de Megane. Cred că de acolo s-au inspirat. Grila nu cred că e modificată.

This post has been edited by ursamajor: 26 Jul 2006, 17:38

--------------------
+
cristirenault
post 26 Jul 2006, 18:48
Post #409

Membru autentic

Vad ca sunteti lipsiti de orice urma de respect si de bun simt , niste maimutoi care au probabil mai putin cu 10 ani ca mine ma fac "pustiulica" eu ar trebui sa-i fac pustpulica , ma da nici unul din desteptii de voi nu a dat un exemplu concret ci doar mancati borsh aiurea , cauciucurile de pe masinile din Galati erau Kormoran si erau de-a dreptul naspa .
cj98czh esti cel mai destept , al dracu de destept , nu ai raspuns la nimic din ceea ce ai spus si continui ca un catar incapatanat sa acuzi fara sa dovedesti ca sunt prost , sa-mi arati concret ca sunt cel mai mare fraier , esti tare baiatu' ... sincer sa te abtii sa mai faci vreun comentariu la adresa mea , daca iti convine ce citesti bine daca nu , nu poti sa contrazici afirmatiile mele facand referire la persoana mea , fa referiri la afirmatiile mele si abtine-te sa te referi la mine... asta de fapt e valabil pentru toti , va limitati sa va luati de viata mea si faceti afirmatii direct personale in loc sa comentati problema ridicata de mine... sunteti de toata jena , v-am respectat si va respect parerile , asta ar trebui sa faceti si voi , daca unul dintre voi ar scrie sau si-ar da cu parerea despre ceva si eu nu as fi de acord cu el m-as limita sa-i demonstrez cu date exacte ca nu are dreptate si nu as face referiri personale , insa comportamentul vostru , ma refer la cei care au facut aceste atacuri personale este de toata jena , dati dovada de lipsa de civilizatie , aveam impresia ca la Cluj sunt oameni educati si cu bun simt si care arata condescendenta fata de semenii lor , se pare ca sunt un mare prost si m-am inselat... eu asteptam in zadar sa-mi arati cu exemple clare ca sunt prost si tu mi-ai demonstrat ca de fapt tu esti asa , eu nu te-am rugat treaba asta... vroiam un dialog respectuos bazat pe afirmatii de ordin tehnic...
ursamajor te invit sa ne intalnim sa simti ca nu sunt deloc asa flacau cum crezi tu si sa iti rat ca stiu sa o dau bine , nu ca un flacau... daca se pune sigla Renault in alte tari , eu nu am stiut , era suficient sa imi spui ca nu am dreptate si recunoasteam ca am fost fraier si ai tu dreptate si m-am inselat dar ai vrut neaparat sa ai un atac la persoana... esti tare frate...sa-mi zici si mie care sunt acele tari in care se fabrica Logan , ca fapt divers , stiu unde se fabrica si in regim CKD si mai mult decat atat , dar sa ne zici totusi tarile alea ca sa vedem daca nu cumva se foloseste sigla tot ca sa profite de numele Renault ca sa vanda produsul...
ncristi... dupa cum ai dat quote la ce ziceam eu , ma refeream la trenul de rulare ca solutie constructiva , tu imi dai exemple : "Spre ex am spart o si am vazut ca sunt fabricate de magneti marelli smile.gif...si oglinda este un subansamblu minor.

Computerul de la motor este fabricat de siemens, ABS se bosh, instalatia electrica de beru...deci nu s-au folosit comonente proaste asa cum se sugereaza.
" asa ca sa ma lamuresti si pe mine cu ce am gresit eu , ABS-ul face parte din treaba asta cu trenul de rulare dar este o optimizare a trenului de franare cu privire la franare , franarea la Logan nu am criticat-o ci dimpotriva am apreciat-o ...oricum chiar daca nu ai facut cea mai buna corelare in raspunsul tau ai dat dovada cel putin de civilizatie si respect si nu ai facut nici un atac la persoana...insa sa stii ca producatori mai de "nerenume" decat cei pe care i-ai enumerat nu exista , cine ai vrea sa faca aprinderea?...Electronica Industriala?... Electroprecizia Sacele?... nu sunt ironic cu raspunsul , sa nu ma interpretezi asa dar cei care i-ai spus tu sunt singurii pe plan mondial.... sau or mai fi cine stie ce chinezi care fac aprinderi smile.gif iti multumesc totusi ca esti corect si repet nu ataci persoana ci opinia...
Personal cred ca acest forum este dedicat tuturor si celor care sunt contra si celor care sunt pro , sariti imediat pe unul care are alta parere decat voi , oameni buni ceea ce fac unii dintre voi este dictatura si arata ca ratiunea voastra este limitata si refuza sa conceapa ca mai exista si alte pareri, daca credeti ca putem dialoga civilizat fara sa ne atacam si sa ne credem mai destepti unii decat altii dialogam , daca nu , nu are sens sa mai stau pe acest forum , inseamna ca trebuie sa ramaneti voi cei care aveti totdeauna dreptate dar nu dovediti cu nimic asta ci doar sariti pe om cu pustiulica , ....... de domn.... ce ai vrut sa spui ca nu inteleg , sper ca nu are legatura cu familia pentru ca atunci te asigur ca ai o problema....ar fi bine ca adminii sa faca un pic pace in sensul asta si sa impuna respectarea bunului simt...
Va salut pe toti si daca aveti de gand sa ma injurati da-ti-i bataie si nu va abtineti , veti dovedi intreaga voastra civilizatie cu asta si o sa ridicati si nivelul moral al forumului prin asta... wink.gif

--------------------
+
ursamajor
post 26 Jul 2006, 19:25
Post #410

Membru pasager

Băieții pe care îi jignești într-una îți cer argumente de ordin tehnic, pe care ești absolut incapabil să le aduci. Subiectivismul nu dă bine când încerci să caracterizezi o mașină. Cu atât mai mult "observațiile" tale savante privind designul. Mai ales pe un forum care încearcă tocmai să "judece" cât mai obiectiv diversele produse marca renault/Dacia. Dacă era vorba de niște cucoane care-și alegeau mașina după culoare, mai ziceam.
Dacă măcar ai fi citit fișa tehnică a Loganului ai fi văzut că unele dintre soluțiile alea tehnice "de rahat" (în viziunea ta abracadabrantă, desigur) sunt folosite și la alte mașini mai pretențioase ale Renault. Însă logica ta izvorâtă din "amintire și din cântec haiducesc" nu face decât să demonstreze ce doreai să-ți demonstreze cj98czh.

P.S. Și, apropo, ce te face să crezi că unele firme românești (ai dat tu vreo două exemple nefericite) n-ar face produse competitive și fiabile? Să fie cosmopolitismul ăsta al tău dovada altor trăsături ale tale de caracter? Să știi că lucrez într-un domeniu ce-mi permite monitorizarea anumitor întreprinderi și produselor lor fabricate conform standardului ISO 9001. Pe zi ce trece capăt încrederea pe care o pierdusem în produsele autohtone. E adevărat că n-am avut ocazia să monitorizez firme producătoare de piese de Logan, dar sigur o fac alții. Așa că mucles! wink.gif

P.P.S. Îți mai zic o vorbă din popor și am încheiat discuția cu tine: "când îți spun mai mulți că ești beat, ai face bine să te duci să te culci".

This post has been edited by ursamajor: 26 Jul 2006, 19:31

--------------------
+
cj98czh
post 26 Jul 2006, 19:37
Post #411

Membru de la Cluj ...

Cristirenault

sincer nu mai are nici un rost sa mai port vreun dialog cu tine .....bine ca noi suntem prostii si tu esti ala destept...ce sa faci ...asta este..

Dar oricum subscriu si eu ..."cand zice lumea ca esti beat......"

Oricum aici trebuie scrise impresiile despre Logan nu parerile noastre despre care este mai destept decat care....

This post has been edited by cj98czh: 26 Jul 2006, 20:40

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
cristirenault
post 26 Jul 2006, 22:38
Post #412

Membru autentic

cand mai multi iti spun ca esti beat le dai de baut , asta e vorba pe la noi , e mai prieteneasca si mai frumopasa decat a de la voi , sa stii ca daca ai sa citesti tot dialogul meu cu cel de la Cluj ai sa vezi ca ne-am incapatanat amandoi sa nu dam detalii , asa ca cel putin aici treaba e chit , sincer si fara suparare , vad ca pe aici se lauda care mai de care cu meseria lui , eu de bine de rau am lucrat 5 ani la Dacia asa ca dracu sa ma ia daca eu nu stiu ce e pe acolo.... atunci stiti voi mai bine , meserie mai apropiata de masini decat a mea nu exista , ceva anisori buni de experienta sunt si ei , doar ca eu stau pe mai multe forumuri pentru ca datorita meseriei mele imi plac masinile in general , sincer e mai interesant sa vorbesc de valvetronic , dublu vanos si alte "prostii" de genul asta decat sa pierd vremea cu enumerarea celor mai ieftine solutii tehnice de la o masina ca Loganul , m-a deranjat ca atacati persoana si nu ideea... eu mi-am zis parerea despre Logan fara sa jignesc pe nimeni , am fost bine intentionat si nu mistocar , unii au interpretat cum i-a dus capul... sincer nu va inteleg agresivitatea , am sa abuzez cu riscul de a-mi lua warn si am sa fiu off-topic , ca sa se termine taraboiul asta am sa propun sa facem o intalnire comuna VAG - Renault , o sa vedeti super baieti , care printre altele respecta marca Renault si isi exprima parerea in mod pasnic nu agresiv asa cum faceti unii dintre voi... daca ne-am intalni ar fi cel mai bine insa suntem risipiti in intreaga Romanie si nu numai , eu zic ca un dialog coroborat cu un test in comun , argumente solid sustinute ar rezolva mult din miturile despre VW si Renault , am ales marcile astea doua pentru ca sunt cele mai reprezentative pe piata romaneasca si nu numai... stiti de ce nu v-am zis nimic de trenul de rulare?.... nu pot sa cred ca nu stiti solutia tehnica a trenului de rulare de la Logan... si nu cred ca nu stiti cat de bune sunt aceste solutii tehnice, mai bine zis ca sunt cele mai ieftine... implicit cele mai slabe , nu ca ar trebui sa fie slabe daca sunt ieftine dar din pacate este o realitate... voi ma puteti judeca cum vreti dar daca am comunica am ajunge la un numitor comun, daca ne jignim atunci chiar suntem niste huligani si nu pasionati de masini... nu cred ca sunteti asa si atunci va spun ca e pacat sa ne irosim timpul aiurea in loc sa facem schimb de pareri ... ISO 9001 , am facut cateva ture(tot vreo 5 ani) si pe la CAESAR Pitesti , adica MIoveni , daca stiti ce e ala v-am lamurit , asa ca ar fi bine sa aveti putina rabdare pana sa dati verdicte cu povesti nemuritoare... am gasit aici pe forum diverse etichetari Loganului cum ar fi "frigider pe roti" (probabil aerul conditionat e prea puternic , sigur nu se refera la design) si multe altele de la membri vechi si ferm convinsi ca masina asta este buna , toata lumea latra ca e o masina mult prea scumpa pentru ce ofera numai voi vreti sa ma convingeti sa-mi iau Logan, eu intentionez sa trec la alta marca din pacate , consider ca dupa 2 masini 100% Renault si 4 care fac parte din grup adicatelea Dacia ma intelegeti ca simt nevoia sa incerc si altceva... sa stiti ca am incercat si VAG si sunt placut surprins impotriva parerii mele initiale ca marca Skoda e de kka , m-am simtit ca un mare fraier si un om mult prea superficial in judecata cand am incercat o Skoda Octi 2... de acum sunt mai rezervat si prefer sa privesc fiecare marca intr-un mod diferit si individual... ce bine era daca ne intalneam... oricum care e din preajma , adica Galati sau Braila poate sa ma contacteze ...
cj98czh nu am avut nici un moment impresia ca noi doi am purtat un dialog , cel putin unul civilizat si sa stii ca tu ai fost cel ce a inceput si sincer nu ma asteptam la asta de la un ardelean, am multi prieteni ardeleni si sunt super... pacat
BTW ca tot m-ati imbatat amandoi... nu beau alcool niciodata... dar dau de baut daca e cazul smile.gif))
ursamajor daca ai vedea ce masini sunt in stare sa "gandeasca" baietii de la Caesar Pitesti ai intelege de ce zic ca Logan e o masina de toata jena... suntem capabili la capitolul creativitate si puteam sa facem o masina care sa poarte o amprenta romaneasca nu una franceza... si sa stiti ca nu suntem buni numai la design ci si la altele , din pacate nu avem tehnologia necesara de fabricatie sa punem in practica ce gandim si testam construind la stadiul de prototip... asta e , avem nevoie de investitori cu bani multi ca la noi nu prea sunt... si ca tot ziceati ca in Ro se fac lucruri la standarde EU , nu cred ca e cazul sa va insir acum ce se fabrica in Ro la capitolul componente de masini si anume , amortizoare , pneuri , parte de aprindere si management electronic , ornamente , instalatii electrice... produse de firme precum Bilstein , Siemens , BMW , Mercedes si lista poate continua... nu mai aveti impresia ca altii sunt "absolut incapabili"... si viziuni de "lumea copiilor"...
Va salut si iau o pauza ... Cristi.

--------------------
+
Manuel
post 26 Jul 2006, 23:13
Post #413

Membru autentic

From: VASLUI

cristirenault,imi pare rau, dar bati campii la greu, asta ca sa ma exprim elegant. Faci afirmatii neargumentate iar cand ti se explica ce si cum, o dai la intors. Nu m-as fi implicat in discutie insa nu pot sa nu observ ca ai aceeasi atitudine paguboasa ca a unui "cunoscut realizator de emisiuni auto" recte stimabilul domn Lazarus care nu scapa nici o ocazie de a arunca cu rahat in masina asta. Exemplu concludent: "Loganul este un sicriu pe roti, o batjocora la adresa romanilor"... (citat din memorie)... "m-am dat de doua ori peste cap la 70 km/h cu un Logan, e o masina de toata jena, care pune in pericol viata ocupantilor". Pai bine mai vita atomica, te dai de 2 ori peste cap la 70 km/h, scapi fara nici o zgarietura atat tu cat si soferul si spui ca masina e un sicriu pe roti... asta in loc sa-i pupi rotile ca ai scapat cu viata! Mai suna o cucoana, la fel de pornita: "domnu' lazarus, ce ma fac dom'le, am carnet de dooj de ani, n-am avut nici un accident si uite ca am patit-o cu jaful asta de Logan. Pur si simplu am intrat pe contrasens ... bicycle.gif Au sunat si oameni cu capul pe umeri, insa majoritatea nemultumiti de calitatea serviciilor din atelierele Dacia si nicidecum de masina.
Asa ca ia un sfat: zici ca ai lucrat 5 ani la Dacia, ma indoiesc, insa parerea mea nu conteaza. Daca totusi e asa, vino cu argumente, nu cu barfe de la coltul televiziunilor.
Hai noroc.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
ursamajor
post 27 Jul 2006, 05:54
Post #414

Membru pasager

Cum, măi Manuel, și tu? Și-așa băiatul suferă de mania persecuției, te mai iei și tu de el? Și mai ține și strașnic secretul trenului de rulare al Loganului. O fi crezând că s-o fi folosit vreo soluție tehnică de la căruțele rudarilor din zona lui pitorească, unde oamenii se îmbată ca porcii după ce deja sunt beți? icon_mrgreen.gif Îmi venise în minte și mie apropierea de "celebrul" Lazarus, expertul de la zeroTV, dar m-am temut că puștiul nu-l știe. Însă se pare că m-am înșelat, fiindu-i idol.

P.S. Pare că a lucrat la NASA, nu la Dacia că prea e aero-spațial în materie de mașini.

This post has been edited by ursamajor: 27 Jul 2006, 05:59

--------------------
+
cristirenault
post 27 Jul 2006, 07:25
Post #415

Membru autentic

QUOTE(ursamajor @ 27 Jul 2006, 06:54)
Cum, măi Manuel, și tu? Și-așa băiatul suferă de mania persecuției, te mai iei și tu de el? Și mai ține și strașnic secretul trenului de rulare al Loganului. O fi crezând că s-o fi folosit vreo soluție tehnică de la căruțele rudarilor din zona lui pitorească, unde oamenii se îmbată ca porcii după ce deja sunt beți?  icon_mrgreen.gif Îmi venise în minte și mie apropierea de "celebrul" Lazarus, expertul de la zeroTV, dar m-am temut că puștiul nu-l știe. Însă se pare că m-am înșelat, fiindu-i idol.

P.S. Pare că a lucrat la NASA, nu la Dacia că prea e aero-spațial în materie de mașini.
*

ursamajor , esti din Br , ce zici sa ne intalnim sa discutam live despre Logan , ma refer la cel mai prietenesc mod posibil , daca vrei imi dai PM si iti dau numarul de tel si ne intalnim cand vrei tu dupa ora 16 , e pacat si tu care esti exact dintr-o zona mai neagra a Romaniei sa faci afirmatii de genul asta , zici ca esti din oras cu Panait Istrati , pai cred ca ai atata cultura cat sa nu mai faci caterinca si bataie de joc aiurea-n tramvai , ca sa nu mai spun de faza cu pustiul... sunteti de toata jena... cat despre secretul trenului de rulare...stie orice prost din tara asta ce tren de rulare are Logan , ce draq tot inventati cu secretul asta... daca voi va imaginati ca ma simt persecutat de cineva sunteti cel putin naivi, cel mai bine ar fi sa ne intalnim si atunci discutam toate aspectele legate de Logan , o sa vezi si cat de idiot sunt asa cum ziceti voi , o sa iti para rau ca ai fost atat de superficial si ai caracterizat astfel un om pe care nu il cunosti absolut deloc... e pacat ca va calcati singuri demnitatea umana inpersoana , puteti sa ziceti orice de acum incolo , va las in pace si nu va mai spun niimc puteti sta 10000000 de ani in naivitatea voastra despre Logan , chiar nu vreau sa fac de bacanie topicul asta... cum spuneam daca ne intalnim lamurim totul si iti spun eu ca o sa-ti ceri scuze pe forum pentru atitudinea si caracterizarea care mi-ai facut-o , daca ai vrei 70 ani poti sa-mi spui pustiu' smile.gif))))))) chiar ma vei flata... hai sa ne intalnim si ai sa vezi ce tip de treaba sunt si nicidecum asa cum ma caracterizati unii dintre voi si imi vei vedea si personalitatea ce ma caracterizeaza si vei intelege ca nu poate cineva de pe un forum sa ma persecute...nu ma comparati pe mine cu pacaliciul ala , mi-a fost de ajuns sa ma uit 1 inut la el acum multa vreme in urma ca sa vad ca nu stie nimic... uite cel mai mult vreau sa ma convingi ca Logan este o masina care isi merita banii si sa imi arati ca m-am inselat... atunci imi voi cere scuze fata de toti posesorii de Logan din Romania ...

Date tehnice pentru cele 3 tipuri de motorizare ale modelului Logan
Motorizare Benzina Diesel
Tip motor K7J 710 K7M 710 K9K 790
Cilindree (cm3) 1390 1598 1461
Alezaj x cursă (mm) 79,5 x 70 79,5 x 80,5 76 x 80,5
Număr de cilindri 4 4 4
Raport volumetric 9,5:1 9,5:1 18,3:1
Număr total de supape 8 8 8
Norme de depoluare Euro 3 Euro 3 Euro 3
Putere maximă (Kw/CP) 55 (75) 64 (90) 48 (65)
Regim putere maximă (tr/min) 5500 5500 4000
Cuplu maxim CEE (nm) 112 128 160
Regim cuplu maxim (tr/min) 3000 3000 2000
Tip injecție multipunct multipunct directă cu common rail sferic + turbo
Carburant benzină fără plumb benzină fără plumb motorină
Transmisie
Tip manuală (JH1 053) manuală (JH3 052) manuală (JH3 053)
Număr de rapoarte 5 +1 5 +1 5+1
Directie
cu cremaliera asistata hidraulic, în serie sau optional pe anumite versiuni
diametru de bracaj între trotuare (m) 10,50
numarul de rotatii de volan : directie manuala directie asistata 4,55 / 3,18
Sistem de frânare
tip sistem de frânare hidraulic, dublu circuit fata/spate în x
limitator de presiune sensibil la sarcina spate
servofrana : simpla (s) (") s - 9"
fata : discuri (ø mm) 259
spate : tamburi (t) (ø ") 8
Punti
puntea fata McPherson cu brat inferior triunghiular si bara stabilizatoare
Bara antiruliu fata (mm) 24,5
puntea spate punte în h cu profil deformabil si epura programata, cu resorturi elicoidale
Roti si pneuri
roti (") 6,0 J 15
pneuri 185/65 R15
Capacitati
volum portbagaj (l) 510
rezervor carburant (l) 50
rezervor spalare geamuri (l) 3,5
Performanțe
viteza maxima (km/h) 162 175 155
0-1000 m cu start de pe loc (s) 34,9 33,5 37
0 la 100 km/h (s) 13 11,5 15.5
Consum conform normelor CEE nr. 99/100
Ciclu complet (l/100km) 6,8 7,2 4.8
Ciclu urban (l/100km) 9,2 10,0 5.8
Ciclu extra-urban (l/100km) 5,5 5,7 4.3
Emisie CO2 (g/km) 164 173 128
Mase (kg)
la gol în ordine de mers 975 980 1065
total maxim autorizat (mmac) 1535 1540 1600
sarcina utila 425 425 415
greutate totala rulanta 2300 2300 2350
remorcabila cu frânare* 1100 1100 1100
remorcabila fara frânare 525 525 570
Dimensiuni
Lungime (mm) 4247
Lățime (mm) 1740
Ampatament (mm) 2630
Înălțime (mm) 1525
Ecartament față (mm) 1480
Ecartament spate (mm) 1470
Multumiti?.... copy - paste....inca odata... nu va cred atat de prosti incat sa nu stiti ce e cu masina asta... v-am cantat in struna si v-am pus datele tehnice LOgan...
Oricum ramane valabila invitatia sa ne intalnim... daca dupa toate astea voi trageti concluzia ca trebuie sa jigniti in continuare nu va abtineti simtiti-va bine , asta inseamna progres... la unii , altii se intalnesc civilizat si discuta...e mai simplu...
Va salut . Cristi.

--------------------
+
cj98czh
post 27 Jul 2006, 08:45
Post #416

Membru de la Cluj ...

Da mare explicatie ai dat ce sa zic.....

Datele sunt pe site-ul Dacia si copy and paste nu este greu de dat asa ca hai lasa-ma ca esti pe aratura rau de tot....si te rog nu mai scrie romane ca vine unul care chiar vrea sa citeasca generalitati despre Logan si gaseste romanele tale fara nici un subiect.

Scuze pt. tot off-topicul de pana acuma, de fapt cred ca adminii ar putea sa faca putina curatenie dupa noi pt. ca nu cred ca interseaza pe nimeni aceste discutii lipsite de orice sens.

Si ATENTIE MARE MARE nu te-am facut nici prost si nici maimutoi..... in timp ce tu continui sa jignesti ........asa ca.......
Oare chiar nu vede nici un admin ineptiile spuse de tine.....

This post has been edited by cj98czh: 27 Jul 2006, 12:23

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
LUYgescu
post 27 Jul 2006, 09:41
Post #417

membru diesel-ist

From: ploiesti

complet de acord...mai ales ca parerile lui renault tongue.gif nu ajuta la nimic, sunt doar generalitati, nimic concret...

renault, ne zici si noua vara asta ce are trenul de rulare?! tot intru pe forum pentru asta, si astept cu interes parerile tale , mai ales ca ele sunt bazate, sper, pe bogata ta experienta ca si angajat dacia...eu unul sunt foarte multumit de comportamentul lui pana acum...

numai de bine....si incerca sa fii mai la obiect, ca pe mine unul ai inceput sa ma plictisesti...repeti intr-una ce spui de la primul post, ti-am inteles parerea, ar fi cazul sa vii cu argumente...

--------------------
DACIA LogaN...1.5dci preferance
+
ursamajor
post 27 Jul 2006, 13:23
Post #418

Membru pasager

QUOTE(cristirenault @ 27 Jul 2006, 08:25)
ursamajor , esti din Br , ce zici sa ne intalnim sa discutam live despre Logan , ma refer la cel mai prietenesc mod posibil

Ce te face să crezi că ți-aș acorda din timpul meu pentru a auzi ... nimic?

Hai, luminează-ne și pe noi, maestre, și zi-ne odată ce-i cu trenul de rulare. Aș prefera întâi să dai o definiție trenului de rulare, fiindcă intuiesc că faci o mare confuzie. wink.gif

Uită-te la două Volvo aici și la ce trenuri de rulare au. Și Audi A3, Fiat grande punto (ce-i drept pe toate roțile) au McPherson. Și multe alte mașini. Loganul are și el punte McPherson, direcție pe cremalieră asistată hidraulic (de la Preference în sus), au apărut și discurile ventilate (cel puțin așa știu eu, la diesel), iar pe spate ți s-a explicat cum nu se poate mai bine de ce s-a adoptat soluția tamburilor.
Cum am spus, explică-ne tu că poate noi suntem prea dobitoci să vedem în locul celor de mai sus o oiște de căruță sau vreun cărucior de butelii.

P.S. Tu chiar nu vezi ce ridicol ai ajuns să fii? Las-o naibii, măi, mai era un exaltat Kunzite, care susținea că Oltcitul lui e 5 clase peste Logan. Ori ești neam cu el? icon_mrgreen.gif
P.P.S. Citește aici un banc și-apoi spune-ne câtă apă bei tu. radmasa.gif

This post has been edited by ursamajor: 27 Jul 2006, 13:48

--------------------
+
cristirenault
post 27 Jul 2006, 15:15
Post #419

Membru autentic

vorbesti de frane ventilate , frate cred ca ai 100 de ani , ce ti se pare deosebit la franele ventilate pentru anii 90 ~00 , am zis eu ca nu ar fi buni tamburii?... cred ca ma confunzi, imi spui ca mi s-a explicat ce si cum cu tamburii , ce legatura am eu cu astea? se vede ca sunteti superficiali si credeti ca orice punte McPherson este identica cu alta de la orice marca , este vorba de un principiu constructiv si variatiuni pe tema respectiva dar sunt totusi diferite , mai e si cea pseudo-Mc Pherson etc. se pare ca din prostie si din nestiinta ii criticati pe altii ca nu stiu ce vorbesc , aveti dreptate , sunt un mare superficial , nu stiu nimic , si cea mai mare dreptate o aveti ca sunt un mare prost si asta pentru ca vorbesc cu cine nu trebuie si nu deschid ochii sa imi dau seama ca nu am cu cine vorbi , greseala mea este ca v-am respectat , aveti mare dreptate, nu ma asteptam sa vii sa ne vedem ursamajor , ai fi fost destept daca faceai asta , ai dat o replica de redus mintal cum ca nu iti pierzi tu timpul cu mine , sincer m-ai fi uimit sa vii si sa fii un om cu capul pe umeri ... inchei aici si va recomand sa ma injurati cat puteti voi de tare ca mi-ati dovedit ca sunteti campioni la mistouri si la luat lumea-n ghioaga... nu am nimic in comun cu voi si imi pare mie rau de timpul pierdut , chiar puteti sa spuneti absolut ce vreti , nu am legatura cu oameni ca voi... ati facut din topicul asta o vendeta , se pare ca voi nu prea cititi decat ce vreti , aveti atentie selectiva , cititi fratilor ce zic altii de Logan si o sa vedeti ca eu am fost copil mic, pustiulica pe langa ce fel va iau altii in bascalie si culmea sunt colegi de forum si imi place tare al naibii ca unii zic ca aceasta masina se adreseaza celor care nu au prea multa minte , in fond e cea mai proasta masina de pe glob ,nu ma refer la tot felul de chinezarii sau mai stiu eu ce , cu toate ca si aia fabrica sub licenta masini foarte bune si bine adaptate pentru piata lor...
ursamajor esti un mare fraier ca nu ai vrut sa te intalnesti "maestre" , invatai si tu ceva , acum chiar imi este sila sa discut cu voi , cred ca Trabantistii au mult mai multa minte... si aia chiar era o masina buna ... hai la un versus Logan~ Trabant.... sunt topicuri aici pe forum in care se discuta despre Logan versus coreene , cititi-le si voi si puteti sa va dati palme de ce investitie buna ati facut smile.gif
Nu am nimic personal cu nimeni si chiar am fost galant si am invitat la comunicare serioasa , se pare ca nu am cu cine , orgoliile , mandria si tzarania unora ma depasesc........ma recunosc invins si recunosc ca sunt un mare superficial si nu stiu nimic despre aceasta masina , sunt ironic si bat campii dar consider ca daca nu stii ce e ala un Logan nu ai pierdut nimic in ceea ce priveste cunostintele automobilistice.... mor de ras cand aud de directie cu cremaliera asistata hidraulic , frane disc ventilate, stergatoare de parbriz (care merg ca dracu) si culmea , are si antena masina asta , bine ca nu i-au pus si cheita sa ai de unde sa o intorci , tu nu vezi ca deja constructorii seriosi renunta la directia hidraulica si trec la cea asistata electric ??? lasa frate ca-s eu prost.... cel putin ma felicit ca nu-s asa lache sa-mi iau Logan... limuzina frate nu am ce zice... BTW stiti cum se calculeaza centrul de greutate?... ia vedeti cam cum e treaba asta la Logan....buna masina....
Specific ca nu vreau sa jignesc posesorii de Logan in general ca nu am nimic cu oamenii , cu aia care se cred soferi de limuzine am eu ce am ....
Deci chiar va rog...injurati-ma...cat puteti voi de tare , ironizati-ma faceti ce vreti , oricum nu ma astept la ceva prea destept de la voi.....
Va salut, Cristi.
Daca-mi spunea cineva ca discutand ceva tehnic ajungi la un asemenea rahat nu credeam si ii spuneam ca pasionatii de masini se trateaza cu respect nu cu marlanie si atacuri personale...
la modul cel mai sincer va doresc sa va bucurati de masinile vostre , orice marca ar fi ele si sa va tinacat mai mult si fara cheltuieli neprevazute...
In final recunosc , Logan este un mare pas pentru Dacia , dar un pas prea mic ca sa avem senzatia ca va putea prinde din urma vreo alta firma de masini din Europa...

--------------------
+
ursamajor
post 27 Jul 2006, 16:42
Post #420

Membru pasager

QUOTE(cristirenault @ 27 Jul 2006, 16:15)
...nu ma asteptam sa vii sa ne vedem ursamajor , ai fi fost destept daca faceai asta , ai dat o replica de redus mintal cum ca nu iti pierzi tu timpul cu mine...

Vezi că deja sări calul. Încearcă să nu mă mai jignești. Redus mintal ești tu cu toată incoerența și bălmăjeala de gândire ce-o ai în creieri. Oi fi și tu vreun mecanic de pe la vreun service SRL, om cu "înaltă calificare", care are impresia că deține secretele a tot ceea ce se fabrică în materie de auto.
Eu am vorbit de tot ceea ce intră în categoria tren de rulare, țâcă, și mă așteptam să nici măcar să n-ai habar de componentele acestuia. I-ai tot tras cu cauciucurile că-s proaste (cred că astea le asimilai cu trenul de rulare), ai schimbat diapazonul când te-a tras de mânecă un coleg apoi... incoerență totală.
Eu-unul încă aștept să mă uimești cu vreun raționament de valoare, dar se pare că faci parte fie din categoria celor care au cap să nu-i plouă în gât, fie din a acelora al căror cap produce doar mătreață. Îți recomand doar să citești detașat (ca și cum ar fi scrise de altul) ultimele tale două post-uri și să le dai notă. Îți garantez eu că te lași singur corigent. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
24 Pages « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 06:47
Dacia