Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane II vs Golf V

VladSoare
post 30 Nov 2004, 10:53
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Voluntari, pe stînga

Oricum, rolele si intinzatorul nu cred ca sunt maintenence free.

Ba da, teoretic trebuie sa fie pe viata, sau cel putin sa umbli la ele numai cu ocazia unei revizii capitale. La distributia cu lant se umbla mult mai greu decit la aia cu curea, tocmai in ideea ca n-ar prea trebui sa umbli acolo in mod normal.
Dar ma rog, defectiuni pot aparea si acolo, bineinteles. smile.gif
Daca zdranganea lantul, inseamna ca intr-adevar era ceva in neregula.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MBZ
post 30 Nov 2004, 14:26
Post #32

Membru autentic

Group: Banned

Zice bine VladSoare
io la mecedes am facut mai bine de un milion de km si are lantul si intinzatorul original, am schimbat la un moment dat intizatorul ca aveam unul nou care statea in cutie, si oricum ala al ei avea 830k, dar este functional si acum...
distributia cu lant facut cum trebuie este nemuritoare(aproape) si dacia face exceptie de la aceasta regula(atat lantul cat si pinioanele si intinzatorul)

--------------------
+
SorinV
post 30 Nov 2004, 21:16
Post #33

Membru autentic

From: a

ce mercedes mbzule !

--------------------
a a a
+
pablo
post 27 Feb 2005, 16:07
Post #34

Membru autentic

From: ORADEA

Megane II vs Golf V

Cred ca e o gluma ...
M-am uitat un pic pe dotari/preturi la VW si m-am amuzat copios!
Pai eu pe al meu RMII Sedan la dotari comparabile am dat pret TTI (de fapt cred ca mai putin) decat ar costa un Golf V 1,6 (nu FSI) la pret CIP!
Un 20-25% in plus doar pentru a avea un VW Golf ???

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
raducu68
post 27 Feb 2005, 17:40
Post #35

Membru Demisionat

From: Bucuresti

la mine la firma au fost cumparate 8 buc. Golf V noi acum cca 4 luni. ideea a fost "dai un ban si nu te doare capul, e masina germana".
rezultatele au fost mult sub asteptari, au fost probleme care n-ar fi aparut niciodata la golfurile modele mai vechi, mai ales cind sint practic noi.
nu e vorba ca sint posesor reno, asta s-a intimplat pur si simplu.
se pare ca VW a facut rabat mare la calitate cu acest model pentru a scoate un pret cit mai competitiv. pacat.

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2005 Privilege
+
RCS
post 27 Feb 2005, 18:09
Post #36

The Gotfather

From: Romania

la mine la firma au fost cumparate 8 buc. Golf V noi acum cca 4 luni. ideea a fost \"dai un ban si nu te doare capul, e masina germana\".
rezultatele au fost mult sub asteptari, au fost probleme care n-ar fi aparut niciodata la golfurile modele mai vechi, mai ales cind sint practic noi.
nu e vorba ca sint posesor reno, asta s-a intimplat pur si simplu.
se pare ca VW a facut rabat mare la calitate cu acest model pentru a scoate un pret cit mai competitiv. pacat.
[u]
Din pacate in ziua de azi multe firme pedaleaza pe acest criteriu: pret competitiv in defavoarea calitatii !!!

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
raducu68
post 27 Feb 2005, 18:22
Post #37

Membru Demisionat

From: Bucuresti

mdah... mult mai reusit este insa noul passat (desi nu mai e chiar "nou"), echivalentul laguna la reno, cum ar veni... dintr-un lot de 15 luate acum 9 luni, nici o problema majora! repet, sint simple constatari pe baza unor eshantioane de 8, respectiv 15 buc.

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 2005 Privilege
+
demisonat
post 27 Feb 2005, 18:38
Post #38

Membru autentic

G5 , este o masina scumpa cp , asta este un fapt recunoscut si de vw ( au incercat ei ceva cu climaticul moca ... dar nu a iesit ) , parerea mea este ca mai reusit a fost golf 4.
Dar comparatia asta vs sau ce e nu are rost , totul tine de gust si design , si nu poti sa c...ci in gusturile nimanui , daca cineva vrea golf mai pluseaza si isi ia poate sa zica lumnea ca e cea mai naspa masina.
Si eu am vrut m2 sedan , m-am sucit sa vad cum e la nemti , si te rog sa ma crezi skoda mea cu aceeasi platforma isi merita mai bine banii decat un g5.

--------------------
Octavia 2 elegance fulll!!!!
+
pablo
post 27 Feb 2005, 18:45
Post #39

Membru autentic

From: ORADEA

Subscriu si eu pentru Skoda Octavia II.
O varianta pe care am mai studiat-o si eu a fost Skoda Octavia II.In final m-am decis pentru RMII datorita pretului+design mai avangardist.
Octavia mi se pare mai conservatoare.

De altfel o sa vedem la sfarsitul anului cat succes (in vanzari) a avut in Romania VW Golf V.Pot pune pariu ca tot Octavia va fi cea mai vandut automobil din gama VW.

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
+
demisonat
post 27 Feb 2005, 18:50
Post #40

Membru autentic

Aici o sa vedem cum vw da cu batu in balta , pai la octavia a crescut termenul de livrare la 12 saptmani din cauza cererii prea mari ( asta poate sa confirme si flousky si valix), iar aia de la vw iti aduc g5 in 2 .
Si iti mai dau si tot felul de reduceri , romanu tot la reno si la skoda sta la coada smile.gif

--------------------
Octavia 2 elegance fulll!!!!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 13:35
Dacia