Megane II vs Golf V
![]() ![]() ![]() |
Megane II vs Golf V
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Zice bine VladSoare
io la mecedes am facut mai bine de un milion de km si are lantul si intinzatorul original, am schimbat la un moment dat intizatorul ca aveam unul nou care statea in cutie, si oricum ala al ei avea 830k, dar este functional si acum... distributia cu lant facut cum trebuie este nemuritoare(aproape) si dacia face exceptie de la aceasta regula(atat lantul cat si pinioanele si intinzatorul) |
-------------------- |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
ce mercedes mbzule !
|
--------------------
a
a
a
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Megane II vs Golf V
Cred ca e o gluma ... M-am uitat un pic pe dotari/preturi la VW si m-am amuzat copios! Pai eu pe al meu RMII Sedan la dotari comparabile am dat pret TTI (de fapt cred ca mai putin) decat ar costa un Golf V 1,6 (nu FSI) la pret CIP! Un 20-25% in plus doar pentru a avea un VW Golf ??? |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine la firma au fost cumparate 8 buc. Golf V noi acum cca 4 luni. ideea a fost "dai un ban si nu te doare capul, e masina germana".
rezultatele au fost mult sub asteptari, au fost probleme care n-ar fi aparut niciodata la golfurile modele mai vechi, mai ales cind sint practic noi. nu e vorba ca sint posesor reno, asta s-a intimplat pur si simplu. se pare ca VW a facut rabat mare la calitate cu acest model pentru a scoate un pret cit mai competitiv. pacat. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE la mine la firma au fost cumparate 8 buc. Golf V noi acum cca 4 luni. ideea a fost \"dai un ban si nu te doare capul, e masina germana\".
[u]
rezultatele au fost mult sub asteptari, au fost probleme care n-ar fi aparut niciodata la golfurile modele mai vechi, mai ales cind sint practic noi. nu e vorba ca sint posesor reno, asta s-a intimplat pur si simplu. se pare ca VW a facut rabat mare la calitate cu acest model pentru a scoate un pret cit mai competitiv. pacat. Din pacate in ziua de azi multe firme pedaleaza pe acest criteriu: pret competitiv in defavoarea calitatii !!! |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
mdah... mult mai reusit este insa noul passat (desi nu mai e chiar "nou"), echivalentul laguna la reno, cum ar veni... dintr-un lot de 15 luate acum 9 luni, nici o problema majora! repet, sint simple constatari pe baza unor eshantioane de 8, respectiv 15 buc.
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
G5 , este o masina scumpa cp , asta este un fapt recunoscut si de vw ( au incercat ei ceva cu climaticul moca ... dar nu a iesit ) , parerea mea este ca mai reusit a fost golf 4.
Dar comparatia asta vs sau ce e nu are rost , totul tine de gust si design , si nu poti sa c...ci in gusturile nimanui , daca cineva vrea golf mai pluseaza si isi ia poate sa zica lumnea ca e cea mai naspa masina. Si eu am vrut m2 sedan , m-am sucit sa vad cum e la nemti , si te rog sa ma crezi skoda mea cu aceeasi platforma isi merita mai bine banii decat un g5. |
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Subscriu si eu pentru Skoda Octavia II.
O varianta pe care am mai studiat-o si eu a fost Skoda Octavia II.In final m-am decis pentru RMII datorita pretului+design mai avangardist. Octavia mi se pare mai conservatoare. De altfel o sa vedem la sfarsitul anului cat succes (in vanzari) a avut in Romania VW Golf V.Pot pune pariu ca tot Octavia va fi cea mai vandut automobil din gama VW. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
demisonat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 3 August 04 ![]() |
Aici o sa vedem cum vw da cu batu in balta , pai la octavia a crescut termenul de livrare la 12 saptmani din cauza cererii prea mari ( asta poate sa confirme si flousky si valix), iar aia de la vw iti aduc g5 in 2 .
Si iti mai dau si tot felul de reduceri , romanu tot la reno si la skoda sta la coada ![]() |
-------------------- Octavia 2 elegance fulll!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:35 |