Cotiera la megane II authentique
![]() ![]() ![]() |
Cotiera la megane II authentique
luyman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2004 1.5 DCI
|
|||
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(Christu @ 27 Sep 2007, 17:10) se gasesc la cora cotierele din imagini, la preturi foarte mici (fata de cei 900 ron vehiculati pentru o cotiera originala), dar cind pui mina pe ele iti doresti sa nu o fi facut vreodata. nu stiu daca se potrivesc, dar sint groaznice. poate gasiti la dezmembrari de la vreo masina distrusa o cotiera originala. edit: ok, nu se vad in citat pozele, trebuie sa mergeti la mesajul original ca sa le vedeti. This post has been edited by Rimio de Vassur: 26 Nov 2007, 01:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Le-am vazut si eu live (in targ la Vitan). Sunt patetice..........
Mai caut din dezmembrari cu toate ca tot caut de 6 luni si nu am gasit decat beige sau de piele.... |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
pe mine ma multumeste asta
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
La Reno Bras Iasi am intrebat cat ar costa o cotiera, am primit raspuns, undeva la 15 mil. Ieri am mers la ei cu, codurile luate de pe forum si am intrebat in functie de coduri preturile si am primit urmatoarele preturi. Scriu codurile poate intereseaza pe cineva
![]() 1. 8200515123 maner consola - 430 Ron; 2. 8200184181 protector balama - 30 Ron; 3. 8200491138 fatada consola - 75 Ron; 4. 8200491128 consola frana - 30 Ron; 5. 8200491133 fatada superioara consola -120 Ron; 6. 8200079090 consola levier - 276 Ron; 7. 8200491155 consola frana - 26 Ron. TOTAL 987 RON ![]() ![]() Preturile includ TVA. |
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cam scump! In cazul meu platesc pentru deciziile luate - ca nu am optat ptr expresion deci nu voi da 10 milioane pe o cotiera!
Multumim ca ne impartasesti si noua din eforturile tale! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mafia_ooops @ 5 Jan 2008, 21:18) La Reno Bras Iasi am intrebat cat ar costa o cotiera, am primit raspuns, undeva la 15 mil. Ieri am mers la ei cu, codurile luate de pe forum si am intrebat in functie de coduri preturile si am primit urmatoarele preturi. Scriu codurile poate intereseaza pe cineva ![]() 1. 8200515123 maner consola - 430 Ron; 2. 8200184181 protector balama - 30 Ron; 3. 8200491138 fatada consola - 75 Ron; 4. 8200491128 consola frana - 30 Ron; 5. 8200491133 fatada superioara consola -120 Ron; 6. 8200079090 consola levier - 276 Ron; 7. 8200491155 consola frana - 26 Ron. TOTAL 987 RON ![]() ![]() Preturile includ TVA. Care dintre aceste coduri este pentru plasticul care tine suporturile de pahare, bricheta si inelul de la schimbator? |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
Care dintre aceste coduri este pentru plasticul care tine suporturile de pahare, bricheta si inelul de la schimbator?
Cred ca ar fi asta - 8200491133 fatada superioara consola -120 Ron dar nu bag mana in foc.Oricum, vezi si poze cu piesele daca mergi al Reno. Eu azi am dat comanda de capacul care acopera mufa de diagnosticare 6Euro +TVA, dar dintre coduri nu stiu care este exact. |
--------------------
Reno
Megane 2.1
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
la preturile astea
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
250 ron la ausburg
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
merci - maine dau o fuga sa o vad( cotiera)
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
cuza26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 4 May 07 From: Bucharest ![]() |
Christu cand spui ca ai gasit la dezmembrari ai gasit cu tot cu ansamblul central ca din cate am vazut pe forum trebuie schimbate toate piesele alea. Ma gandesc si eu asa ca daca iau ceva beige si mai gasesc la o dezmembrari o bancheta spate de manager pot sa pun tapiteria de pe bancheta pe cotiera...si poate iese ceva...in ceea ce priveste restul pieselor chiar daca sunt beige se pot vopsi nu? daca stii unde gasim cotiera il bag pe al meu la inaintare sa vedem cum iese si pe urma mai vedem....orisicum in cel mai rau caz putem pune pesele originale la loc.....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
Ai un raspuns aici
http://www.reno.ro/Cum-se-monteaza-cotiera-t101881.html succes:) |
--------------------
Reno
Megane 2.1
|
|
Christu |
![]()
|
Cuza, daca vrei iti trimit contactele acelui atelier.Ei imi dadeau tot ansamblul ptr 700 ron ultimul pret. Un coleg de forum a luat cu 500 ron se pare.
treaba cu tapitatul nu cred ca merge...nu e suprafata perfect plana, la margini se indoaie. Eu mai astept pana gasesc in alte parti cu 100 eur, tocmai am ratat una la o zi undeva. Va zic daca mai gasesc. Bafta! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
cuza26 |
![]()
|
in nici un caz nu voi da 700 de ron pe ea....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu aprox 1 an am luat eu tot ansamblul de cotiera de la un nene care aducea megane-uri din afara special pt dezmembrat. Am dat 300 sau 350 de ron. Nu este o piesa carese distruge asa usor in accidente si ar trebui sa se gaseasca "pe stoc" la dezmembrari. Nu am cautat foarte mult dupa ea. Poate a mai crescut pretul datorita cererii.
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
cuza26 |
![]()
|
sandrino poate ne dai si noua un nr de contact pentru nenea cu dezmembrarile...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SANDRINO @ 12 Mar 2008, 10:28) In urma cu aprox 1 an am luat eu tot ansamblul de cotiera de la un nene care aducea megane-uri din afara special pt dezmembrat. Am dat 300 sau 350 de ron. Nu este o piesa carese distruge asa usor in accidente si ar trebui sa se gaseasca "pe stoc" la dezmembrari. Nu am cautat foarte mult dupa ea. Poate a mai crescut pretul datorita cererii. Sandrino asteptam nr de tel de la dezmembrari si eventual adresa |
--------------------
Renault
Megane Sedane
- zum
2007/1.6 . 16v
|
|
cuza26 |
![]()
|
pentru cei care vor ansamblu cotiera pe bej am gasit undeva la 250 RON: 0722982257. eu mai caut pe negru, dar se pare ca foarte greu....
tagartaa mi-a zis sandrino ca nu mai are numarul, oricum daca mai cautam pe net gasim pana la urma... ![]() P.S.: Christu asta ziceam si eu ca o vopsesc...dar din ce am vb cu un nene la telefon mi-a zis ca tot ansamblul este bej,....adica si cotiera dar si plasticele de pe ansamblul central.... This post has been edited by cuza26: 7 Apr 2008, 17:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B-07-HLU
Manager 1,5 85CP
|
|
Christu |
![]()
|
Puneti mana pe aia bej daca e varianta de facelift confort expression deci textil - se poate vopsi!
Sa nu va fie cu mirare daca si cei de la dezmembrari mai vopsesc cotiere - cei de unde am luat-o eu nu isi puteau vinde o cotiera bej si au vopsit-o! ![]() Romanul e inventiv. ![]() Pana una alta, daca nu e de piele cred ca ar merge ok vopsita! Bafta! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Aragorn |
![]() ![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Dupa ce am dat o luna telefoane la dezmembrari , am ajuns la concluzia ca pe negru sau gri cum am eu tapiteria se gasesc super greu, si la pret mai mare decat pe bejul acela
![]() ![]() Stie cineva unde se vopseste sau cu ce vopsea/spray sau ceva il pot face si eu ? ![]() 10x tuturor pt raspunsuri , sper sa nu o stric si sa fiu nevoit sa dau 900ron la reprezentanta ![]() ![]() <span class='edit'>21 Oct 2008, 19:41:</span> M-am mai documentat dar tot nu stiu ![]() Ar fi nevoie cam de : 1. Smirghel granulatia cea mai fina = pe niste site-uri am gasit ceva de genul p 50 ( nu stiu nici “p” ce inseamna, si nici “50” ) LoL , nu ? si pe alte site-uri vorbeau de “smirghel cu granulatie mica: 320…600..1000..2000 ) lol, indeed ![]() 2. Se dau suprafetele cu Primer (cica grund pentru plastic ) = care marca e cea mai buna ? ceva de genul asta trebuie ? >>> http://www.kober.ro/vopsele-auto/Kober-vop...te-plastic.html <<< sau din asta ? >>> http://www.fixare.ro/duplicolor/plastic-primer.html <<< 3. Vopsea spray ( stie cineva codul sau culoarea exact care e pe Megane – gri inchis ) – pe un site de motociclisti ziceau ca vopseaua “DUPLICOLOR” e ok ca e nemteasca ![]() This post has been edited by Aragorn: 21 Oct 2008, 18:42 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca tot ti-ai luat standard si vrei sa faci un upgrade util.. nu fa tiganeli ordinare.. da un ban si stai in fata
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
de acord cu Semit ... daca nu ai mai facut mai bine da un ban dar stii ... ca nu-l mai ai.
![]() insa de facut se poate face ... numai ca sunt unele probleme ... imbracamintea superioara nu e piele naturala si vopsirea ei s-ar putea sa fie mai complicata ... asta ca sa nu te alegi vara cu cotul drept negru... de jmirgluit ... ele nu sunt fine din fabrica ...asa ca daca o finisezi tu s-ar putea sa arate ciudat. nu ma pricep nici eu la vopsitorie foarte bine insa orice plastic se da cu primer prima data apoi se vopseste ... cat despre duplicolor am auzit lucruri bune. parerea mea e ca ar trebui sa te duci cu ea la un vopsitor cu experienta si pt. un "ciubuc" sunt convins ca ti-o face ... asa vezi si tu cum merg lucrurile si data viitoare poti sa te apuci tu de bricolat. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Christu |
![]()
|
1) mai cauta la dezmembrari ca poate gasesti pana la urma;
2) incearca cu o cotiera de textil de la un Expression care are partea de plastic neagra si cea de textil se poate vopsi fara probleme. Eu zic sa renunti la ideea cu vopsitul unei cotiere de privilege din 2 motive - nu o sa iti iasa si nu poate fi decat o "tiganie" mai mica sai mai mare. Si doi, chiar si in cazul in care iti iese, crezi ca o sa dea bine pielea vopsita la interior de textil?.... Eu printr-un mare noroc am gasit pana la urma, neagra, curata, ok. Dar recunosc ca si eu imi pierdusem sperantele! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Aragorn @ 21 Oct 2008, 19:06) Ar fi nevoie cam de : 1. Smirghel granulatia cea mai fina = pe niste site-uri am gasit ceva de genul p 50 ( nu stiu nici “p” ce inseamna, si nici “50” ) LoL , nu ? si pe alte site-uri vorbeau de “smirghel cu granulatie mica: 320…600..1000..2000 ) lol, indeed ![]() P50... P2000 e granulatia, cu cat numarul e mai mare, cu atat granulatia e mai fina. P50 e un smirghel mai aspru, de granulatie mica poti vorbi de la P300 P400 in sus. De exemplu, pentru matuirea vopselei se foloseste P1000-P1500 cu apa, iar pentru slefuirea vopselei P1500-P2000 tot cu apa. Si eu zic sa nu te apuci de bricolat. Nu stiu cum sunt la tine plasticele din zona aia, dar la mine carcasa cotierei e negru mat nativ, nu e vopsita. Putin probabil sa o nimeresti prin vopsire, sa arate la fel cu restul plasticelor de pe acolo. Sau daca nu gasesti pe negru si tii neaparat, incearca intai pe partea interioara a uneia dintre piese cu smirghel de diferite granulatii si apoi cu vopsirea si vezi ce iese, macar sa nu strici piesa, ca nu ai optiunea "undo". |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Christu |
![]()
|
ia stati voi ca acum m-am lamurit.....tu vrei sa vopsesti toaaaata consola adica toate plasticele?
Nu stiu daca stii, dar nu poti sa schimbi doar cotiera, trebuie sa schimbi toata consola, deci toate plasticele pana in fata, pana sub bord, mai putin frana de mana. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
nu stiu cum nu ai gasit tu cotiera ca eu acuma o luna mi-am luat de la dezmembrari din bucuresti si m-a pus sa aleg vreo 3 cotiere pe negru, pret 100 euro
|
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
Aragorn |
![]() ![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
@renutu : pls imi zici si mie unde mai aveau pe "stoc" cotiere de megane pe negru ? Am asa un feeling ca nu o sa iasa prea bine vopsirea asta
![]() Povestea cu totul e ca am tot sunat sa caut cotiere pe negru, am luat numere de pe dezmembrari.ro, ce e drept ca am cautat doar anunturi cu Megane scrise in ele, de fapt ar fi trebuit sa iau la rand mai multe firme. Pe negru gasisem doar in Suceava la un nene care a zis ca trimite cu plata ramburs, dar am zis ca nu, cine stie cum arata si mai dau si banii degeaba... Aici unde am fost e in Stefanesti, la telefon vorbisem si zicea ca are una pe negru, am ajuns acolo dupa 2 ore de stat in trafic si am vazut ca era cam praf plasticul ![]() ![]() Pana la urma am sunat azi si pt o suta -2 de mii iau capacul de la cotiera aia pe negru, ca era intreg si incerc sa duc plasticul asta bej la vopsit, oricum cred ca se descurca mai bine decat mine noob-ul ![]() ![]() Colac peste pupaza, a sunat si sotia la Renault in Franta si de acolo costa 173 euro una noua, daca nu merge cu asta si nu gasesc alta super ok la mana a doua, iau una 9 si gata...nu as vrea totusi sa iasa ca o cotiera de manelist ( no offence ![]() ![]() Off-topic : de unde am luat-o aveau oglinzi electrice 2 buc cu mufe si buton = 300RON si mecanisme geamuri electrice spate + butoane + tapiterie usi spate = 600 RON. Se merita ? This post has been edited by Aragorn: 22 Oct 2008, 12:24 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
0722.232.824
asta e nr de tel a lu nenea il suni il intrebi daca are pe negru si te intalnesti cu el prin bucuresti. eu mi-am luat de la el si are si butoanele de incalzire in scaune pe ea, iar acuma ma gandesc sa imi mesteresc scaunele din fata si cu placutele alea pentru incalzire, numai ca trebuie sa ma documentez mai bine cum sta treaba, deh doar vine iarna ![]() P.S. da-mi si mie numarul lu nenea din suceava care are dezmembrari de reno ca sunt tare curios pe unde e ca eu nu gasit nimica. This post has been edited by renutu: 22 Oct 2008, 15:48 |
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
Aragorn |
![]()
|
Salut si multumesc pt numar
![]() ![]() Pana la urma am luat una bej, am vopsit-o, plasticul arata cam 80% ca unul nou, am cumparat si suport negru ca cel bej nu putea fi vopsit ca nu e piele e nu stiu ce material, o sa pun pe asta pana la Craciun cand vine un prieten si imi aduce o cotiera de la Renault din Franta ![]() ![]() ![]() PS : numarul din Suceava de care ziceam cred ca era de fapt din Botosani ![]() ![]() ![]() PPS : QUOTE(semit @ 21 Oct 2008, 21:15) daca tot ti-ai luat standard si vrei sa faci un upgrade util.. nu fa tiganeli ordinare.. da un ban si stai in fata ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Aragorn: 1 Nov 2008, 14:49 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:18 |