Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cotiera la megane II authentique

luyman
post 26 Nov 2007, 01:00
Post #91

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(Christu @ 27 Sep 2007, 17:10)

pe ce ape negru am incercat eu sa o montez si nu se potriveste; o am de la un prieten care o luase pt un seat (pret 120ron) si nici la el nu merge; poate doar daca construiesti un suport separat ....eu m-am lasat pagubas, mai ales ca in poza arata binisor dar realitatea dezamageste.

--------------------
renault megane 2004 1.5 DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Rimio de Vassur
post 26 Nov 2007, 01:16
Post #92

QUOTE(Christu @ 27 Sep 2007, 17:10)
Am gasit ceva interesant pe ebay.fr.

*

se gasesc la cora cotierele din imagini, la preturi foarte mici (fata de cei 900 ron vehiculati pentru o cotiera originala), dar cind pui mina pe ele iti doresti sa nu o fi facut vreodata. nu stiu daca se potrivesc, dar sint groaznice.

poate gasiti la dezmembrari de la vreo masina distrusa o cotiera originala.

edit: ok, nu se vad in citat pozele, trebuie sa mergeti la mesajul original ca sa le vedeti.

This post has been edited by Rimio de Vassur: 26 Nov 2007, 01:22

--------------------
. . .
+
Christu
post 26 Nov 2007, 11:11
Post #93

Membru autentic

From: Bucuresti

Le-am vazut si eu live (in targ la Vitan). Sunt patetice..........

Mai caut din dezmembrari cu toate ca tot caut de 6 luni si nu am gasit decat beige sau de piele....

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
manucu
post 26 Nov 2007, 14:06
Post #94

Membru autentic

From: Iasi

pe mine ma multumeste asta

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V - IS-07-MAN 2006
Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk
+
mafia_ooops
post 5 Jan 2008, 21:18
Post #95

Membru autentic

La Reno Bras Iasi am intrebat cat ar costa o cotiera, am primit raspuns, undeva la 15 mil. Ieri am mers la ei cu, codurile luate de pe forum si am intrebat in functie de coduri preturile si am primit urmatoarele preturi. Scriu codurile poate intereseaza pe cineva biggrin.gif
1. 8200515123 maner consola - 430 Ron;
2. 8200184181 protector balama - 30 Ron;
3. 8200491138 fatada consola - 75 Ron;
4. 8200491128 consola frana - 30 Ron;
5. 8200491133 fatada superioara consola -120 Ron;
6. 8200079090 consola levier - 276 Ron;
7. 8200491155 consola frana - 26 Ron.
TOTAL 987 RON blink.gif mad.gif
Preturile includ TVA.

--------------------
Reno Megane 2.1 2005
Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
+
Christu
post 5 Jan 2008, 23:01
Post #96

Membru autentic

Cam scump! In cazul meu platesc pentru deciziile luate - ca nu am optat ptr expresion deci nu voi da 10 milioane pe o cotiera!

Multumim ca ne impartasesti si noua din eforturile tale! smile.gif

--------------------
Alfa Romeo 159
+
j.d
post 17 Jan 2008, 23:43
Post #97

...internationally known

QUOTE(mafia_ooops @ 5 Jan 2008, 21:18)
La Reno Bras Iasi am intrebat cat ar costa o cotiera, am primit raspuns, undeva la 15 mil. Ieri am mers la ei  cu, codurile luate de pe forum si am intrebat in functie de coduri preturile si am primit urmatoarele preturi. Scriu codurile poate intereseaza pe cineva biggrin.gif
1. 8200515123 maner consola    - 430 Ron;
2. 8200184181 protector balama  - 30 Ron;
3. 8200491138 fatada consola      - 75 Ron;
4. 8200491128 consola frana      - 30 Ron;
5. 8200491133 fatada superioara consola  -120 Ron;
6. 8200079090 consola levier      - 276 Ron;
7. 8200491155 consola frana        - 26 Ron.
                          TOTAL 987 RON  blink.gif  mad.gif
  Preturile includ TVA.
*

Care dintre aceste coduri este pentru plasticul care tine suporturile de pahare, bricheta si inelul de la schimbator?

--------------------
powered by TFSI
Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
+
mafia_ooops
post 11 Feb 2008, 17:01
Post #98

Membru autentic

Care dintre aceste coduri este pentru plasticul care tine suporturile de pahare, bricheta si inelul de la schimbator?

Cred ca ar fi asta - 8200491133 fatada superioara consola -120 Ron dar nu bag mana in foc.Oricum, vezi si poze cu piesele daca mergi al Reno. Eu azi am dat comanda de capacul care acopera mufa de diagnosticare 6Euro +TVA, dar dintre coduri nu stiu care este exact.

--------------------
Reno Megane 2.1 2005
+
aleksanders
post 13 Feb 2008, 09:43
Post #99

.

From: ...

la preturile astea sad.gif mai bine caut la dezmembrari - solutia lui manucu pare destul de ok- cred ca o sa o adopt si eu - cat a costat cotiera respectiva manucule?

--------------------
. . - . .
....
+
manucu
post 15 Feb 2008, 19:21
Post #100

Membru autentic

From: Iasi

250 ron la ausburg

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V - IS-07-MAN 2006
Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk
+
aleksanders
post 15 Feb 2008, 20:40
Post #101

.

From: ...

merci - maine dau o fuga sa o vad( cotiera) biggrin.gif si trec sa ma interesez si de niste jante - merci si pt +

--------------------
. . - . .
....
+
cuza26
post 29 Feb 2008, 19:35
Post #102

Membru

From: Bucharest

Christu cand spui ca ai gasit la dezmembrari ai gasit cu tot cu ansamblul central ca din cate am vazut pe forum trebuie schimbate toate piesele alea. Ma gandesc si eu asa ca daca iau ceva beige si mai gasesc la o dezmembrari o bancheta spate de manager pot sa pun tapiteria de pe bancheta pe cotiera...si poate iese ceva...in ceea ce priveste restul pieselor chiar daca sunt beige se pot vopsi nu? daca stii unde gasim cotiera il bag pe al meu la inaintare sa vedem cum iese si pe urma mai vedem....orisicum in cel mai rau caz putem pune pesele originale la loc.....

--------------------
Renault Megane Sedan - B-07-HLU Manager 1,5 85CP
+
mafia_ooops
post 1 Mar 2008, 02:35
Post #103

Membru autentic

--------------------
Reno Megane 2.1 2005
+
Christu
post 1 Mar 2008, 09:59
Post #104

Membru autentic

Cuza, daca vrei iti trimit contactele acelui atelier.Ei imi dadeau tot ansamblul ptr 700 ron ultimul pret. Un coleg de forum a luat cu 500 ron se pare.

treaba cu tapitatul nu cred ca merge...nu e suprafata perfect plana, la margini se indoaie.

Eu mai astept pana gasesc in alte parti cu 100 eur, tocmai am ratat una la o zi undeva.

Va zic daca mai gasesc.
Bafta!

--------------------
Alfa Romeo 159
+
cuza26
post 1 Mar 2008, 18:10
Post #105

Membru

in nici un caz nu voi da 700 de ron pe ea....smile.gif adik mai pun 200 si o iau nou noutza si in ton cu tapiseria....oricum o sa mai caut si eu pe la dezmembrari, daca mai aveti numere de contact va rog sa imi lasati privat sau puneti aici, oricum e tot bine, eu as cauta in max 500 ron tot ansamblul, ca ce este peste nu mai renteaza ca sh....smile.gif parerea mea...de zgarie branza...biggrin.gif multzam mult christu si mafia pt ghidul de montare al cotierei....

--------------------
+
SANDRINO
post 12 Mar 2008, 10:28
Post #106

Membru autentic

In urma cu aprox 1 an am luat eu tot ansamblul de cotiera de la un nene care aducea megane-uri din afara special pt dezmembrat. Am dat 300 sau 350 de ron. Nu este o piesa carese distruge asa usor in accidente si ar trebui sa se gaseasca "pe stoc" la dezmembrari. Nu am cautat foarte mult dupa ea. Poate a mai crescut pretul datorita cererii.

--------------------
RENAULT Kadjar - B Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
+
cuza26
post 21 Mar 2008, 16:19
Post #107

Membru

sandrino poate ne dai si noua un nr de contact pentru nenea cu dezmembrarile...

--------------------
+
tagartaa
post 26 Mar 2008, 14:52
Post #108

ZUM

QUOTE(SANDRINO @ 12 Mar 2008, 10:28)
In urma cu aprox 1 an am luat eu tot ansamblul de cotiera de la un nene care aducea megane-uri din afara special pt dezmembrat. Am dat 300 sau 350 de ron.  Nu este o piesa carese distruge asa usor in accidente si ar trebui sa se gaseasca "pe stoc" la dezmembrari. Nu am cautat foarte mult dupa ea. Poate a mai crescut pretul datorita cererii.
*

Sandrino asteptam nr de tel de la dezmembrari si eventual adresa

--------------------
Renault Megane Sedane - zum 2007/1.6 . 16v
+
cuza26
post 7 Apr 2008, 11:30
Post #109

Membru

pentru cei care vor ansamblu cotiera pe bej am gasit undeva la 250 RON: 0722982257. eu mai caut pe negru, dar se pare ca foarte greu....

tagartaa mi-a zis sandrino ca nu mai are numarul, oricum daca mai cautam pe net gasim pana la urma...smile.gif googlu isi face treaba destul de bine....

P.S.: Christu asta ziceam si eu ca o vopsesc...dar din ce am vb cu un nene la telefon mi-a zis ca tot ansamblul este bej,....adica si cotiera dar si plasticele de pe ansamblul central....

This post has been edited by cuza26: 7 Apr 2008, 17:05

--------------------
+
Christu
post 7 Apr 2008, 14:37
Post #110

Membru autentic

Puneti mana pe aia bej daca e varianta de facelift confort expression deci textil - se poate vopsi!

Sa nu va fie cu mirare daca si cei de la dezmembrari mai vopsesc cotiere - cei de unde am luat-o eu nu isi puteau vinde o cotiera bej si au vopsit-o! smile.gif

Romanul e inventiv. tongue.gif

Pana una alta, daca nu e de piele cred ca ar merge ok vopsita!

Bafta!

--------------------
Alfa Romeo 159
+
Aragorn
post 21 Oct 2008, 18:06
Post #111

Megane Uber Alles

From: Brasov / Bucuresti

Dupa ce am dat o luna telefoane la dezmembrari , am ajuns la concluzia ca pe negru sau gri cum am eu tapiteria se gasesc super greu, si la pret mai mare decat pe bejul acela biggrin.gif Asa ca o sa cumpar una pe bej la 200RON , langa bloc e o vopsitorie de piele si vopsesc partea de sus, dar problema ramane cu restul plasticului blush.gif
Stie cineva unde se vopseste sau cu ce vopsea/spray sau ceva il pot face si eu ? icon_mrgreen.gif
10x tuturor pt raspunsuri , sper sa nu o stric si sa fiu nevoit sa dau 900ron la reprezentanta mad.gif mad.gif

<span class='edit'>21 Oct 2008, 19:41:</span>
M-am mai documentat dar tot nu stiu sleep.gif
Ar fi nevoie cam de :
1. Smirghel granulatia cea mai fina = pe niste site-uri am gasit ceva de genul p 50 ( nu stiu nici “p” ce inseamna, si nici “50” ) LoL , nu ? si pe alte site-uri vorbeau de “smirghel cu granulatie mica: 320…600..1000..2000 ) lol, indeed biggrin.gif
2. Se dau suprafetele cu Primer (cica grund pentru plastic ) = care marca e cea mai buna ? ceva de genul asta trebuie ? >>> http://www.kober.ro/vopsele-auto/Kober-vop...te-plastic.html <<< sau din asta ? >>> http://www.fixare.ro/duplicolor/plastic-primer.html <<<
3. Vopsea spray ( stie cineva codul sau culoarea exact care e pe Megane – gri inchis ) – pe un site de motociclisti ziceau ca vopseaua “DUPLICOLOR” e ok ca e nemteasca blush.gif . Tot pe acolo ziceau ca daca nu stiu exact codul culorii , sa merg cu o piesa ( o sa iau din consola bucatica aia unde e frana de mana) si sa aleg ochiometric, doar sa iau un pic mai inchisa vopseaua ca cica se deschide culoarea cand vopsesti … Asa e ?

This post has been edited by Aragorn: 21 Oct 2008, 18:42

--------------------
Renault Megane Bicorp - BV - 28 - R O L 2007/II.2
+
semit
post 21 Oct 2008, 20:15
Post #112

Private Spice

Group: Moderatori

daca tot ti-ai luat standard si vrei sa faci un upgrade util.. nu fa tiganeli ordinare.. da un ban si stai in fata wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
adrian mgn
post 21 Oct 2008, 22:28
Post #113

megane ... reno megane !

From: timisoara

de acord cu Semit ... daca nu ai mai facut mai bine da un ban dar stii ... ca nu-l mai ai. biggrin.gif
insa de facut se poate face ...
numai ca sunt unele probleme ... imbracamintea superioara nu e piele naturala si vopsirea ei s-ar putea sa fie mai complicata ... asta ca sa nu te alegi vara cu cotul drept negru...
de jmirgluit ... ele nu sunt fine din fabrica ...asa ca daca o finisezi tu s-ar putea sa arate ciudat.
nu ma pricep nici eu la vopsitorie foarte bine insa orice plastic se da cu primer prima data apoi se vopseste ... cat despre duplicolor am auzit lucruri bune.

parerea mea e ca ar trebui sa te duci cu ea la un vopsitor cu experienta si pt. un "ciubuc" sunt convins ca ti-o face ... asa vezi si tu cum merg lucrurile si data viitoare poti sa te apuci tu de bricolat.

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
Christu
post 22 Oct 2008, 09:14
Post #114

Membru autentic

1) mai cauta la dezmembrari ca poate gasesti pana la urma;
2) incearca cu o cotiera de textil de la un Expression care are partea de plastic neagra si cea de textil se poate vopsi fara probleme.

Eu zic sa renunti la ideea cu vopsitul unei cotiere de privilege din 2 motive - nu o sa iti iasa si nu poate fi decat o "tiganie" mai mica sai mai mare. Si doi, chiar si in cazul in care iti iese, crezi ca o sa dea bine pielea vopsita la interior de textil?....

Eu printr-un mare noroc am gasit pana la urma, neagra, curata, ok. Dar recunosc ca si eu imi pierdusem sperantele! tongue.gif

--------------------
Alfa Romeo 159
+
19vik
post 22 Oct 2008, 09:22
Post #115

Membru

QUOTE(Aragorn @ 21 Oct 2008, 19:06)
Ar fi nevoie cam de :
1. Smirghel granulatia cea mai fina = pe niste site-uri am gasit ceva de genul p 50 ( nu stiu nici “p” ce inseamna, si nici “50” ) LoL , nu ? si pe alte site-uri vorbeau de “smirghel cu granulatie mica: 320…600..1000..2000 ) lol, indeed biggrin.gif
*

P50... P2000 e granulatia, cu cat numarul e mai mare, cu atat granulatia e mai fina. P50 e un smirghel mai aspru, de granulatie mica poti vorbi de la P300 P400 in sus. De exemplu, pentru matuirea vopselei se foloseste P1000-P1500 cu apa, iar pentru slefuirea vopselei P1500-P2000 tot cu apa.
Si eu zic sa nu te apuci de bricolat. Nu stiu cum sunt la tine plasticele din zona aia, dar la mine carcasa cotierei e negru mat nativ, nu e vopsita. Putin probabil sa o nimeresti prin vopsire, sa arate la fel cu restul plasticelor de pe acolo. Sau daca nu gasesti pe negru si tii neaparat, incearca intai pe partea interioara a uneia dintre piese cu smirghel de diferite granulatii si apoi cu vopsirea si vezi ce iese, macar sa nu strici piesa, ca nu ai optiunea "undo".

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
Christu
post 22 Oct 2008, 09:30
Post #116

Membru autentic

ia stati voi ca acum m-am lamurit.....tu vrei sa vopsesti toaaaata consola adica toate plasticele?

Nu stiu daca stii, dar nu poti sa schimbi doar cotiera, trebuie sa schimbi toata consola, deci toate plasticele pana in fata, pana sub bord, mai putin frana de mana.

--------------------
Alfa Romeo 159
+
renutu
post 22 Oct 2008, 10:47
Post #117

lapin noir

From: Suceava/Iasi

nu stiu cum nu ai gasit tu cotiera ca eu acuma o luna mi-am luat de la dezmembrari din bucuresti si m-a pus sa aleg vreo 3 cotiere pe negru, pret 100 euro

--------------------
Renault Megane 3 GT 2012
+
Aragorn
post 22 Oct 2008, 12:21
Post #118

Megane Uber Alles

@renutu : pls imi zici si mie unde mai aveau pe "stoc" cotiere de megane pe negru ? Am asa un feeling ca nu o sa iasa prea bine vopsirea asta blush.gif

Povestea cu totul e ca am tot sunat sa caut cotiere pe negru, am luat numere de pe dezmembrari.ro, ce e drept ca am cautat doar anunturi cu Megane scrise in ele, de fapt ar fi trebuit sa iau la rand mai multe firme. Pe negru gasisem doar in Suceava la un nene care a zis ca trimite cu plata ramburs, dar am zis ca nu, cine stie cum arata si mai dau si banii degeaba... Aici unde am fost e in Stefanesti, la telefon vorbisem si zicea ca are una pe negru, am ajuns acolo dupa 2 ore de stat in trafic si am vazut ca era cam praf plasticul sad.gif Atunci a scos-o pe asta bej si mai mult de oftica am luat-o mad.gif
Pana la urma am sunat azi si pt o suta -2 de mii iau capacul de la cotiera aia pe negru, ca era intreg si incerc sa duc plasticul asta bej la vopsit, oricum cred ca se descurca mai bine decat mine noob-ul blink.gif O sa pun o poza dupa ce o vopsesc, sper sa gasesc ceva in zona Eroii Revolutiei, daca nu o duc la Brasov plange.gif
Colac peste pupaza, a sunat si sotia la Renault in Franta si de acolo costa 173 euro una noua, daca nu merge cu asta si nu gasesc alta super ok la mana a doua, iau una 9 si gata...nu as vrea totusi sa iasa ca o cotiera de manelist ( no offence smile.gif ) Ma ingrozeste ideea cu luarea vopselei vara de pe ea gun3.gif

Off-topic : de unde am luat-o aveau oglinzi electrice 2 buc cu mufe si buton = 300RON si mecanisme geamuri electrice spate + butoane + tapiterie usi spate = 600 RON. Se merita ?

This post has been edited by Aragorn: 22 Oct 2008, 12:24

--------------------
+
renutu
post 22 Oct 2008, 15:47
Post #119

lapin noir

From: Suceava/Iasi

0722.232.824

asta e nr de tel a lu nenea il suni il intrebi daca are pe negru si te intalnesti cu el prin bucuresti.

eu mi-am luat de la el si are si butoanele de incalzire in scaune pe ea, iar acuma ma gandesc sa imi mesteresc scaunele din fata si cu placutele alea pentru incalzire, numai ca trebuie sa ma documentez mai bine cum sta treaba, deh doar vine iarna biggrin.gif

P.S. da-mi si mie numarul lu nenea din suceava care are dezmembrari de reno ca sunt tare curios pe unde e ca eu nu gasit nimica.

This post has been edited by renutu: 22 Oct 2008, 15:48

--------------------
Renault Megane 3 GT 2012
+
Aragorn
post 1 Nov 2008, 14:46
Post #120

Megane Uber Alles

Salut si multumesc pt numar blush.gif Cam tarziu cu raspunsul am venit, am sunat si acolo pana la urma si tot nu erau biggrin.gif
Pana la urma am luat una bej, am vopsit-o, plasticul arata cam 80% ca unul nou, am cumparat si suport negru ca cel bej nu putea fi vopsit ca nu e piele e nu stiu ce material, o sa pun pe asta pana la Craciun cand vine un prieten si imi aduce o cotiera de la Renault din Franta sad.gif M-am cam tiganit si pana la urma am pierdut ceva bani, dar si asa adunate amandoua cotierele tot nu face cat costa una noua de la Renault de la noi, nu stiu ce adausuri au aici... mad.gif mad.gif

PS : numarul din Suceava de care ziceam cred ca era de fapt din Botosani icon_mrgreen.gif sorry ph34r.gif 0730355740 era numarul up.gif

PPS :
QUOTE(semit @ 21 Oct 2008, 21:15)
daca tot ti-ai luat standard si vrei sa faci un upgrade util.. nu fa tiganeli ordinare.. da un ban si stai in fata wink.gif
*

worship.gif worship.gif worship.gif

This post has been edited by Aragorn: 1 Nov 2008, 14:49

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 15:18
Dacia