Accesorii Megane ..., presuri, roofbox, ...
![]() ![]() ![]() |
Accesorii Megane ..., presuri, roofbox, ...
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Sa vad azi daca am sau nu covorase de la ei, si ma mai gandesc ce sa fac, ori Pufi din Cora, ori de la dealer dar de 3 ori mai scumpe...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
incearca Vitan mai repede
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
O sa ma duc, desi mai degraba ajung in Cora/Metro, sa vedem.
|
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am luat originale de Megane cu 60 sau 80 Roni, nu mai tin minte, batranetile astea
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Fuzz |
![]()
|
Doar ce am venit de la dealer, erau 180 de roni. Pana si dealerul mi-a spus sa nu iau de la ei ca sunt cam scumpe, pana si cel care mi-a aratat masina la fel a zis.
![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
dominic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 June 04 From: Ramnicu Valcea ![]() |
si-a pus cineva oglinzi electrice pe megan?
|
--------------------
renault megane
manager 1.5 dci 85 cp RNA bleu extreme
2007
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
pare o operatiune prea complexa....mi-a trecut si mie prin cap dar am renuntat in secunda doi
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce, necesita ceva special inafara de oglinzi si comutator - care cred ca se pot lua de la dezmembrari
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
semit |
![]()
|
CABLAJ
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Nemmo |
![]()
|
![]() Membru erect Group: Members Posts: 49 Joined: 16 September 07 From: Bucuresti ![]() |
@semit
Adica? Care ar fi problema cu cablajul? Am aceeasi problema la un Megane Sedan Manager (care inca nu mi-a venit) si ma intereseaza foarte tare ![]() Am inteles din alt topic ca merge cu oglinzi luate de la dezmembrari ... dar cred ca nu se baga nimeni de la Renault sa ti le monteze in cazul asta, doar daca le cumperi de la ei. Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine? Chiar a ajuns sa ma streseze chestia asta ... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dCi 105HP/2007
fara oglinzi electrice da' cu piele pe volan... ... mi-am dorit asa de mult o "fraulein" ca am ajuns in pat cu o "mademoiselle"!
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
stie cineva de unde pot sa cumpar paravanturi fata+spate pt sedan?si la ce pret ar fi?citisem despre asta cu vreo 2 pagini mai in urma dar scriptul e de un an si de-atunci sau mai schimbat multe....m-am saturat ca de cate ori folosesc "stropitoarea" de parbriz,toata apa sa-mi curga pe geamurile laterale....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pentru fata gasesti originale la dealeri la ~ 200 lei/set sau aici http://www.auto-accesorii.ro/ unguresti.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Cristi39 |
![]()
|
mersi.ti-am ascultat sfatul si am comandat.nu la dealer,binenteles.au preturi astronomice astia...Sarbatori fericite!
29 Dec 2007, 18:41: si tot eu intervin,spunand ca-daca ieri eram fericit ca le-am comandat,azi imi vine sa le arunc!!! le-am montat asa cum scrie in instructiuni dar nu e cusera treaba....nu se mai inchid geamurile cum trebuie....abia dupa 3-4 incercari reusesc...le mai las cateva zile ,poate se mai lasa chederele,daca nu,le arunc....aviz amatorilor! This post has been edited by Crisxx: 29 Dec 2007, 17:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Crisxx, se poa' mai multe amanunte? (Mi-s tare interesat de un set de paravanturi: fumator feroce fiind, daca ploua si merg cu geamul deschis, ca sa nu fac smog in masina, toata apa d-afara e-n butoanele de pe usa...).
Eventual niste foto de detaliu?... Multam anticipat. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Manuel |
![]()
|
Foto ai aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=401...ndpost&p=733156
crisxx, degeaba le lasi, trebuie sa le mai asezi. Misca-le pana obtii rezultatul dorit. Sau cel mai bine, luati-le de la Renault, dati un pic mai mult dar ii puneti sa le si monteze. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Cristi39 |
![]()
|
din pacate fotografii nu am momentan.de miscat,le-am miscat de am inebunit!si in instructiuni se precizeaza ca dupa montaj e recomandat sa le lasi neatinse-cu geamul inchis,evident-cateva ore.eu o sa le las vreo 2-3 zile-ca nu folosesc masina in intervalul asta-si dupa aia o sa vad rezultatul.mi-ar parea extrem de rau daca tot o sa faca figuri geamurile...i-mi plac la nebunie cum vin pe masina,dar....
P.S.am uitat sa precizez ca am folosit si cate 5 cleme de prindere(maximum) pt fiecare paravant ! Problema intervine chiar la curbura paravantului(in dreptul oglinzii).Acolo il atinge geamul.Se observa usoare urme de frecare pe plasticul paravantului...Nu stiu ce sa fac.Are cineva solutii? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Pentru cine este interesat de tavi de portbagaj personalizate pe model de masina,gasitiaici
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Pozele le vazusem, Manuel... Ma interesa mai mult cum se fixeaza: din explicatiile lui Crisxx am dedus ca se fixeaza cu cleme, nu cu adeziv. Si intra undeva intre geam si rama acestuia. Cert e ca arata ok. Sper, crisxx sa fie si eficiente. Sa le stapanesti sanatos! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Cristi39 |
![]()
|
mersi pentru urare! asta sper si eu, ca imi plac tare mult cum vin pe masina
P.S. sunt unele modele (cele originale am impresia) care se fixeaza cu adeziv.nu stiu daca acesta e mai eficient decat clemele...(am un amic cu un Peugeot care a comandat paravanturi de la reprezentanta,montate tot acolo,dar tot faceau probleme,asa ca a renuntat sa le mai puna...)Deh...se pare ca asta e boala lor... This post has been edited by Crisxx: 30 Dec 2007, 19:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Crisxx, ai rezolvat problema cu paravanturile?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva de unde pot cumpara in Timisoara bavete de cauciuc,poloneze,pentru masina din semnatura?
Merci anticipat. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
will |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 16 October 07 ![]() |
Va rog sa-mi spuneti daca ati vazut pe undeva de vanzare covorse de cauciuc ptr Megane de culoare bej .
|
--------------------
Renault
Megane
2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
|
|
bambulica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 January 08 From: Braila ![]() |
salutare...
vreau sa-mi cumpar covorase tip tavita stie cineva de unde, mai efteneaua multumesc... |
--------------------
Renault
Megane II Sedane 1.5 dci 82cp
- BR-35-KIG
2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@bambulica: Selgros si Metro au sigur! De alte hypermarketuri, sincer, nu stiu ce sa iti zic!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cristi39 |
![]()
|
scuze de intarziere.da,problema s-a rezolvat de la sine!!!pur si simplu,dupa montaj,la doua zile cand am plecat cu masina,geamurile se deschideau si inchideau fara probleme,si de atunci asa se intampla mereu.cred ca clemele si-au facut datoria,creind spatiul necesar inchiderii geamului fara probleme.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Dodone |
![]()
|
QUOTE(bambulica @ 25 Jan 2008, 10:40) Daca vrei si pt. portbagaj,de calitate superioara,dar la acelasi pret cu cele din hipermarketuri,cauta aici L.E. Eu ma-m saturat de ieftinituri.Bani aruncati.Tin putin si trebuie sa cumperi altele.In final vei vedea ca ai iesit mai scump si ai ramas tot cu covorase ieftine. This post has been edited by Dodone: 25 Jan 2008, 13:31 |
--------------------
Renault
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
Salut unde pot sa gasesc si eu asa ceva ? are codul 77 11 223 960 si este luat din catalogul de accesorii de la Renault
Attached File(s) |
--------------------
.
.
.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
incearca la Serus.Poate iti aduc ei pe comanda
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Manuel |
![]()
|
Orice dealer iti poate aduce la comanda.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:32 |