Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sistem de preungere

VladSoare
post 24 Oct 2004, 17:27
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Voluntari, pe stīnga

Corectie: nu stiu de ce imi ramasese in memorie ca e deasupra scutului de caldura. De fapt este sub el.
Pe orizontala este sub prima bujie din dreapta, iar pe verticala este in dreptul filtrului de ulei.
Iar mufa este alba cu verde.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 24 Oct 2004, 21:50
Post #32

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

e vorba de 1,4 16V, care e complet diferit fata de 8V, adica bolocul motor e altul si asezat invers, evacuarea se face prin spate nu prin fata. bujiile sunt pozitionate sus de tot la noi. dar senzorul este tot pe acolo, cu un singur fir.

sper maine sa nu uit sa iau aparatul de masura sa il pun pe firul ala. mai mult ca sigur ca o sa uit ... da... sper.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
SorinV
post 25 Oct 2004, 21:20
Post #33

Membru autentic

From: a

in mod sigur nu are pompa electrica ! s-ar fi vazut uleiul iesint prin spritierele de la role ! io zic ca e doar o chestie de electronica, ceva de genul martori legati la comun !

--------------------
a a a
+
VladSoare
post 26 Oct 2004, 07:33
Post #34

Membru autentic

From: Voluntari, pe stīnga

Da, si eu cred la fel. Cred ca e din cauza ca becul de presiune aprins inseamna "ATENTIE!!! Big problem!!!!". Or daca motorul nu merge, atunci lipsa de presiune este normala si nu trebuie semnalizata.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
AlexV
post 26 Oct 2004, 11:30
Post #35

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

n-am apucat sa masor nimic dar cred ca are legatura cu acel OIL OK. ai pus contactul iti arata pe afisaj mesajul, dar prin stingerea acelui bec iti arata ca si calculatorul a inteles acelasi lucru. cred asta pentru ca nu se stinge o data cu ceilalti martori.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 04:39
Dacia