Interior megane 1! Putin ajutor
![]() ![]() ![]() |
Interior megane 1! Putin ajutor
DB94TCD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
1999 berlina
- DB-94-TCD
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Salut,
Nici scaunele de fata nu se vor potrivi fara modificari, in sensul in care trebuie puse pe culisele de berlina si nu de coupe. Bancheta e clar diferita, in cel mai bun caz se poate potrivi sezutul. In ceea ce priveste volanul, eu l-am imbracat in piele pe cel OEM cu care a venit masina si arata bine si acum dupa aproape 6 ani de la imbracare. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
DB94TCD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 July 13 ![]() |
Inteleg. Nu m-as complica sa fac schimbarea asta dar cum am zis si mai sus scaunul soferului e cam "terminat" si sezutul de la bancheta la fel. :(Pentru cele din fata presupun ca modifacarea nu este asa de greu de realizat.
|
--------------------
Renault
Megane 1
1999 berlina
- DB-94-TCD
|
|
Kirov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 June 15 From: Galati ![]() |
Cu toate ca vad ca topicul e cam vechi , daca mai e cineva curios , eu am scaunele din fata de coupe , si nu trebuie modificari pentru a putea fi montate .
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
2002 / Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:26 |