Halogen vs Xenon SAU Xenon vs Halogen
![]() ![]() ![]() |
Halogen vs Xenon SAU Xenon vs Halogen
b_42_jim |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
--
--
--
- -- Chrysler Sebring LX
Laguna II 1.8i Lux Privilege s.a.m.d. |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Cateva date despre thermal infrared night vision.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
a murit discutia asta complet?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai io mi-as schimba becurile cu sistemul Night Guide de al Phillps.. are cineva asa ceva pe masina?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
poate cineva sa spuna care e diferenta intre xenon si halogen pe ceata?
am mers de sarbatori pana la Botosani, si dupa Roman m-a prins noaptea , pe o ceata groaznica. Traficul era foarte rar pe ambele sensuri asa ca nu aveam prea multe repere lunimoase.nu vedeam mai mult de 20 metri asa ca mergean cam cu 40-50 la ora (si mi se parea ca merg repede). Drumul era plin de curbe si eu luam curbele doar dupa dunga de pe marginea soselei Si cum mergeam eu asa frumos vine din spate un A6 cu xenoane, care a stat un timp in spatele meu dupa care m-a depasit. Mi-am zis "grozav" si m-am luat dupa el, can la 200 M in spatele lui. Ce m-a mirat e ca el mergea cu 80-90 asa ca dupa cativa KM l-am pierdut, ca mi se parea merg orbeste, desi acum intuiam mai bine curbele ca era el in fata. Intrebarea mea e chiar atat de bune sunt xenoanele pe ceata? banuiesc ca omul ala exagera un pic cu viteza, dar cred ca era imposibil sa mearga cu 80 la ora fara sa vada mult mai mult in fata. |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:49 |